malgos2 06.03.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Kachna, ale to przeciez nie o mnie chodzi, ja juz nie pale od 9 lat. Myslisz, ze OK by sie pisala??? Jakos nie przyszlo mi to do glowy. To zadzwon moze, he? I tak w ogole to o ktorej chcialabys do nas dolaczyc? Malka, spoko, jutro pojde cos obejrzec, jak znajde to Ci powiem. Na razie chodzi o to, ze nic na oku nie mam, bo reasearch internetowy nic nie wykazal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.03.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Kachna, ale to przeciez nie o mnie chodzi, ja juz nie pale od 9 lat. Myslisz, ze OK by sie pisala??? Jakos nie przyszlo mi to do glowy. To zadzwon moze, he? I tak w ogole to o ktorej chcialabys do nas dolaczyc? Zajrzyj do mnie to się dowiesz! a do OK zaesemesuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Kachna, ale to przeciez nie o mnie chodzi, ja juz nie pale od 9 lat. Myslisz, ze OK by sie pisala??? Jakos nie przyszlo mi to do glowy. To zadzwon moze, he? I tak w ogole to o ktorej chcialabys do nas dolaczyc? Zajrzyj do mnie to się dowiesz! a do OK zaesemesuję Juz lece. Tylko jej powiedz, ze to nie moja parapetowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.03.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Tylko jej powiedz, ze to nie moja parapetowa... właśnie napisałam, ze Twoja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Tylko jej powiedz, ze to nie moja parapetowa... właśnie napisałam, ze Twoja ! Guuuuupia, ja jej zaraz napisze, ze klamalas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.03.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Tylko jej powiedz, ze to nie moja parapetowa... właśnie napisałam, ze Twoja ! Guuuuupia, ja jej zaraz napisze, ze klamalas... No dobra -napisałam tylko że "malgos zlot organizuje" na razie cisza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Tylko jej powiedz, ze to nie moja parapetowa... właśnie napisałam, ze Twoja ! Guuuuupia, ja jej zaraz napisze, ze klamalas... No dobra -napisałam tylko że "malgos zlot organizuje" na razie cisza..... A ja jej juz napisalam, ze klamalas. Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Tylko jej powiedz, ze to nie moja parapetowa... właśnie napisałam, ze Twoja ! Guuuuupia, ja jej zaraz napisze, ze klamalas... No dobra -napisałam tylko że "malgos zlot organizuje" na razie cisza..... A ja jej juz napisalam, ze klamalas. Zobaczymy... No co Ty?! to pomyśli, ze imprezy nie ma wcale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Tylko jej powiedz, ze to nie moja parapetowa... właśnie napisałam, ze Twoja ! Guuuuupia, ja jej zaraz napisze, ze klamalas... No dobra -napisałam tylko że "malgos zlot organizuje" na razie cisza..... A ja jej juz napisalam, ze klamalas. Zobaczymy... No co Ty?! to pomyśli, ze imprezy nie ma wcale .... Napisalam, ze klamalas na temat parapetowy, ale ze spotkanie jest. Ale sie nie odzywa meda jedna. Pewnie pije gdzies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 czy to znaczy, ze sabat odwołany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 czy to znaczy, ze sabat odwołany W zyciu! Ja Ci dam odwolywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.03.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 OLGA ODPISAŁA!!!!! jutro będzie na FM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 OLGA ODPISAŁA!!!!! jutro będzie na FM! Nie wierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 czy to znaczy, ze sabat odwołany W zyciu! Ja Ci dam odwolywac. z jednej strony uffffffffffffff , bo nieźle sie nagimnastykowałam, by choc na chwile wpaść do Krakófka, ale z drugiej kolejny weekend byłby boskiiii, mam luz totany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 czy to znaczy, ze sabat odwołany W zyciu! Ja Ci dam odwolywac. z jednej strony uffffffffffffff , bo nieźle sie nagimnastykowałam, by choc na chwile wpaść do Krakófka, ale z drugiej kolejny weekend byłby boskiiii, mam luz totany Hmmmmm... To zdarzysz sie na bostwo zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 czy to znaczy, ze sabat odwołany W zyciu! Ja Ci dam odwolywac. z jednej strony uffffffffffffff , bo nieźle sie nagimnastykowałam, by choc na chwile wpaść do Krakófka, ale z drugiej kolejny weekend byłby boskiiii, mam luz totany Hmmmmm... To zdarzysz sie na bostwo zrobic. no właśnie nie zdąrzę, wpadam do domu na minutę osiem i gnam do KRK, gdyby to było 21-22 to czasu bym miała....ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 czy to znaczy, ze sabat odwołany W zyciu! Ja Ci dam odwolywac. z jednej strony uffffffffffffff , bo nieźle sie nagimnastykowałam, by choc na chwile wpaść do Krakófka, ale z drugiej kolejny weekend byłby boskiiii, mam luz totany Hmmmmm... To zdarzysz sie na bostwo zrobic. no właśnie nie zdąrzę, wpadam do domu na minutę osiem i gnam do KRK, gdyby to było 21-22 to czasu bym miała....ho ho Spoko, jesli mozesz zostac do rana, to nie ma pospiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 czy to znaczy, ze sabat odwołany W zyciu! Ja Ci dam odwolywac. z jednej strony uffffffffffffff , bo nieźle sie nagimnastykowałam, by choc na chwile wpaść do Krakófka, ale z drugiej kolejny weekend byłby boskiiii, mam luz totany Hmmmmm... To zdarzysz sie na bostwo zrobic. no właśnie nie zdąrzę, wpadam do domu na minutę osiem i gnam do KRK, gdyby to było 21-22 to czasu bym miała....ho ho Spoko, jesli mozesz zostac do rana, to nie ma pospiechu. do jakiego rana no przecież mówiłam - kawka i do domu, rano obowiązki wzywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.03.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Wieczor!! Wpadam na chwilke Bylam dzisiaj w szkole i jutro tez ide....a tutaj taka masakra Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Wieczor!! Wpadam na chwilke Bylam dzisiaj w szkole i jutro tez ide....a tutaj taka masakra Maja a ja dzis nie poszłam ale ide jutro i pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts