malgos2 09.03.2009 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Jest!!!! Z Opery nie mogłam wysłać ... zaczyna mnie wkurzać ta Opera, na wiele stron nie mogę z niej wejść, musze przechodzić na IE To se zainstaluj firefoxa jak kazdy normalny czlowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 mój głos też zaliczony dodałam do szybkiego wybierania - macie misia jak w banku córka urocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Mamy szpiega na forum to sie znaczy - ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Malka, moglabys kiedys, przy okazji, zapytac swojego fachowca o taka sprawe. Poszukuje takiego zestawu: http://img13.imageshack.us/img13/9800/546310944105.jpg Chodzi mi o to, zeby byla deszczownica, sluchawka ruchoma, bateria termostatyczna i normalna bateria wannowa (to na dole) - wszystko razem. Ten zestaw kosztuje 4500, wiec odpada. Mogloby to byc cos "kombinowanego", ale zeby dalo sie miec cos takiego przy prysznicu 2 w 1 z wanna. Nie spieszy sie z tym, ale tak na zas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 się zapytam, tylko może o jakiejs normalnej porze (dla niego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 się zapytam, tylko może o jakiejs normalnej porze (dla niego ) Hmmmm... No tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dobra, jak wszyscy poszli spać to ja idę co nieco poczytać...... do wanny no co, no co....lubie w ciepełku sie releksować - dziś mi się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Przestraszylam sie, ze z laptopem idziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.03.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Malka, moglabys kiedys, przy okazji, zapytac swojego fachowca o taka sprawe. Poszukuje takiego zestawu: http://img13.imageshack.us/img13/9800/546310944105.jpg Chodzi mi o to, zeby byla deszczownica, sluchawka ruchoma, bateria termostatyczna i normalna bateria wannowa (to na dole) - wszystko razem. Ten zestaw kosztuje 4500, wiec odpada. Mogloby to byc cos "kombinowanego", ale zeby dalo sie miec cos takiego przy prysznicu 2 w 1 z wanna. Nie spieszy sie z tym, ale tak na zas... A może coś takiego: http://www.megalazienki.pl/Zestaw_natryskowy_z_bateria_podtynkowa,1.61.196,512.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Tak dobroszko, ale ten nie ma wannowej wylewki, a chodzi mi o to, zeby mial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Przestraszylam sie, ze z laptopem idziesz. no dobrze myslisz i nie bój - mam specjalna półeczkę i nigdy nie jest włączony do sieci - jadę na baterii lubię zycie i nie planuje się z nim rozstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.03.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Tak dobroszko, ale ten nie ma wannowej wylewki, a chodzi mi o to, zeby mial... moja culpa , nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Przestraszylam sie, ze z laptopem idziesz. no dobrze myslisz i nie bój - mam specjalna półeczkę i nigdy nie jest włączony do sieci - jadę na baterii lubię zycie i nie planuje się z nim rozstać Matko bosko. To do zobaczenia w wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Przestraszylam sie, ze z laptopem idziesz. no dobrze myslisz i nie bój - mam specjalna półeczkę i nigdy nie jest włączony do sieci - jadę na baterii lubię zycie i nie planuje się z nim rozstać Matko bosko. To do zobaczenia w wannie. no szukam Ci tego zestawu, ale chyba sie poddam . Ja będe po necie biegać, a Fachowiec mi w minutę wymieni modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Przestraszylam sie, ze z laptopem idziesz. no dobrze myslisz i nie bój - mam specjalna półeczkę i nigdy nie jest włączony do sieci - jadę na baterii lubię zycie i nie planuje się z nim rozstać Matko bosko. To do zobaczenia w wannie. no szukam Ci tego zestawu, ale chyba sie poddam . Ja będe po necie biegać, a Fachowiec mi w minutę wymieni modele Malka, ja tego szukalam chyba z pol roku, az w koncu przypadkiem znalazlam. Mysle, ze dla fachowca to bedzie jasne. Glowna trudnosc polega na tym wannowym elemencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Przestraszylam sie, ze z laptopem idziesz. no dobrze myslisz i nie bój - mam specjalna półeczkę i nigdy nie jest włączony do sieci - jadę na baterii lubię zycie i nie planuje się z nim rozstać Matko bosko. To do zobaczenia w wannie. no szukam Ci tego zestawu, ale chyba sie poddam . Ja będe po necie biegać, a Fachowiec mi w minutę wymieni modele Malka, ja tego szukalam chyba z pol roku, az w koncu przypadkiem znalazlam. Mysle, ze dla fachowca to bedzie jasne. Glowna trudnosc polega na tym wannowym elemencie. ja znalazłam w trzy minuty http://img163.imageshack.us/img163/7649/ss851428rg8.jpg , ale ta deszczownica mi nie halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No piekny zestawik. Aaaaaaaaa cenka? I nie ma termostatycznej baterii... (ale miedzy nami mowiac to najmniej wazny element). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 http://bochmann.pl/allegro/EXCQW277/new/QW277_02_BLACK_P.jpg http://www.lazienkinamiare.pl/data/gfx/pictures/large/9/5/1659_1.jpg jeszcze dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 pierwszy ok 500 zł - i tu cena mnie przeraża , to nie moze byc dobrej jakości dwa pozostale do 1500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 pierwszy ok 500 zł - i tu cena mnie przeraża , to nie moze byc dobrej jakości dwa pozostale do 1500 zł Ten pierwszy nie ma termostatu a drugi chyba nie ma wannowej wylewki... Ale 1500 to juz jest calkiem spoko cena. A gdzie Ty to znalazlas, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts