DarioAS 10.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale mi smaka robicie tym KRK... zgarnąć Cię po drodze ? Zgarnij ja po imprezie (rodzinnej). no wiesz ja bladym świtem nie przyjadę, a rodzinne imprezy to się szybko kończy ja mam po drodze , więc jakby co - dawac znać Aniaaaaaaaaaaaaaa, slyszalas? no........ ale kto mi po wypiciu z młodymi zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale mi smaka robicie tym KRK... zgarnąć Cię po drodze ? Zgarnij ja po imprezie (rodzinnej). no wiesz ja bladym świtem nie przyjadę, a rodzinne imprezy to się szybko kończy ja mam po drodze , więc jakby co - dawac znać Aniaaaaaaaaaaaaaa, slyszalas? no........ ale kto mi po wypiciu z młodymi zostanie Yyyyyyyyy, babcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale mi smaka robicie tym KRK... zgarnąć Cię po drodze ? Zgarnij ja po imprezie (rodzinnej). no wiesz ja bladym świtem nie przyjadę, a rodzinne imprezy to się szybko kończy ja mam po drodze , więc jakby co - dawac znać Aniaaaaaaaaaaaaaa, slyszalas? no........ ale kto mi po wypiciu z młodymi zostanie No to nie daj małym pić i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale mi smaka robicie tym KRK... zgarnąć Cię po drodze ? Zgarnij ja po imprezie (rodzinnej). no wiesz ja bladym świtem nie przyjadę, a rodzinne imprezy to się szybko kończy ja mam po drodze , więc jakby co - dawac znać Aniaaaaaaaaaaaaaa, slyszalas? no........ ale kto mi po wypiciu z młodymi zostanie Yyyyyyyyy, babcia? nie mamy babci a teściowie nie zostaną, nie ma szans Malka, dobre, dobre przemyślę kwestię nie dawania picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 heloł wszystkim ... zara zmykam do łóżia ...się wykończę : w pracy sajgonik że doba za krótka, dzieci chore, starszej załatwić korki bo średnia w szkole poniżej krytyki , załatwić prywatnie ćwiczenia ortoptyczne dla młodszej , załatwić przegląd rzęcha , poszukać i porównać ubezpieczenie bo na dom się kończy.... macie jakiś patent jak się sklonować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Mam patent jak sie wyluzowac. Ania, mialam na mysli tesciow - tesciowa to tez babcia Nadusi i Dawidka. Czy nie? Cholera, nie masz tam zupelnie jakiejs niepijacej pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Mam patent jak sie wyluzowac. Ania, mialam na mysli tesciow - tesciowa to tez babcia Nadusi i Dawidka. Czy nie? Cholera, nie masz tam zupelnie jakiejs niepijacej pomocy? na prawde Aniu wszyscy pija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Mam patent jak sie wyluzowac. Ania, mialam na mysli tesciow - tesciowa to tez babcia Nadusi i Dawidka. Czy nie? Cholera, nie masz tam zupelnie jakiejs niepijacej pomocy? na prawde Aniu wszyscy pija? muszą pić , bo się odwodnią, a to bardzo niebezpieczne jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Mam patent jak sie wyluzowac. Ania, mialam na mysli tesciow - tesciowa to tez babcia Nadusi i Dawidka. Czy nie? Cholera, nie masz tam zupelnie jakiejs niepijacej pomocy? na prawde Aniu wszyscy pija? muszą pić , bo się odwodnią, a to bardzo niebezpieczne jezd Ale przewodnienie tez niebezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Mam patent jak sie wyluzowac. Ania, mialam na mysli tesciow - tesciowa to tez babcia Nadusi i Dawidka. Czy nie? Cholera, nie masz tam zupelnie jakiejs niepijacej pomocy? na prawde Aniu wszyscy pija? muszą pić , bo się odwodnią, a to bardzo niebezpieczne jezd Ale przewodnienie tez niebezpieczne. e tamm, jakiś elektrolicik sie wrzuci i bedzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Mam patent jak sie wyluzowac. Ania, mialam na mysli tesciow - tesciowa to tez babcia Nadusi i Dawidka. Czy nie? Cholera, nie masz tam zupelnie jakiejs niepijacej pomocy? na prawde Aniu wszyscy pija? główny problem, to taki, że oni wszyscy mieszkają blisko siebie, a my nie... Jak teść coś łyknie, to teściowej nie przywiezie, no a jak tu nie łyknąć, jak takie imprezy mają miejsce tylko kilka razy w roku a mojej mamy już nie ma niestety, nie doczekała się wnuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 To zaraz, oni do Ciebie przychodza, czy Wy do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 10.03.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 witam, bardzo ładne mieszkanko! A jaka podłoga betonowa!!!! Zwracam się z zapytaniem jako do fachowców w tej dziedzinie, czy macie może pojęcie jak zrobić tą czarodziejską podłogę? zakochałam się i nie chcę odpuścić http://foto2.m.onet.pl/_m/c8e16e798aff98b60f24d10d1132bc8e,10,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/f456463841006b2ca99c18a595f0bbd0,10,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/c6640adc5afe196d4c34132757f91004,10,19,0.jpg pozdrawiam zE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam zakreconaelfa w komentarzach... Fachowcem nie jestem, ale z tego, co sie orientuje, nalezy zrobic posadzke betonowa najpierw, a potem wrzucic cos takiego pod zywice. To jest pewnie namalowane szablonem, a potem zabezpieczone zywica bezbarwna. Nie jest to tania zabawa niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 To zaraz, oni do Ciebie przychodza, czy Wy do nich? no... my do nich a droga pwrotna... autobus, no i dwójka dzieci pod jedną pachę, chłop pod drugą pachę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.03.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 oooooo nnnnnniiieeeeee kurna 4erech stron cythoffac nie bydem...hehehe witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 To zaraz, oni do Ciebie przychodza, czy Wy do nich? no... my do nich a droga pwrotna... autobus, no i dwójka dzieci pod jedną pachę, chłop pod drugą pachę.... Acha... Teraz kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Obywatelski obowiazek spelniony. Podciagnelam wczoraj misiowy watek, ale nikt nie nie wpisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 wiem, nic nie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts