Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja tez się witam..... :)

a co Wy chcecie od Martini... :o

pyyyycha.... :)

a mój Szanowny wczoraj nas uraczył grzanym winem z miodem, cynamonem, cytrynką, goździkami... i kieliszkiem beherówki właśnie :)

nie powiem ani jakie pyszne było, ani ile tego wypiłam, ani co potem robiłam ....

:oops: :oops: :oops: :oops:

ja też bry :lol:

wpadłam tylko sie przywitać, zbieram zaraz moje młode kudłate i do doktóra śmigany.

Mam stresa jak jasna cholera :-?

bedzie ok, no nie? powiedzcie, ze bedzie...

A ja standart ... starsza córa wylazła z grypy - dzis z młodszą zapierniczałam do lekarza :evil: ....przywilej posiadania dwójki: jedno łapie od drugiego :wink: .

Mam tylko nadzieje, że ....tfutfutfu ... ja nie chyce ... bo w sobotę imprezka :D .

A ja standart ... starsza córa wylazła z grypy - dzis z młodszą zapierniczałam do lekarza :evil: ....przywilej posiadania dwójki: jedno łapie od drugiego :wink: .

Mam tylko nadzieje, że ....tfutfutfu ... ja nie chyce ... bo w sobotę imprezka :D .

noooooooo ja to przerabiałam w tamtym tygodniu :)

i o ile chłopcom juz chyba lepiej o tyle teraz rozkłada mnie :(

No wrócilim

Operacja pod koniec miesiąca, chcieli w przyszłym tygodniu, ale nie zdążymy w parę dni zrobić wszystkich badń, no i muszę z neurologiem młodego skonsultować mozliwość znieczulenia ogólnego, bo bez jego zgody to dalej nie ruszymy.

Ale jest szansa, jak operacje bedzie szybko,da się uratować słuch.

A wiecie jaki termin gdyby to z Funduszu robić :o

i lecz się tu człowieku jak nie masz kasy :evil:

czyli dobrze....

bardzo się cieszę, że jakoś się udaje... rozumiem, że operacja prywatna...? bo o terminy to się boję zapytac :o

no szczerze mówiąc, to liczyłam na to,że bez operacji się obejdzie, a jeśli juz muszą coś wyciąć to będzie to trzeci migdał i tyle.

No niestety tak łatwo nie będzie.

I cały czas sie obawiam, ze neurolog nie zgodzi się na znieczulenie ogólne, a niestety nie da się użyc innego.

no prywatnie, jakbym miala czekać na państwowy zabieg, to dzieciak byłby głuchy jak pień.

Kurcze...malka ... z tym nfz to w ogóle maskara :evil:

Często zastanawiam się i nie potrafię zrozumieć jednaj sprawy - płacimy zus w kwotach ogromnych (już nie wspomne , ze największe z nich to emerytalny i rentowy z których przecież i tak nie skorzystamy bo albo sie kuźwa jest rencistą, albo emerytem :evil: ) ... i powiedzmy dziecko nagle zachoruje, potrzebna jest droga operacja - i nagle sie okazuje że nfz jej nie sfinansuje i najlepiej żeby ją zrobić za granicą ...a rodzice jak żebraki wychodzą z prośbami na ulicę , do fundacji, zbierają pieniądze na koncertach . Ludzie .... to za co my cholera płacimy ta kasę ? Dla mnie rzeczą niepojęta jest , że nfz stwierdza, że czegoś nie sfinansuje - nie sfinansuje operacji mającej uratować życie dziecka :evil: :evil: :evil: .

Banda kretynów i złodzei :evil: .

Zaś mi się ciśnienie podniosło ... sie uspokoić muszę :roll: .