DarioAS 06.03.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a.. to tą większość już wiem widziałam i piękną szafkę i odkurzacz, czytałam o listwach a kto Ci kładzie te listwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Plan B. Ladnie juz wyglada. Grzebki nie dosc, ze w pokojach zostawily 5 cm szpary przy scianach, podloga jest krzywa, to jeszcze zostawily tasme maskujaca przy oknach i teraz sie odrywa razem z farba. Gdyby nie plan B to bym sie normalnie zalamala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.03.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 oj, chyba będziesz na mszę musiała dać... a na kiedy Editka ma termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 oj, chyba będziesz na mszę musiała dać... a na kiedy Editka ma termin? Oj... ja to sie nie znam, jak tu byla ostatnio z 2 tygodnie temu to mowila, ze 17 tydzien. Z ta msza to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ale jak czytam cos takiego, to mam ochote napisac do parafii, zeby mnie stamtad wykreslili... http://www.tvn24.pl/-1,1589540,0,1,ekskomunika-za-aborcje-zgwalconej-9_latki,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.03.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a ja strasznie przytylam, ale sie nie martwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ania, to normalne przy rzucaniu, ale wrocisz do siebie za jakis czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.03.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ciekawe kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No gdzies tak po pol roku... No chyba, ze wiesz, co sie stanie wczesniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.03.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 no chyba ze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ania, to normalne przy rzucaniu, ale wrocisz do siebie za jakis czas. a od rzucania czym się tyje Bo jak od rzucania mięchem, to ja juz wiem skąd te kilogramy u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ty nie sciemniaj tylko tez rzucaj. Pytalas moze o to doprowadzenie wody? Nie musialby byc taki miniaturowy ten kompakt, ale tez nie jakis smok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.03.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 jezdem i szlag mnie zara trafi ... nic kompletnie na siebie nie kupiłam kupiłam sweterek dla jednej córy, dla drugiej córy spodnie i spódniczkę .... A NA SIEBIE NIC MI SIĘ NIE PODOBAŁO czas na allegro zawitać , bo coś mi się zdo , ze w sklepach to w każdym to samo sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dlatego ja nawet nie chodze po sklepach. Ostatnio chcialam sobie jakies buty zalatwic i nic nie bylo, wiec dalam se spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ty nie sciemniaj tylko tez rzucaj. Pytalas moze o to doprowadzenie wody? Nie musialby byc taki miniaturowy ten kompakt, ale tez nie jakis smok... "abonent ma wyłączony telefon, albo znajduje się poza zasięgiem sieci" - tyle się dowiedziałam. Jak masz coś na oku to pisz, zapytam o szczegóły I jeśli dobrze pamiętam to łabedzie miały byc nie smoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.03.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Chodzę i się witam ! nawet nie próbuję nadrabiac zaleglości Malgos -czy może kontaktowałaś się z OK w sprawie KRK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.03.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No gdzies tak po pol roku... No chyba, ze wiesz, co sie stanie wczesniej... no, ja nalegam, żeby się stało... dobry powód do niepalenia będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.03.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No gdzies tak po pol roku... No chyba, ze wiesz, co sie stanie wczesniej... no, ja nalegam, żeby się stało... dobry powód do niepalenia będzie a co??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No gdzies tak po pol roku... No chyba, ze wiesz, co sie stanie wczesniej... no, ja nalegam, żeby się stało... dobry powód do niepalenia będzie a co??!! ja się tylko domyślam jak ma się stac to trzeba sie starać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.03.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Malgos -jeśli TO ma się stac jesienią -to przyszła wiosna obrodzi bo ja też mam takie plany .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts