DarioAS 10.03.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Przestraszylam sie, ze z laptopem idziesz. ja się też przestraszyłam... i faktycznie z laptopkiem poszła a jak wcześnie... Malka, a gdzie ten wątek z dzieciami jest....? Ja normalnie ostatnio nie wiem, co się gdzie dzieje na Forum a o co chodzi z tym szpiegiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.03.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witanko! Nie nadrobię wszystkiego Malkowej rodzince duuużo zdrowia życzę i wrzucam coś na poprawę humorków... http://www.youtube.com/watch?v=ESe-AysF9mw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Z lapkiem do wanny to ja tylko jak slubny śpi bo mój uwiązany na kabelku, a jego uwolniony. dzieciowy wątek http://forum.muratordom.pl/ile-macie-dzieci-i-w-jakim-wieku,t121337.htm a szpieg to.....mój ślubny zalogował się (pewnie jako jaka "blądidużycyc20" ) i szpieguje bo go na sabat do Krakófka nie chce zabrać za życzenia dziękujemy - z takim wsparciem, to nie ma mocnych, musi byc wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 wątek zapisałam, też tam polezę, a co... blądidużycyc20 mój monsz ma podobne preferencje, wiekowo pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Hejka. Piosenka o mamusce swietna, cale szczescie, ze moja mama taka nigdy nie byla, chyba bym oszalala. Ile mamy juz glosow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.03.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dzien doberek!! Co slychac? Ja wlasnie sie lanchuje i probuje zaleglosci nadrabiac...ale duuuuuzo tego do czytania Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Maja, nadrabiaj nadrabiaj, a przy okazji kliknij tu: http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/b3fa905fb280e94ebad2d06a1973cd73 I tak codziennie przez miesiac, az misia zdobedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.03.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kliknelam.....a po co Ci misiu? To dla Nadi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dla Nadusi od Ani DarioAS, ktora rodzilysmy wspolnie na Forum. Kiedys klikalysmy ale sie nie udalo, bo sie za pozno dowiedzialysmy. Teraz sie nie damy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.03.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dla Nadusi od Ani DarioAS, ktora rodzilysmy wspolnie na Forum. Kiedys klikalysmy ale sie nie udalo, bo sie za pozno dowiedzialysmy. Teraz sie nie damy. Pewnie!! Kupa mosci panowie i panie!! W kupie sila!! Kupa zawsze razniej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Glosuj, glosuj, najlepiej z kilku kompow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dla Nadusi od Ani DarioAS, ktora rodzilysmy wspolnie na Forum. Kiedys klikalysmy ale sie nie udalo, bo sie za pozno dowiedzialysmy. Teraz sie nie damy. Pewnie!! Kupa mosci panowie i panie!! W kupie sila!! Kupa zawsze razniej!! do kolan się kłaniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 mój głos też zaliczony dodałam do szybkiego wybierania - macie misia jak w banku córka urocza już Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 mój głos też zaliczony dodałam do szybkiego wybierania - macie misia jak w banku córka urocza już Cię lubię A co to jest szybkie wybieranie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 mój głos też zaliczony dodałam do szybkiego wybierania - macie misia jak w banku córka urocza już Cię lubię A co to jest szybkie wybieranie? nie wiem, ale fajne na stronie startowej, jak net mi się załącza to mam 9 okienek z ulubionymi stronami, klikam i już jestem. 1 - murator , 2-poczta moja , 3 - pajacyk, 4 -miś dla Nadii , 5 - poczta firmowa,6,7,8,9 - śmieci młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A ja od mojego ostatniego crashu zaczelam byc bardzo ostrozna i za kazdym razem czyszcze cookies jak wychodze z firefoxa. I nie wiem dlaczego, ale nawet strona startowa mi sie nie laduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ja znów żle się wyraziłam, to szybkie wybieranie mam jako startową ustawione, korzystam z Opery. Młody mi tak ustawił, nie pytaj jak to zrobił , ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 UWAGA, UWAGA, wlasnie zrobilam rezerwacje na 18 w knajpie. Zadnego wymigiwania juz nie przyjmuje. Wiecej osob zawsze moze przyjsc, krzeslo sie gdzies znajdzie ale jak ktos zawali to zabije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 UWAGA, UWAGA, wlasnie zrobilam rezerwacje na 18 w knajpie. Zadnego wymigiwania juz nie przyjmuje. Wiecej osob zawsze moze przyjsc, krzeslo sie gdzies znajdzie ale jak ktos zawali to zabije. i padło na Psa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 UWAGA, UWAGA, wlasnie zrobilam rezerwacje na 18 w knajpie. Zadnego wymigiwania juz nie przyjmuje. Wiecej osob zawsze moze przyjsc, krzeslo sie gdzies znajdzie ale jak ktos zawali to zabije. i padło na Psa ? Nie, o tej porze w Psie nie ma czego szukac. Rezerwacja jest w Bunkrze, a do Psa mozemy isc tak kolo 11-12 - wtedy tam sie zaczyna rozkrecac. Tam jest za glosno zeby rozmawiac, ale mozna potanczyc i poswirowac, jak nam sie juz gadac odechce. No chyba, ze sie wczesniej gadaniem wszyscy znudza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts