malka 10.03.2009 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 wygooglowałam cyba na allegrochcesz linki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 wygooglowałam cyba na allegro chcesz linki ? No jasne! Moze ja po prostu nie wiem, jak to nazwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 wpisałam zestaw wannowy z deszczownicą to ten taniutki http://www.allegro.pl/item556307374_nowoczesny_zestaw_wanna_prysznic_deszczownica.html temn bez wylewki - ja juz ślepnę chyba http://www.lazienkinamiare.pl/product-pol-1659-PAFFONI-STICK-ZESTAW-DESZCZOWNI.html i mój faworyt, tylko aukcja jest tak nie jasna, że nie mam pewności, czy to zestaw jest przedmiotem aukcji , czy sama bateria http://allegro.pl/item534511188_zestaw_wannowy_deszczownica_kohlman.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 00:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Chyba to jest za calosc, bo wlasnie jak znalazlam to pod "bateria wannowa", a myslalam, ze to bedzie z zestawami prysznicowymi, dlatego tego tak dlugo szukalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale jest fajny - ten ostatni a ja juz p[anel kupiłam, tylko deszczownice w nim wymienie na taka duuużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Noooo, ten ostatni niczego sobie. Dzieki. I cena tez nie powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Noooo, ten ostatni niczego sobie. Dzieki. I cena tez nie powala. chcesz to znajde - gdzieś mi smignęło cudo za 12 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 00:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Noooo, ten ostatni niczego sobie. Dzieki. I cena tez nie powala. chcesz to znajde - gdzieś mi smignęło cudo za 12 tys Nieeeeeeee, dzieki. Wystarczy mi wrazen z privow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 no nie mogę się oprzeć http://www.nokaut.pl/oferta/deszczownica-hansgrohe-raindance-rainmaker-680-x-460-mm-z-oswietleniem-28418000.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ta jest tańsza http://www.ceneo.pl/856138 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 no to teraz oficjalnie mówię dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 01:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Phi, nie ma sluchawki ruchomej i wylewki wannowej. Tandeeeeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 nie prowokuj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dzizas ja muszę za 4 h wstawać, a do łózka mam tak daleko - czas w drogę i to serio serio Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 01:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Paaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale o soo chozi z misiami A ja nie moge zaglosowac. Pokazuje mi, ze 10 marca, a jest juz 10 przeciez. Malka, glosujemy codziennie przez miesiac, zeby Forumowa Nadusia, ktora sie urodzila wspolnymi silami Forum dostala misia. cos jak pajacyk, tylko nie na zupę tak ? A Nadusia to ta słodka panna w biało czerwonej sukience? Tak. Kolczyki prezentuje. żeby nie było klikłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.03.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 malka - sprawdź jeszcze Medicover. Mają szereg swoich specjalistów a jak nie to umawiają w innych placówkach prywatnych lub państwowych. My korzystamy z nich już ok. 10 lat. Działają na terenie całej Polski. Medicover jest ok, mam w okolicy, kiedyś byli naszymi klientami ale nie ma opcji z kilkoma specjalistami i to tymi z których usług korzystam najczęściej, no i składka rodzinna trochę powala kwotowo. a jakich nie ma z tego co się orientuję to wszyscy specjaliści są dostępni. Z moją córą przetestowaliśmy ich nieźle Jak nie mają jakiegoś u siebie to umawiają w innych placówkach, z którymi współpracują. Fakt, że są drodzy, ale to i tak może wyjść taniej niż te wszystkie wizyty, które musisz sama opłacać. Zdrófka Malutkiemu życzę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Maluszku, nie mieli hematologa (w mojej okolicy) i gastrologa dziecięcego mieli, do którego bym z kotem się bała iść Może coś sie zmieniło, rozmawiałm z nimi ze 3 lata temu więc chyba nie powinnam zabierać głosu w chwili obecnej. za życzenie dziękujemy ja i młode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jest!!!! Z Opery nie mogłam wysłać ... zaczyna mnie wkurzać ta Opera, na wiele stron nie mogę z niej wejść, musze przechodzić na IE a ja Firefoxa nie cierpię, strasznie wolno mi się wszystko otwiera Za to IE śmiga, aż miło Brazuniu, dzięki za głosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jest!!!! Z Opery nie mogłam wysłać ... zaczyna mnie wkurzać ta Opera, na wiele stron nie mogę z niej wejść, musze przechodzić na IE a ja Firefoxa nie cierpię, strasznie wolno mi się wszystko otwiera Za to IE śmiga, aż miło Brazuniu, dzięki za głosa ja też Ff nie cierpię, no agresor mi sie włącza ale by oddać misiowy głos to inaczej nie da rady - z Opery nie wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts