malgos2 09.03.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Wlasnie bylam u Ciebie. Generalnie wszystko bardziej sie oplaca niz NFZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No tak, na pewno Tyle że ja mieszkam na zadupiu, do większych ośrodków miejskich mam kawałek i to mnie z lekka odstrasza ... jeśli mam za każdym razem z byle przeziębieniem młodej gnać do Szczecina... Musze się wgryźć w temat. Widziałam, że byłaś i już sobie stronkę otworzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dlatego ten interpolska mi sie najbardziej podoba - bo mozesz isc do kogo chcesz. Ja potrzebuje naprawde dobrego endo i szukalam zbyt dlugo, zeby teraz zmieniac. Lekarze czesto zmieniaja przychodnie, wiec takie ubezpieczenie by mi odpowiadalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Wlazłam po tym sznurku do Interpolski i nie mogę obliczyć skłądki... nie otwiera mi się, jakaś niedouczona jestem Chciałam rodzinne obliczyc, 3 sztuki mi się w domu pałętają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No kurde mi sie tez to nie otwiera. Cos maja popieprzone w javie czy cos. Na jednym kompie mi sie kiedys otworzylo i wyliczylam, ze na mnie sama wyszloby cos 230 czy cos takiego. Chyba lepiej zadzwonic i sie dopytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A ja standart ... starsza córa wylazła z grypy - dzis z młodszą zapierniczałam do lekarza ....przywilej posiadania dwójki: jedno łapie od drugiego . no, właśnie to przerabiałam... Zdrówka życzę, no i trzymaj się zdrowo do tej soboty Malka, ja Ci współczuję.. Krew mnie zalewa jak słyszę co się dzieje z tym wszystkim. Jak można dziecku tyle pozwolić czekać na coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 I niech mi ktos powie, ze nie potrzebujemy prywatnych ubezpieczen w Polsce. Za marne 38 zlotych ubezpieczenia zbirowego w PZU ma sie dostep do porzadnej przychodni, badan itd. Za 200 zlotych dostaje sie pelna opieke, za 320 - lacznie ze szpitalna. A u nas skladka na zdrowotne to minimum 240 i na nic im nie starcza mimo, ze polowa z nas i tak z tego nie korzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A ja standart ... starsza córa wylazła z grypy - dzis z młodszą zapierniczałam do lekarza ....przywilej posiadania dwójki: jedno łapie od drugiego . no, właśnie to przerabiałam... Zdrówka życzę, no i trzymaj się zdrowo do tej soboty Malka, ja Ci współczuję.. Krew mnie zalewa jak słyszę co się dzieje z tym wszystkim. Jak można dziecku tyle pozwolić czekać na coś takiego? Z tym zabiegiem to i tak jest pikuś, jeden wydatek , kilka kontroli i luzik, ale mnie najbardziej rozwścieczyło czekanie na rehabilitacje. No mordować bym mogła jak słyszę, że niemowlę na rehabilitację ma czekać rok Kurna po roku nicnierobienia to se można kupe zrobić, tego czasu już się nie odzyska i dzieciak nigdy już nie bedzie miał szans na nadrobienie tego. A potem renta do końca życia ....i co to niby tańsze dla państwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ale o soo chozi z misiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ale o soo chozi z misiami A ja nie moge zaglosowac. Pokazuje mi, ze 10 marca, a jest juz 10 przeciez. Malka, glosujemy codziennie przez miesiac, zeby Forumowa Nadusia, ktora sie urodzila wspolnymi silami Forum dostala misia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Malka, u mnie jest link do misiów ... To córcia DarioAs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.03.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ja też próbowałam i nic, jutro zagłosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ale o soo chozi z misiami A ja nie moge zaglosowac. Pokazuje mi, ze 10 marca, a jest juz 10 przeciez. Malka, glosujemy codziennie przez miesiac, zeby Forumowa Nadusia, ktora sie urodzila wspolnymi silami Forum dostala misia. cos jak pajacyk, tylko nie na zupę tak ? A Nadusia to ta słodka panna w biało czerwonej sukience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a... to taki konkurs z Bebiko, najwyżej czy najwięcej ocenione dzieciaczki dostaną misie, nawet nie wiem ile jest ich tym razem taka zabawa odrazu mówię, że nie chodzi mi o misia, bo to przecież nie jest duży wydatek, tylko tak.. myślę, że każda mama lubi się dzieciątkiem pochwalić.. albo prawie każda Malka a ile ma Twoje dzieciątko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ale o soo chozi z misiami A ja nie moge zaglosowac. Pokazuje mi, ze 10 marca, a jest juz 10 przeciez. No, mi też Malka, glosujemy codziennie przez miesiac, zeby Forumowa Nadusia, ktora sie urodzila wspolnymi silami Forum dostala misia. To był "poród rodzinny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ale o soo chozi z misiami A ja nie moge zaglosowac. Pokazuje mi, ze 10 marca, a jest juz 10 przeciez. Malka, glosujemy codziennie przez miesiac, zeby Forumowa Nadusia, ktora sie urodzila wspolnymi silami Forum dostala misia. cos jak pajacyk, tylko nie na zupę tak ? A Nadusia to ta słodka panna w biało czerwonej sukience? Tak. Kolczyki prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Udalo sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A mi nie!!!! Dalej pokazują, że u nich jeszcze 10-go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Jest!!!! Z Opery nie mogłam wysłać ... zaczyna mnie wkurzać ta Opera, na wiele stron nie mogę z niej wejść, musze przechodzić na IE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a... to taki konkurs z Bebiko, najwyżej czy najwięcej ocenione dzieciaczki dostaną misie, nawet nie wiem ile jest ich tym razem taka zabawa odrazu mówię, że nie chodzi mi o misia, bo to przecież nie jest duży wydatek, tylko tak.. myślę, że każda mama lubi się dzieciątkiem pochwalić.. albo prawie każda Malka a ile ma Twoje dzieciątko? no ba - ja też się młodym chwalę (np w wątku "ile macie dzieci") a młode juz za stare na takie konkursy - właśnie kilka dni temu stuknęła mu szóstka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts