malgos2 08.03.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 bosze -po co ja tego smsa w piątek wysyłałam Może też już miałaś dość kadzenia? Myślisz, że one mi kadziły? malgos to mnie cały czas na ziemię ściągała A kto ściągał małgoś? Yyyyy, Nefer... Oj, Biedactwo Ty moje Bardzo boli? Nawet nie. Neferka mi ciagle mowi, ze na wszystko mnie stac. O widzisz! Ona Ci tu zaraz udowodni, ze masz za co przyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 no nie możliwe dwie godziny bez postów u Małgosi skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 No wlasnie. Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 co Wy rekord niewpisów chcecie pobić co tu tak cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Gdzie indziej wre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Gdzie indziej wre. gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Gdzie indziej wre. gdzie Na watku o rodzicach i spadkach po nich. Ale juz mi sie nie chce tam udzielac, bo ludzie dziwni sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Gdzie indziej wre. gdzie Na watku o rodzicach i spadkach po nich. Ale juz mi sie nie chce tam udzielac, bo ludzie dziwni sa... a u Pluszka - czytałam, sie wypowiadac nie bedę, mam mało popularne zdanie w temacie i jeszcze prywata bym pojechała, a po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.03.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 dajcie link... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Gdzie indziej wre. gdzie Na watku o rodzicach i spadkach po nich. Ale juz mi sie nie chce tam udzielac, bo ludzie dziwni sa... a u Pluszka - czytałam, sie wypowiadac nie bedę, mam mało popularne zdanie w temacie i jeszcze prywata bym pojechała, a po co Tez sie gryze w jezyk, nie chce konkretow rzucac, bo moze zainteresowani sobie tego nie zycza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 ja na szczesscie nie mialem i nie bede mial takich problemów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Nie wiesz tego Duchu. Ja jestem na szczescie jedynaczka, ale maz ma siostre i tez jest taka dosc skomplikowana sytuacja, ale dzieki Bogu nikt tam z nikim nie walczy, nie czuje sie niekochany, a skomplikowanie na czym innym polega. Nigdy nie wiesz, jaka sytuacje moze miec Twoja przyszla polowica. Jak nie chodzi o majatek, to chodzi o cos innego. Mojej babci wszystkie dzieci oprocz mojej mamy wypominaja, ze sie za malo zajmowala ich dziecmi. Zamiast dziekowac, ze sie w ogole zajmowala. Rozne ludzie maja problemy w zyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Irma http://forum.muratordom.pl/rodzice-dziela-majatkiem-jak-przeliczyc,t153808-120.htm for you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 malgos ja to wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.03.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 senkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 malgos ja to wiem.. wróżka jakaś czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.03.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 dziwny tematile osób tyle zdańjak ktoś czuje się niekochany to choćby wszystko po rodzicach dostał to i tak będzie źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.03.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 jak ktoś czuje się niekochany to choćby wszystko po rodzicach dostał to i tak będzie źle O widzisz i to jest cały sens tej dyskusji. Coś o tym wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 jak ktoś czuje się niekochany to choćby wszystko po rodzicach dostał to i tak będzie źle O widzisz i to jest cały sens tej dyskusji. Coś o tym wiem... A czuc sie niekochanym to niekoniecznie byc niekochanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 czasami można byc kochanym bardzo zaborczo jakby osoba kochająca chciała swoje życie przeżyć jeszcze raz w ciele tej kochanej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts