DarioAS 10.03.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale mi smaka robicie tym KRK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 UWAGA, UWAGA, wlasnie zrobilam rezerwacje na 18 w knajpie. Zadnego wymigiwania juz nie przyjmuje. Wiecej osob zawsze moze przyjsc, krzeslo sie gdzies znajdzie ale jak ktos zawali to zabije. i padło na Psa ? Nie, o tej porze w Psie nie ma czego szukac. Rezerwacja jest w Bunkrze, a do Psa mozemy isc tak kolo 11-12 - wtedy tam sie zaczyna rozkrecac. Tam jest za glosno zeby rozmawiac, ale mozna potanczyc i poswirowac, jak nam sie juz gadac odechce. No chyba, ze sie wczesniej gadaniem wszyscy znudza. Malka ty głupia, ty - naucz się czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 UWAGA, UWAGA, wlasnie zrobilam rezerwacje na 18 w knajpie. Zadnego wymigiwania juz nie przyjmuje. Wiecej osob zawsze moze przyjsc, krzeslo sie gdzies znajdzie ale jak ktos zawali to zabije. i padło na Psa ? Nie, o tej porze w Psie nie ma czego szukac. Rezerwacja jest w Bunkrze, a do Psa mozemy isc tak kolo 11-12 - wtedy tam sie zaczyna rozkrecac. Tam jest za glosno zeby rozmawiac, ale mozna potanczyc i poswirowac, jak nam sie juz gadac odechce. No chyba, ze sie wczesniej gadaniem wszyscy znudza. Malka ty głupia, ty - naucz się czytać Malka, Ty sie nie przejmuj, mnie ostatnio polowa postow umyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 a duzo nas bedzie? Wiola dojedzie? Ania? Markotka to chyba pamietam ze mowiela ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Na razie jest taka, potwierdzona lista: Wiola, Anja + Dejw, Duch, Daggulka, Kachna, Monia, Dorfi, Malka, Agdus, no i ja. Wyslalam SMSa do Editty i czekam, jutro ma mi powiedziec Maluszek z mężem i w ostatniej chwil ma sie zdecydowac Neferka. Ania cos czuje, ze nie dojedzie, a Markotke to musielibyscie sila wziac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Na razie jest taka, potwierdzona lista: Wiola, Anja + Dejw, Duch, Daggulka, Kachna, Monia, Dorfi, Malka, Agdus, no i ja. Wyslalam SMSa do Editty i czekam, jutro ma mi powiedziec Maluszek z mężem i w ostatniej chwil ma sie zdecydowac Neferka. Ania cos czuje, ze nie dojedzie, a Markotke to musielibyscie sila wziac... doborowe towarzystwo, doborowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A zbiórka będzie gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dorfi, to zalezy, o ktorej chcesz dolaczyc. Ok. 12-12.30 zbiorka u mnie, potem jedziemy na Syrokomli (czyli w zasadzie Kosciuszki), a stamtad pojdziemy sobie na nogach na Rynek. Ok. 3-3:30 Papryczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dorfi, to zalezy, o ktorej chcesz dolaczyc. Ok. 12-12.30 zbiorka u mnie, potem jedziemy na Syrokomli (czyli w zasadzie Kosciuszki), a stamtad pojdziemy sobie na nogach na Rynek. Ok. 3-3:30 Papryczki. Co będzie jak dołączę tylko ok. 14-15? Coś mi się wydaje, że z Twoim mężem pzyjadę na zakupy to trochę nam zejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dorfi, to zalezy, o ktorej chcesz dolaczyc. Ok. 12-12.30 zbiorka u mnie, potem jedziemy na Syrokomli (czyli w zasadzie Kosciuszki), a stamtad pojdziemy sobie na nogach na Rynek. Ok. 3-3:30 Papryczki. Co będzie jak dołączę tylko ok. 14-15? Coś mi się wydaje, że z Twoim mężem pzyjadę na zakupy to trochę nam zejdzie. Nie ma problemu. Z tym, ze nie licz, ze na macanie betonu sie zalapiesz. Czyli mam malza naszego na liste wpisac, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Nie, nie wpisuj. Nie wiem jak to będzie jeszcze bo on niezdecydowany jest.Boi się tyle bab Na razie oficjalnie jestem sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 OK, to jak sie zdecyduje, to najwyzej bedzie sie o krzeslo bil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 zawsze podłoga jeszcze zostaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Albo zona na kolanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 która? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Niech wybiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale mi smaka robicie tym KRK... zgarnąć Cię po drodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale mi smaka robicie tym KRK... zgarnąć Cię po drodze ? Zgarnij ja po imprezie (rodzinnej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale mi smaka robicie tym KRK... zgarnąć Cię po drodze ? Zgarnij ja po imprezie (rodzinnej). no wiesz ja bladym świtem nie przyjadę, a rodzinne imprezy to się szybko kończy ja mam po drodze , więc jakby co - dawac znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale mi smaka robicie tym KRK... zgarnąć Cię po drodze ? Zgarnij ja po imprezie (rodzinnej). no wiesz ja bladym świtem nie przyjadę, a rodzinne imprezy to się szybko kończy ja mam po drodze , więc jakby co - dawac znać Aniaaaaaaaaaaaaaa, slyszalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts