Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

O widzisz, na przyklad pamietam, jak mnie przekonywalas do szafki w lazience od wanny do sciany i zastanawialysmy sie czy sie otworza drzwi, a ja myslalam wtedy o wiszacej ale wrocilam do Twojej koncepcji zmodyfikowanej o drzwi przesuwane... :roll: Brakuje tu Twojego doswiadczenia mieszkankowego... :( Bo te domowniki to maja inne gabaryty, inne myslenie i inna kase do wydania. :-?

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Takie życie, fakt że w mieszkaniu wszystko całkiem inaczej trzeba organizować :wink:

A o szafce do łazienki to mi nie przypominaj nawet :evil:

Od roku się rozglądałam i jedyne, co mnie pocieszało, to że i tak nie ma nic, co mi się podoba, a ja bez kasy jestem i dobrze :wink:

Ale ostatnio się na allegro pokazała taka jedna, normalnie jakbym ją sama wymyśliła, a ja dalej kasy nie mam :x A ta jedna, ku..., "jedyne" 7 stówek :x :x :x

No niestety, meble lazienkowe do takich nie naleza. Ja mam nadzieje, ze mi zrobia w promocji jak beda szafe albo meble kuchenne robic. Musze miec przesuwane drzwi, bo po prawej sa liczniki i musi byc do nich dostep, wiec wymyslilam, zeby tak zrobic jak z szafa. :roll:

A z kasa to cienko bardzo, ale jakos jade na kredyt, ciagle na debetach. :-?

Bida z nędzą :x

Od tygodnia liczę, ile muszę pożyczyć od Staruszka, a tu jeszcze ta cholerna szafka :evil: No żesz.... :evil: Muszę ją mieć :oops: :wink: Ergo, wychodzi, że trza pożyczyć więcej :roll: Ciekawe, co na to Tatuś :roll: :roll: :roll: Karencja musi być dłuuuga :roll: :wink:

No właśnie "trochę", przy moim farcie, to bym się zdecydowała pewnie przy najwyższym możliwym kursie i znów wyszła jak Zabłocki na mydle :-? Najgorsze, że to po niemiecku ją sprzedają :evil:

Wez sobie przetlumacz przez translate.google, ale nie na polski tylko z niemieckiego na angielski. Wtedy tlumaczenie jest w miare OK. Na polski to jakies dziwy wychodza.