Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

bosze -po co ja tego smsa w piątek wysyłałam :-?

:lol: :lol: :lol:

Może też już miałaś dość kadzenia? :wink: :lol:

Myślisz, że one mi kadziły? :o malgos to mnie cały czas na ziemię ściągała :)

A kto ściągał małgoś? :wink:

Yyyyy, Nefer... :lol: :lol: :lol:

Oj, Biedactwo Ty moje :-? Bardzo boli? :o

Nawet nie. Neferka mi ciagle mowi, ze na wszystko mnie stac. O widzisz! Ona Ci tu zaraz udowodni, ze masz za co przyjechac. :D

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gdzie indziej wre. :lol: :lol: :lol:

gdzie :o

Na watku o rodzicach i spadkach po nich. Ale juz mi sie nie chce tam udzielac, bo ludzie dziwni sa... :roll:

a u Pluszka - czytałam, sie wypowiadac nie bedę, mam mało popularne zdanie w temacie i jeszcze prywata bym pojechała, a po co :oops:

Gdzie indziej wre. :lol: :lol: :lol:

gdzie :o

Na watku o rodzicach i spadkach po nich. Ale juz mi sie nie chce tam udzielac, bo ludzie dziwni sa... :roll:

a u Pluszka - czytałam, sie wypowiadac nie bedę, mam mało popularne zdanie w temacie i jeszcze prywata bym pojechała, a po co :oops:

Tez sie gryze w jezyk, nie chce konkretow rzucac, bo moze zainteresowani sobie tego nie zycza... :roll:

Nie wiesz tego Duchu. Ja jestem na szczescie jedynaczka, ale maz ma siostre i tez jest taka dosc skomplikowana sytuacja, ale dzieki Bogu nikt tam z nikim nie walczy, nie czuje sie niekochany, a skomplikowanie na czym innym polega. Nigdy nie wiesz, jaka sytuacje moze miec Twoja przyszla polowica. Jak nie chodzi o majatek, to chodzi o cos innego. Mojej babci wszystkie dzieci oprocz mojej mamy wypominaja, ze sie za malo zajmowala ich dziecmi. Zamiast dziekowac, ze sie w ogole zajmowala. Rozne ludzie maja problemy w zyciu. :-?