malka 07.03.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 a kurna ..cos mi na zalad chybok siadło..wis...i muli sleksza.. http://forum.muratordom.pl/post3163006.htm#3163006 ten watek widziała??a epoksydowe sa fajne ale na hale i magazyny - w domu mi jakoś nie pasi takie to przemysłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Zdjecie sliczne, aczkolwiek takiej matowej posadzki jeszcze nie widzialam, a Editta mowi, ze jej podloga sie rysuje... Miedzy nami mowiac zywice sa znacznie prostsze niz beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 i now i now... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Zdjecie sliczne, aczkolwiek takiej matowej posadzki jeszcze nie widzialam, a Editta mowi, ze jej podloga sie rysuje... Miedzy nami mowiac zywice sa znacznie prostsze niz beton. Małgoś - one nie są matowe - zdjęcie przekłamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Zdjecie sliczne, aczkolwiek takiej matowej posadzki jeszcze nie widzialam, a Editta mowi, ze jej podloga sie rysuje... Miedzy nami mowiac zywice sa znacznie prostsze niz beton. Małgoś - one nie są matowe - zdjęcie przekłamuje Mozliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Zdjecie sliczne, aczkolwiek takiej matowej posadzki jeszcze nie widzialam, a Editta mowi, ze jej podloga sie rysuje... Miedzy nami mowiac zywice sa znacznie prostsze niz beton. Małgoś - one nie są matowe - zdjęcie przekłamuje Mozliwe... bynajmniej ja takie widzialam Musialam paść na kolana i pomacać, bo przypominało to do złudzenia linoleum, jakie było w moim przedszkolu w ubikacji pare dekad temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Zdjecie sliczne, aczkolwiek takiej matowej posadzki jeszcze nie widzialam, a Editta mowi, ze jej podloga sie rysuje... Miedzy nami mowiac zywice sa znacznie prostsze niz beton. Małgoś - one nie są matowe - zdjęcie przekłamuje Mozliwe... bynajmniej ja takie widzialam Musialam paść na kolana i pomacać, bo przypominało to do złudzenia linoleum, jakie było w moim przedszkolu w ubikacji pare dekad temu To zobacz, jak wyglada u Editty w domu. Ja wole beton, ale to nie musi zle wygladac z tym, ze to jest chemia i to dosc paskudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 zgadza sie ze epoksyd to strasznie zrace ..i toskyczne łajzno w nakładaniu..sam jeszcze noe dawno jakies dwa lata temu odcinałem epoksydem wilgoc z wylewek i przesypywałem kwarcem smród masakryczny..ale nie było wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Nie zapiankowales sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 na kazdej budowie jakbym mial piankowac cokolwiek..to masakra..na szczescie to wszystko budowy wolnostojące..i moglem wietrzenie zrobic..nalepszy jest motyw jak w misce zaczyna ci sie scinac epoksyd reagowac z wilgocia i palic dusic pieknym żrącym dymem cuuudo ..teraz sa juz inne polimery poliuretany na szczescie nie trzeba sie tak truc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kiedys malz malowal taka epoksydowa farba meble w kuchni u siebie. Respirator, ubranie ochronne, te rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 z tym respiratorem to jo nieffiem ło co runinghuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 z tym respiratorem to jo nieffiem ło co runinghuje? Nie wiem, czy akurat taki, ale cos w tym stylu. http://img16.imageshack.us/img16/5460/ea8869f1692b654947da383.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 noo ale to nic de facto na epoksyd nie daje maska z filtrem weglowym owszem jak do lakierowania..chyba ze on wlasnie walczył pistoletem..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 noo ale to nic de facto na epoksyd nie daje maska z filtrem weglowym owszem jak do lakierowania..chyba ze on wlasnie walczył pistoletem..? Oj mowie, ze nie wiem, jaki to byl filtr. Cos tam mial, bo wygladal jak kosmita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 nioo dobra loozik..wazne ze mu nic nie jest nie?...kiedys parkietolakiem czy uretolitem..to blizniaki dwa hemosilu były..lakierowała sie kleczac bez masek..sale po 500mkw.. nikt nie zwracał uwagi na takie pierdy..jedno piwo po 3 ech godzinach i kooniec..amba spalem jak trusia..nawalony i nawdychany jak helikopter.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Malz kupil swojej siostrze na gwiazdke taka twarzowa maske do klejenia butaprenem, bo ona robi rekwizyty do teatru... http://img21.imageshack.us/img21/2137/2705895876.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 sliczna...i zawsze moze ubrac jak zapragnie odmiany nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ciekawe, czy nosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Hej nocne zjawy i duchi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts