kachna28 07.03.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kasia, to moze jak juz drzwi do kibla chociaz beda. Nie bedziemy musieli ogladac jak pawia puszczasz... malgos.. ale ty nieładnie mówisz Olga -od dziś zobowiązuje Cię do zbierania pieniędzy do skarbonki na wyjazd do sandomierza! Do maja jeszcze 2 m-ce -odkładajac 2 zł dziennie -uzbierasz na akurat na bilet! chociaż w sumie nituś ma byc na 100% -więc tylko się jej do baku dorzucisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kachna a Ty juz sie prowadzasz wkrotce nie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No właśnie "trochę", przy moim farcie, to bym się zdecydowała pewnie przy najwyższym możliwym kursie i znów wyszła jak Zabłocki na mydle Najgorsze, że to po niemiecku ją sprzedają Wez sobie przetlumacz przez translate.google, ale nie na polski tylko z niemieckiego na angielski. Wtedy tlumaczenie jest w miare OK. Na polski to jakies dziwy wychodza. Tiaaa, a jak nie daj Bóg, coś pójdzie nie tak, to im przez te translate.google naubliżam? Tłumaczenie to najmniejszy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kasia, to moze jak juz drzwi do kibla chociaz beda. Nie bedziemy musieli ogladac jak pawia puszczasz... malgos.. ale ty nieładnie mówisz Olga -od dziś zobowiązuje Cię do zbierania pieniędzy do skarbonki na wyjazd do sandomierza! Do maja jeszcze 2 m-ce -odkładajac 2 zł dziennie -uzbierasz na akurat na bilet! chociaż w sumie nituś ma byc na 100% -więc tylko się jej do baku dorzucisz eeeee ja se myślę, że jak co to się skrzykniemy i razem Cię tam nawiedziny... ino najpierw damy Ci się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No właśnie "trochę", przy moim farcie, to bym się zdecydowała pewnie przy najwyższym możliwym kursie i znów wyszła jak Zabłocki na mydle Najgorsze, że to po niemiecku ją sprzedają Wez sobie przetlumacz przez translate.google, ale nie na polski tylko z niemieckiego na angielski. Wtedy tlumaczenie jest w miare OK. Na polski to jakies dziwy wychodza. Tiaaa, a jak nie daj Bóg, coś pójdzie nie tak, to im przez te translate.google naubliżam? Tłumaczenie to najmniejszy problem Zaryzykuj i naublizaj im po angielsku. Kasia, co nieladnie, co nieladnie? A nie wstydzilabys sie sikac w kiblu bez drzwi? Bo pawie to mialyscie sasiadowi pod drzwi puszczac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kachna a Ty juz sie prowadzasz wkrotce nie????????? Aniu -jak stolarz się zlituje i w końcu schody zrobi i merbau w salonie -czyli za 3tyg mejbi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 eeekstra, a kiedy zaczelas budowe??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No właśnie "trochę", przy moim farcie, to bym się zdecydowała pewnie przy najwyższym możliwym kursie i znów wyszła jak Zabłocki na mydle Najgorsze, że to po niemiecku ją sprzedają Wez sobie przetlumacz przez translate.google, ale nie na polski tylko z niemieckiego na angielski. Wtedy tlumaczenie jest w miare OK. Na polski to jakies dziwy wychodza. Tiaaa, a jak nie daj Bóg, coś pójdzie nie tak, to im przez te translate.google naubliżam? Tłumaczenie to najmniejszy problem Zaryzykuj i naublizaj im po angielsku. Ech, no zaryzykowałabym, jakby różnica była większa Kasiu, postaram się, ale nie chcę i nie mogę niczego obiecywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 eeekstra, a kiedy zaczelas budowe??????? w czerwcu 2007 -więc czas najwyższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 eeekstra, a kiedy zaczelas budowe??????? w czerwcu 2007 -więc czas najwyższy ja w kwietniu 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Olga Ty bylas jeszcze przy narodzinach Nadusi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Byłam, byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Olga Ty bylas jeszcze przy narodzinach Nadusi? A Darek chociaż też był?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Olga Ty bylas jeszcze przy narodzinach Nadusi? A Darek chociaż też był?! o tym samym pomyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Olga Ty bylas jeszcze przy narodzinach Nadusi? A Darek chociaż też był?! o tym samym pomyslalam Darka nie bylo akurat z tego, co pamietam. Przyjechal juz po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Olga Ty bylas jeszcze przy narodzinach Nadusi? A Darek chociaż też był?! o tym samym pomyslalam Darka nie bylo akurat z tego, co pamietam. Przyjechal juz po. to dobrze ze chociaz Olga byla przy Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Olga Ty bylas jeszcze przy narodzinach Nadusi? A Darek chociaż też był?! o tym samym pomyslalam Darka nie bylo akurat z tego, co pamietam. Przyjechal juz po. to dobrze ze chociaz Olga byla przy Ani No nie, przeciez wszystkie bylysmy, nawet ja w Marsylii bedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Olga Ty bylas jeszcze przy narodzinach Nadusi? A Darek chociaż też był?! o tym samym pomyslalam Darka nie bylo akurat z tego, co pamietam. Przyjechal juz po. to dobrze ze chociaz Olga byla przy Ani Ktoś musiał przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Bo Nadusia pol roku konczy niebawem... Czas leci, ja pierdziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Też to zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts