Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Przestraszylam sie, ze z laptopem idziesz. :lol: :lol: :lol:

ja się też przestraszyłam...

i faktycznie z laptopkiem poszła :o

:lol: :lol: :lol:

a jak wcześnie... :roll: :lol: :lol:

Malka, a gdzie ten wątek z dzieciami jest....? :wink:

Ja normalnie ostatnio nie wiem, co się gdzie dzieje na Forum :roll: :-?

a o co chodzi z tym szpiegiem??

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z lapkiem do wanny to ja tylko jak slubny śpi :oops: bo mój uwiązany na kabelku, a jego uwolniony. :lol: :lol:

dzieciowy wątek

http://forum.muratordom.pl/ile-macie-dzieci-i-w-jakim-wieku,t121337.htm

a szpieg to.....mój ślubny :evil: zalogował się (pewnie jako jaka "blądidużycyc20" :wink:) i szpieguje bo go na sabat do Krakófka nie chce zabrać :lol:

za życzenia dziękujemy - z takim wsparciem, to nie ma mocnych, musi byc wszystko ok :D :D

mój głos też zaliczony :D

dodałam do szybkiego wybierania - macie misia jak w banku :D córka urocza

już Cię lubię :p :p :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

A co to jest szybkie wybieranie? :roll:

nie wiem, ale fajne :oops: :D

na stronie startowej, jak net mi się załącza to mam 9 okienek z ulubionymi stronami, klikam i już jestem.

1 - murator , 2-poczta moja , 3 - pajacyk, 4 -miś dla Nadii , 5 - poczta firmowa,6,7,8,9 - śmieci młodego

UWAGA, UWAGA, wlasnie zrobilam rezerwacje na 18 w knajpie. Zadnego wymigiwania juz nie przyjmuje. Wiecej osob zawsze moze przyjsc, krzeslo sie gdzies znajdzie ale jak ktos zawali to zabije. :evil: :roll: :wink:

i padło na Psa ?

UWAGA, UWAGA, wlasnie zrobilam rezerwacje na 18 w knajpie. Zadnego wymigiwania juz nie przyjmuje. Wiecej osob zawsze moze przyjsc, krzeslo sie gdzies znajdzie ale jak ktos zawali to zabije. :evil: :roll: :wink:

i padło na Psa ?

Nie, o tej porze w Psie nie ma czego szukac. Rezerwacja jest w Bunkrze, a do Psa mozemy isc tak kolo 11-12 - wtedy tam sie zaczyna rozkrecac. Tam jest za glosno zeby rozmawiac, ale mozna potanczyc i poswirowac, jak nam sie juz gadac odechce. :roll: No chyba, ze sie wczesniej gadaniem wszyscy znudza. :lol: :lol: :lol: