Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wpisałam zestaw wannowy z deszczownicą :D

to ten taniutki

http://www.allegro.pl/item556307374_nowoczesny_zestaw_wanna_prysznic_deszczownica.html

temn bez wylewki - ja juz ślepnę chyba :oops:

http://www.lazienkinamiare.pl/product-pol-1659-PAFFONI-STICK-ZESTAW-DESZCZOWNI.html

i mój faworyt, tylko aukcja jest tak nie jasna, że nie mam pewności, czy to zestaw jest przedmiotem aukcji , czy sama bateria :-?

http://allegro.pl/item534511188_zestaw_wannowy_deszczownica_kohlman.html

ale o soo chozi z misiami :oops:

A ja nie moge zaglosowac. :( :( :( Pokazuje mi, ze 10 marca, a jest juz 10 przeciez. :evil:

Malka, glosujemy codziennie przez miesiac, zeby Forumowa Nadusia, ktora sie urodzila wspolnymi silami Forum dostala misia. :wink:

cos jak pajacyk, tylko nie na zupę tak ?

A Nadusia to ta słodka panna w biało czerwonej sukience?

Tak. Kolczyki prezentuje. :D 8)

żeby nie było klikłam :D

malka - sprawdź jeszcze Medicover. Mają szereg swoich specjalistów a jak nie to umawiają w innych placówkach prywatnych lub państwowych. My korzystamy z nich już ok. 10 lat. Działają na terenie całej Polski.

Medicover jest ok, mam w okolicy, kiedyś byli naszymi klientami :lol:

ale nie ma opcji z kilkoma specjalistami i to tymi z których usług korzystam najczęściej, no i składka rodzinna trochę powala kwotowo.

a jakich nie ma :( z tego co się orientuję to wszyscy specjaliści są dostępni. Z moją córą przetestowaliśmy ich nieźle :D Jak nie mają jakiegoś u siebie to umawiają w innych placówkach, z którymi współpracują. Fakt, że są drodzy, ale to i tak może wyjść taniej niż te wszystkie wizyty, które musisz sama opłacać.

Zdrófka Malutkiemu życzę :D :D :D

Maluszku, nie mieli hematologa (w mojej okolicy) i gastrologa dziecięcego mieli, do którego bym z kotem się bała iść :-?

Może coś sie zmieniło, rozmawiałm z nimi ze 3 lata temu :oops: więc chyba nie powinnam zabierać głosu w chwili obecnej.

za życzenie dziękujemy ja i młode :D

Jest!!!! Z Opery nie mogłam wysłać ... zaczyna mnie wkurzać ta Opera, na wiele stron nie mogę z niej wejść, musze przechodzić na IE :-?
:roll: :p

a ja Firefoxa nie cierpię, strasznie wolno mi się wszystko otwiera :-?

Za to IE śmiga, aż miło :roll:

Brazuniu, dzięki za głosa :wink:

ja też Ff nie cierpię, no agresor mi sie włącza :evil:

ale by oddać misiowy głos to inaczej nie da rady - z Opery nie wchodzi :o