mayadaski 06.03.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Wieczor!! Wpadam na chwilke Bylam dzisiaj w szkole i jutro tez ide....a tutaj taka masakra Maja a ja dzis nie poszłam ale ide jutro i pojutrze Ze tak powiem....zgrzeszylas moja corko...niech Ci Twoje grzechy beda odpuszczone, bo kare i tak juz przechodzisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Wieczor!! Wpadam na chwilke Bylam dzisiaj w szkole i jutro tez ide....a tutaj taka masakra Maja a ja dzis nie poszłam ale ide jutro i pojutrze Ze tak powiem....zgrzeszylas moja corko...niech Ci Twoje grzechy beda odpuszczone, bo kare i tak juz przechodzisz.... no to ja juz na każde zajecia będę chodzić , nawet na te w piątkowe wieczory - ale zdejmijcie mi z pleców tego krzyza...tego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Bez IRA sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Bez IRA sie nie da a niech choćby IRA zabiera go w piz...u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dobra malka, nie sciemniaj. Bedziesz siedziec az Cie wypuscimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dobra malka, nie sciemniaj. Bedziesz siedziec az Cie wypuscimy. Ty mnie nie strasz - ja nie będę siedzieć, ja nic nie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dobra malka, nie sciemniaj. Bedziesz siedziec az Cie wypuscimy. Ty mnie nie strasz - ja nie będę siedzieć, ja nic nie zrobiłam Bedziesz, bedziesz za.... pomowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dobra malka, nie sciemniaj. Bedziesz siedziec az Cie wypuscimy. Ty mnie nie strasz - ja nie będę siedzieć, ja nic nie zrobiłam Bedziesz, bedziesz za.... pomowienia. pomówię ,pomówie i pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dobra malka, nie sciemniaj. Bedziesz siedziec az Cie wypuscimy. Ty mnie nie strasz - ja nie będę siedzieć, ja nic nie zrobiłam Bedziesz, bedziesz za.... pomowienia. pomówię ,pomówie i pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dobra malka, nie sciemniaj. Bedziesz siedziec az Cie wypuscimy. Ty mnie nie strasz - ja nie będę siedzieć, ja nic nie zrobiłam Bedziesz, bedziesz za.... pomowienia. pomówię ,pomówie i pójdę A Ty się nie śmiej kochana, bo Ty tego bedziessz zmuszona słuchać hmmmmmmm i wtedy już może nie byc do smiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dobrze, ze sama tam nie bede... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dobrze, ze sama tam nie bede... myślisz,że cierpienie sie rozkłada proporcjonalnie, na każdego słuchacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dobrze, ze sama tam nie bede... myślisz,że cierpienie sie rozkłada proporcjonalnie, na każdego słuchacza Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 cierpienie ..hmm disiaj chetnie kogos bym oi chetnie tez dla adrenalinki ale co poradze ze na miescie same jalowe losie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 cierpienie ..hmm disiaj chetnie kogos bym oi chetnie tez dla adrenalinki ale co poradze ze na miescie same jalowe losie chetnie podam jeden adres noc zapadła Duchy wylazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 komu i gdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Jeszcze pytasz Duchu? Masz namiary w innym watku, a adres sobie wygugluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ni mom dzisiaj silly na szpiegowanie niech wyjdzie i poffie albo jytro rano please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ni mom dzisiaj silly na szpiegowanie niech wyjdzie i poffie albo jytro rano please Duchu - zdemaskuje się jak tak to upublicznię, a tego wole unkiac - jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 malka..wez no mi na priv poslij ja nie mam rodziny ani celu zajedno mi..moge ciu..wi krtan wyrwac..zero stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts