malgos2 08.06.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Ja nie mam Kubicę obejrzałam i mi starczy sportu na dziś Zamieszki w Klagenfurcie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.06.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Ja nie mam Kubicę obejrzałam i mi starczy sportu na dziś Zamieszki w Klagenfurcie fajne. Nooooooo, nieżle mieszamy , ale oby z tego mieszania coś wyszło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Ja nie mam Kubicę obejrzałam i mi starczy sportu na dziś Zamieszki w Klagenfurcie fajne. Nooooooo, nieżle mieszamy , ale oby z tego mieszania coś wyszło..... Cos jakos tak smiem nie wierzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Ja nie mam Kubicę obejrzałam i mi starczy sportu na dziś Zamieszki w Klagenfurcie fajne. Nooooooo, nieżle mieszamy , ale oby z tego mieszania coś wyszło..... Cos jakos tak smiem nie wierzyc... jakoś ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.06.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 buuuuuuuuuuuuuuuuuu, rozpacz to nie na moje nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 buuuuuuuuuuuuuuuuuu, rozpacz to nie na moje nerwy Strzel banie, przejdzie Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 buuuuuuuuuuuuuuuuuu, rozpacz to nie na moje nerwy Strzel banie, przejdzie Ci. albo sie poglębi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 buuuuuuuuuuuuuuuuuu, rozpacz to nie na moje nerwy dlatego wolę tego nie oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.06.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 buuuuuuuuuuuuuuuuuu, rozpacz to nie na moje nerwy dlatego wolę tego nie oglądać smutno ech....żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 smutno, bo? poprostu nie lubię patrzeć jak faceci gonią za piłką i na dodatek zazwyczaj przegrywają, to chyba nic złego?? może gdyby biegali bez koszulek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.06.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 smutno, bo? poprostu nie lubię patrzeć jak faceci gonią za piłką i na dodatek zazwyczaj przegrywają, to chyba nic złego?? może gdyby biegali bez koszulek... smutno i zal, bo właśnie znow przegralismy a ja akurat lubie piłkę, a nawet bardzo, taka troche nietypowa jestem i strasznie przeżywam mecze chyba mam to w genach, kiedys sama w podstawówce gralam z kolegami na obronie lub bramce i tak mi zostalo- a reszta rodzinki odziedziczyla pilkarskiego hopla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 smutno, bo? poprostu nie lubię patrzeć jak faceci gonią za piłką i na dodatek zazwyczaj przegrywają, to chyba nic złego?? może gdyby biegali bez koszulek... smutno i zal, bo właśnie znow przegralismy a ja akurat lubie piłkę, a nawet bardzo, taka troche nietypowa jestem i strasznie przeżywam mecze chyba mam to w genach, kiedys sama w podstawówce gralam z kolegami na obronie lub bramce i tak mi zostalo- a reszta rodzinki odziedziczyla pilkarskiego hopla u mnie za to prawie nikt nie ogląda, albo tylko przejściowo, nawet mój małż się uśpił w trakcie meczu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 smutno, bo? poprostu nie lubię patrzeć jak faceci gonią za piłką i na dodatek zazwyczaj przegrywają, to chyba nic złego?? może gdyby biegali bez koszulek... smutno i zal, bo właśnie znow przegralismy a ja akurat lubie piłkę, a nawet bardzo, taka troche nietypowa jestem i strasznie przeżywam mecze chyba mam to w genach, kiedys sama w podstawówce gralam z kolegami na obronie lub bramce i tak mi zostalo- a reszta rodzinki odziedziczyla pilkarskiego hopla Najlepsze jest to, ze te bramki strzelil Podolski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 kojarzy się bardzo rodzinnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 smutno, bo? poprostu nie lubię patrzeć jak faceci gonią za piłką i na dodatek zazwyczaj przegrywają, to chyba nic złego?? może gdyby biegali bez koszulek... smutno i zal, bo właśnie znow przegralismy a ja akurat lubie piłkę, a nawet bardzo, taka troche nietypowa jestem i strasznie przeżywam mecze chyba mam to w genach, kiedys sama w podstawówce gralam z kolegami na obronie lub bramce i tak mi zostalo- a reszta rodzinki odziedziczyla pilkarskiego hopla Najlepsze jest to, ze te bramki strzelil Podolski... No i co oni by bez nas zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 smutno, bo? poprostu nie lubię patrzeć jak faceci gonią za piłką i na dodatek zazwyczaj przegrywają, to chyba nic złego?? może gdyby biegali bez koszulek... smutno i zal, bo właśnie znow przegralismy a ja akurat lubie piłkę, a nawet bardzo, taka troche nietypowa jestem i strasznie przeżywam mecze chyba mam to w genach, kiedys sama w podstawówce gralam z kolegami na obronie lub bramce i tak mi zostalo- a reszta rodzinki odziedziczyla pilkarskiego hopla Najlepsze jest to, ze te bramki strzelil Podolski... No i co oni by bez nas zrobili? A u mnie pod blokiem spiewaja: Podolski niemiecka k^&*$# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 smutno, bo? poprostu nie lubię patrzeć jak faceci gonią za piłką i na dodatek zazwyczaj przegrywają, to chyba nic złego?? może gdyby biegali bez koszulek... smutno i zal, bo właśnie znow przegralismy a ja akurat lubie piłkę, a nawet bardzo, taka troche nietypowa jestem i strasznie przeżywam mecze chyba mam to w genach, kiedys sama w podstawówce gralam z kolegami na obronie lub bramce i tak mi zostalo- a reszta rodzinki odziedziczyla pilkarskiego hopla Najlepsze jest to, ze te bramki strzelil Podolski... fakt, przy pierwszej sie poplakal i nie wyglądal na oszalalego z radości, a pod koniec Klose mu podniósl kąciki ust do uśmiechu- szkoda,ze głupi PZPN nie zgodzil sie przyjąc Podolskiego, gdy ten dobijal sie do PZPNu i prosil o prawo grania dla Polski a teraz proszę! taką perłe kretyni odtracili, a on ciągle twierdzi,że w sercu jest Polakiem - a że rodzice wyemigrowali z nim jak mial 10 lat z Polski, nie znaczy ze jest Niemcem. Kurza twarz,gdybym rok temu prszyjela oferte pracy w Londynie, moje dzieci bylyby w podobnej sytuacji co Podolski- idioci z PZPNu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 smutno, bo? poprostu nie lubię patrzeć jak faceci gonią za piłką i na dodatek zazwyczaj przegrywają, to chyba nic złego?? może gdyby biegali bez koszulek... smutno i zal, bo właśnie znow przegralismy a ja akurat lubie piłkę, a nawet bardzo, taka troche nietypowa jestem i strasznie przeżywam mecze chyba mam to w genach, kiedys sama w podstawówce gralam z kolegami na obronie lub bramce i tak mi zostalo- a reszta rodzinki odziedziczyla pilkarskiego hopla Najlepsze jest to, ze te bramki strzelil Podolski... fakt, przy pierwszej sie poplakal i nie wyglądal na oszalalego z radości, a pod koniec Klose mu podniósl kąciki ust do uśmiechu- szkoda,ze głupi PZPN nie zgodzil sie przyjąc Podolskiego, gdy ten dobijal sie do PZPNu i prosil o prawo grania dla Polski a teraz proszę! taką perłe kretyni odtracili, a on ciągle twierdzi,że w sercu jest Polakiem - a że rodzice wyemigrowali z nim jak mial 10 lat z Polski, nie znaczy ze jest Niemcem. Kurza twarz,gdybym rok temu prszyjela oferte pracy w Londynie, moje dzieci bylyby w podobnej sytuacji co Podolski- idioci z PZPNu! Kubicy tez nikt nie chcial sponsorowac, a dzisiaj wielce dumni wszyscy z "wielkiego Polaka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2008 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 No to na poczatek maly imieninowy torcik... http://images32.fotosik.pl/281/bb4c59d8a327304f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 10.06.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 WOW ! narobił mi smaczku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts