braza 09.03.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 nio to jak powymierali..to paaa Zmartwychwstałam Czołgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 09.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Małgoś właśnie obejrzałam fotki twojej cudnej podłogi. No gratulejszyn Mniemam, że odsypiasz ten czeski wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ja tez się witam..... a co Wy chcecie od Martini... pyyyycha.... a mój Szanowny wczoraj nas uraczył grzanym winem z miodem, cynamonem, cytrynką, goździkami... i kieliszkiem beherówki właśnie nie powiem ani jakie pyszne było, ani ile tego wypiłam, ani co potem robiłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.03.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 wczoraj to ja pyszne mojito piłam i jadłam pszny obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.03.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ja też bry wpadłam tylko sie przywitać, zbieram zaraz moje młode kudłate i do doktóra śmigany. Mam stresa jak jasna cholera bedzie ok, no nie? powiedzcie, ze bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 malka - będzie dobrze Trzymam kciuki a co jest młodemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No to trzymaj mocno - my Ci dziekujemy Jedno z wielu co młode ma to niedosłuch, dzis się dowiemy co z tym zrobią i czy w ogóle coś zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.03.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 bidulek na pewno coś wymyślą, zobaczysz trzymam kciuki mocno i daj znać jak Wam poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Malka, dobrze będzie ja również kciuki trzymam Małgosia odsypiasz nocne pogaduchy z OK?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Hej. A co tu taki ruch? Odsypiam pogaduchy i rysowanie polek w kiblu... Maluszku, trzymam kciuki, zeby sie jednak udalo. Malka... Daj znac jak wrocisz jak poszlo. Bea - dzieki za gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 też jestem MALKA trzymam kciukasy tak mocno , mocno z reszta szanownego grona się witam... Małgoś jakie półki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Polki nad kiblem w tzw. malym kiblu. Nic szczegolnego, ale trzeba bylo rozrysowac, jak to ma wygladac dla planu "B". Przyszedl wlasnie odkurzacz! Jeszcze nie wlaczylam, ale wyglada bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 no to super !!! boski wygląd jest równie ważny MAłgoś a ja dobrze kumam, że Ty masz dwie łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.03.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A ja standart ... starsza córa wylazła z grypy - dzis z młodszą zapierniczałam do lekarza ....przywilej posiadania dwójki: jedno łapie od drugiego . Mam tylko nadzieje, że ....tfutfutfu ... ja nie chyce ... bo w sobotę imprezka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A ja standart ... starsza córa wylazła z grypy - dzis z młodszą zapierniczałam do lekarza ....przywilej posiadania dwójki: jedno łapie od drugiego . Mam tylko nadzieje, że ....tfutfutfu ... ja nie chyce ... bo w sobotę imprezka . noooooooo ja to przerabiałam w tamtym tygodniu i o ile chłopcom juz chyba lepiej o tyle teraz rozkłada mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No wrócilim Operacja pod koniec miesiąca, chcieli w przyszłym tygodniu, ale nie zdążymy w parę dni zrobić wszystkich badń, no i muszę z neurologiem młodego skonsultować mozliwość znieczulenia ogólnego, bo bez jego zgody to dalej nie ruszymy. Ale jest szansa, jak operacje bedzie szybko,da się uratować słuch. A wiecie jaki termin gdyby to z Funduszu robić i lecz się tu człowieku jak nie masz kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 czyli dobrze.... bardzo się cieszę, że jakoś się udaje... rozumiem, że operacja prywatna...? bo o terminy to się boję zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 czyli dobrze.... bardzo się cieszę, że jakoś się udaje... rozumiem, że operacja prywatna...? bo o terminy to się boję zapytac no szczerze mówiąc, to liczyłam na to,że bez operacji się obejdzie, a jeśli juz muszą coś wyciąć to będzie to trzeci migdał i tyle. No niestety tak łatwo nie będzie. I cały czas sie obawiam, ze neurolog nie zgodzi się na znieczulenie ogólne, a niestety nie da się użyc innego. no prywatnie, jakbym miala czekać na państwowy zabieg, to dzieciak byłby głuchy jak pień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.03.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Kurcze...malka ... z tym nfz to w ogóle maskara Często zastanawiam się i nie potrafię zrozumieć jednaj sprawy - płacimy zus w kwotach ogromnych (już nie wspomne , ze największe z nich to emerytalny i rentowy z których przecież i tak nie skorzystamy bo albo sie kuźwa jest rencistą, albo emerytem ) ... i powiedzmy dziecko nagle zachoruje, potrzebna jest droga operacja - i nagle sie okazuje że nfz jej nie sfinansuje i najlepiej żeby ją zrobić za granicą ...a rodzice jak żebraki wychodzą z prośbami na ulicę , do fundacji, zbierają pieniądze na koncertach . Ludzie .... to za co my cholera płacimy ta kasę ? Dla mnie rzeczą niepojęta jest , że nfz stwierdza, że czegoś nie sfinansuje - nie sfinansuje operacji mającej uratować życie dziecka . Banda kretynów i złodzei . Zaś mi się ciśnienie podniosło ... sie uspokoić muszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts