Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tak, na pewno :D Tyle że ja mieszkam na zadupiu, do większych ośrodków miejskich mam kawałek i to mnie z lekka odstrasza ... jeśli mam za każdym razem z byle przeziębieniem młodej gnać do Szczecina... :-?

Musze się wgryźć w temat.

Widziałam, że byłaś i już sobie stronkę otworzyłam :D

A ja standart ... starsza córa wylazła z grypy - dzis z młodszą zapierniczałam do lekarza :evil: ....przywilej posiadania dwójki: jedno łapie od drugiego :wink: .

no, właśnie to przerabiałam... :roll:

Zdrówka życzę, no i trzymaj się zdrowo do tej soboty :wink:

Malka, ja Ci współczuję..

Krew mnie zalewa jak słyszę co się dzieje z tym wszystkim.

Jak można dziecku tyle pozwolić czekać na coś takiego? :-? :roll:

I niech mi ktos powie, ze nie potrzebujemy prywatnych ubezpieczen w Polsce. Za marne 38 zlotych ubezpieczenia zbirowego w PZU ma sie dostep do porzadnej przychodni, badan itd. Za 200 zlotych dostaje sie pelna opieke, za 320 - lacznie ze szpitalna. A u nas skladka na zdrowotne to minimum 240 i na nic im nie starcza mimo, ze polowa z nas i tak z tego nie korzysta. :evil:

A ja standart ... starsza córa wylazła z grypy - dzis z młodszą zapierniczałam do lekarza :evil: ....przywilej posiadania dwójki: jedno łapie od drugiego :wink: .

no, właśnie to przerabiałam... :roll:

Zdrówka życzę, no i trzymaj się zdrowo do tej soboty :wink:

Malka, ja Ci współczuję..

Krew mnie zalewa jak słyszę co się dzieje z tym wszystkim.

Jak można dziecku tyle pozwolić czekać na coś takiego? :-? :roll:

Z tym zabiegiem to i tak jest pikuś, jeden wydatek , kilka kontroli i luzik, ale mnie najbardziej rozwścieczyło czekanie na rehabilitacje.

No mordować bym mogła jak słyszę, że niemowlę na rehabilitację ma czekać rok :o

Kurna po roku nicnierobienia to se można kupe zrobić, tego czasu już się nie odzyska i dzieciak nigdy już nie bedzie miał szans na nadrobienie tego.

A potem renta do końca życia ....i co to niby tańsze dla państwa :evil:

ale o soo chozi z misiami :oops:

A ja nie moge zaglosowac. :( :( :( Pokazuje mi, ze 10 marca, a jest juz 10 przeciez. :evil:

Malka, glosujemy codziennie przez miesiac, zeby Forumowa Nadusia, ktora sie urodzila wspolnymi silami Forum dostala misia. :wink:

cos jak pajacyk, tylko nie na zupę tak ?

A Nadusia to ta słodka panna w biało czerwonej sukience?

a...

to taki konkurs z Bebiko, najwyżej czy najwięcej ocenione dzieciaczki dostaną misie, nawet nie wiem ile jest ich tym razem :wink:

taka zabawa :wink:

odrazu mówię, że nie chodzi mi o misia, bo to przecież nie jest duży wydatek, tylko tak..

myślę, że każda mama lubi się dzieciątkiem pochwalić..

albo prawie każda :wink:

Malka a ile ma Twoje dzieciątko?

A ja nie moge zaglosowac. :( :( :( Pokazuje mi, ze 10 marca, a jest juz 10 przeciez. :evil:

No, mi też :evil:

Malka, glosujemy codziennie przez miesiac, zeby Forumowa Nadusia, ktora sie urodzila wspolnymi silami Forum dostala misia. :wink:

To był "poród rodzinny" :wink:

cos jak pajacyk, tylko nie na zupę tak ?

A Nadusia to ta słodka panna w biało czerwonej sukience?

Tak. Kolczyki prezentuje. :D 8)

a...

to taki konkurs z Bebiko, najwyżej czy najwięcej ocenione dzieciaczki dostaną misie, nawet nie wiem ile jest ich tym razem :wink:

taka zabawa :wink:

odrazu mówię, że nie chodzi mi o misia, bo to przecież nie jest duży wydatek, tylko tak..

myślę, że każda mama lubi się dzieciątkiem pochwalić..

albo prawie każda :wink:

Malka a ile ma Twoje dzieciątko?

no ba - ja też się młodym chwalę (np w wątku "ile macie dzieci") :oops:

a młode juz za stare na takie konkursy - właśnie kilka dni temu stuknęła mu szóstka :lol: