DarioAS 11.03.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ania, Ty moze nie zauwazylas, ale Pan wykonawca Malki sie ujawnil na Forum, to byla dopiero zabawa. czytałam, nawet się tam udzieliłam kiedyś najperw myślałam, że to Suzis pisała, a dziś się zorientowałam kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ania, Ty moze nie zauwazylas, ale Pan wykonawca Malki sie ujawnil na Forum, to byla dopiero zabawa. czytałam, nawet się tam udzieliłam kiedyś najperw myślałam, że to Suzis pisała, a dziś się zorientowałam kto A no tak, udzielilas sie. To jak bedzie z tymi dzieciami? Nie masz naprawde komu zostawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ania, Ty moze nie zauwazylas, ale Pan wykonawca Malki sie ujawnil na Forum, to byla dopiero zabawa. czytałam, nawet się tam udzieliłam kiedyś najperw myślałam, że to Suzis pisała, a dziś się zorientowałam kto A no tak, udzielilas sie. To jak bedzie z tymi dzieciami? Nie masz naprawde komu zostawic? chętnie przyjmę - urodzone, odchowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Mysle, ze Ania by sie predzej malzona pozbyla niz maluchow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Mysle, ze Ania by sie predzej malzona pozbyla niz maluchow. małżona nie chcę jedna maruda mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Mysle, ze Ania by sie predzej malzona pozbyla niz maluchow. małżona nie chcę jedna maruda mi wystarczy Tak myslalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 jezzzuuu...kobiałki ...czuję się jakby mnie coś rozjechało, cofnęło i jeszcze raz rozjechało - pewnikiem walec mam nadzieję, ze to tylko zwykłe przeziębienie ... od dziś ranka oczywiście się faszeruję gripexem, rutinoscorbinem, i innymi paskudztwami szpital w domu jednym słowem ...ino małż się ostał zdrowy jak to zwykłe przeziębienie to powinno minąc do soboty (najwyżej z czerwonym nochalem od kataru przyjadę ) ...gorzej jak grypa ... jak rozpoznać grypę , laski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Przy grypie najczesciej sa dolegliwosci zoladkowe i koszmarne bole kosci. I super wysoka temperatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.03.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 dziś mam 38 co i tak jest sukcesem, bo ja nie gorączkuję nigdy przy chorobach (kilka razy w życiu miałam gorączkę , np. przy zapaleniu płuc) ... na ostre zapalenie zatok choruję średnio 3 razy w roku i przy tym również nie gorączkuję kuźwa ...coś jest na rzeczy ...zobaczymy jak jutro się będę czuła ... najgorzej , ze jutro muszę jechać do firmy na spotkanie (piątek mogę se zrobić wolny, ale jutro muszę być) ...masakra ...dobijcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Trzymamy kciuki Daggulko. Zostaniesz zgarnieta na sile, wiec nie moze Cie nie byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Daggulka - podrzucić Ci Gripexa ?? Zdrowiej babo, nie zabieraj mi przyjemności poznania Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Malka, a Ty dojedziesz pozniej, tak na 6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Malka, a Ty dojedziesz pozniej, tak na 6? jeśl A4 nie zamkną to postaram sie byc ok 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Malka, a Ty dojedziesz pozniej, tak na 6? jeśl A4 nie zamkną to postaram sie byc ok 18 Nie zamkna, to by bylo za proste. Oni najwyzej zablokuja jeden pas znienacka. A wiesz jak dojechac? Bedziesz jechac autem czy zostawisz je gdzies i dojedziesz taksowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Malka, a Ty dojedziesz pozniej, tak na 6? jeśl A4 nie zamkną to postaram sie byc ok 18 Nie zamkna, to by bylo za proste. Oni najwyzej zablokuja jeden pas znienacka. A wiesz jak dojechac? Bedziesz jechac autem czy zostawisz je gdzies i dojedziesz taksowka? Może zaufam GPS a jak sie zaplątam znajdę parking i dojadę taksówką. Choć plan strategiczny mam no chyba ,że przyjdzie mi jechać przez Trzebinię - nie mam nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Malka, a Ty dojedziesz pozniej, tak na 6? jeśl A4 nie zamkną to postaram sie byc ok 18 Nie zamkna, to by bylo za proste. Oni najwyzej zablokuja jeden pas znienacka. A wiesz jak dojechac? Bedziesz jechac autem czy zostawisz je gdzies i dojedziesz taksowka? Może zaufam GPS a jak sie zaplątam znajdę parking i dojadę taksówką. Choć plan strategiczny mam no chyba ,że przyjdzie mi jechać przez Trzebinię - nie mam nic przeciwko Droga jest prosta. Za bramkami jedziesz prosto, az sie skonczy autostrada, na rondzie za LM w prawo, potem prosto caly czas az Ci GPS pokaze Aleje (tylko nie pamietam teraz ktorego wieszcza). Na alejach w lewo i jedziesz do Karmelickiej. Z Karmelickiej druga w lewo - w Batorego. Powinnas znalezc sie na Lobzowskiej i tam gdzies zaparkuj, albo na chodniku na Dunajewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Tak dla pewności to ja sobie taka papierową mape zabiorę Do rynku dojadę, tylko pewnie znów pod prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.03.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Malka, a Ty dojedziesz pozniej, tak na 6? jeśl A4 nie zamkną to postaram sie byc ok 18 Nie zamkna, to by bylo za proste. Oni najwyzej zablokuja jeden pas znienacka. A wiesz jak dojechac? Bedziesz jechac autem czy zostawisz je gdzies i dojedziesz taksowka? Może zaufam GPS a jak sie zaplątam znajdę parking i dojadę taksówką. Choć plan strategiczny mam no chyba ,że przyjdzie mi jechać przez Trzebinię - nie mam nic przeciwko z Trzebini bardzo prosto się jedzie do Krakowa koło 18tej to my dopiero wybieramy się na tą naszą imprezę ale możesz w drodze powrotnej wpaść na kawkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Malka, a Ty dojedziesz pozniej, tak na 6? jeśl A4 nie zamkną to postaram sie byc ok 18 Nie zamkna, to by bylo za proste. Oni najwyzej zablokuja jeden pas znienacka. A wiesz jak dojechac? Bedziesz jechac autem czy zostawisz je gdzies i dojedziesz taksowka? Może zaufam GPS a jak sie zaplątam znajdę parking i dojadę taksówką. Choć plan strategiczny mam no chyba ,że przyjdzie mi jechać przez Trzebinię - nie mam nic przeciwko z Trzebini bardzo prosto się jedzie do Krakowa koło 18tej to my dopiero wybieramy się na tą naszą imprezę ale możesz w drodze powrotnej wpaść na kawkę... dziękuję za zaproszenie, ale śmię przypuszczać, że będzie to pora bardzo nie kawkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2009 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 To nie mozesz wczesniej z Monia przyjechac? Na 18 Cie przywiezie. No kurde Darek chyba moze sie swoimi wlasnymi dziecmi zajac od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts