malgos2 07.06.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 To juz lepiej - i moge sobie miec na podlodze nawet zdjecie np fale oceanu albo plaza ? Mozesz miec wszystko. To jest naprawde super. Wtedy musi byc to zabezpieczone zywica, ale mozna z niej zrobic mat (sami mowia, ze nie uzywaja polysku, bo sie wlasnie rysuje, wiec mozna go zrobic, ale tylko tam, gdzie podloga nie bedzie intensywnie uzytkowana). Mozna tez poprowadzic szpachla ta mase w takie delikatniutkie falki - tez jest super. Mozna nalozyc mase w tym samym kolorze na sciane i na podloge - wlasnie taki projekt jechali robic z tym facetem, ktory tez tam przyjechal na to szkolenie. Delikatny szary kolor z taka falka od szpachli - to samo na podloge i sciane. Naprawde mozliwosci z tym sa nieograniczone. Maz troche krecil nosem na to, ze jak by sie uparl, to by to zarysowal. Oni mowili z kolei, ze twardosc jest jak miedzy parkietem a kamieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 07.06.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 widzialam w jakims magazynie wnetrzarskim mieszkanie, w którym młody własciciel na podłodze w korytarzu mial piękne,wieeeelkie zdjęcie twarzy swojej "eks" zalane żywicą Massssakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 widzialam w jakims magazynie wnetrzarskim mieszkanie, w którym młody własciciel na podłodze w korytarzu mial piękne,wieeeelkie zdjęcie twarzy swojej "eks" zalane żywicą Massssakra Niezle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 a może tak gołąbka na podłogę?? Jak nie za oknem, to w domu super sprawa z tym wszystkim, może za niedługo to będzie hicior i płytki odejdą na drugi plan??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 a może tak gołąbka na podłogę?? Jak nie za oknem, to w domu super sprawa z tym wszystkim, może za niedługo to będzie hicior i płytki odejdą na drugi plan??? Problem tylko w cenie, przynajmniej na razie. Golabka - o tak, strzelalabym do niego codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 a może tak gołąbka na podłogę?? Jak nie za oknem, to w domu super sprawa z tym wszystkim, może za niedługo to będzie hicior i płytki odejdą na drugi plan??? Problem tylko w cenie, przynajmniej na razie. Golabka - o tak, strzelalabym do niego codziennie. z procy??? a... to może gęba sąsiada??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 a może tak gołąbka na podłogę?? Jak nie za oknem, to w domu super sprawa z tym wszystkim, może za niedługo to będzie hicior i płytki odejdą na drugi plan??? Problem tylko w cenie, przynajmniej na razie. Golabka - o tak, strzelalabym do niego codziennie. z procy??? a... to może gęba sąsiada??? Pieknie mi mieszkanie urzadzasz... Tu golabek, tam sasiad. Jeszcze grzebkow mozna, zarzad wspolnoty zasrancow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 podłogi Ci braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 podłogi Ci braknie Nooo.... Wrogow to mi nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 podłogi Ci braknie Nooo.... Wrogow to mi nie brakuje. Nie da rady, trza się budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 podłogi Ci braknie Nooo.... Wrogow to mi nie brakuje. Nie da rady, trza się budować Wtedy liczba wrogow proporcjonalnie wzrosnie. Ale podlog do zrobienia w innych lokalach znajdzie sie kilka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 wiesz, gołąb to nie taki wróg chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 wiesz, gołąb to nie taki wróg chyba... Jak nie? Golab Twoj wrog! Ale na golebia mozna zalozyc siatke, a na grzebka niestety nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 no, na grzebka nie... ale na sąsiada też możnaby coś wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 no, na grzebka nie... ale na sąsiada też możnaby coś wykombinować Mamy kij bejsbolowy z Hameryki oraz kij do golfa. Maz mi wczoraj tlumaczyl, jak sie wali jednym, a jak drugim i juz wszystko wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 No, wiec sasiada mam pod kontrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 no.. i resztę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.06.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Dziewczyny a Wy meczu nie ogladacie???? !!!! Właśnie przerwa wiec wpadłam zobaczyc co sie tu dzieje, a tu rozmowa wre Zakładam,że przynajmniej szaliki kibica macie na sobie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Ja nie mam Kubicę obejrzałam i mi starczy sportu na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts