DarioAS 11.03.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 on jest do 17tej w pracy, ktoś musi zarabiać... teraz, przez to zamknęcie budowy znów będziemy mieli ciężko... zwłaszcza przez to francowate świadectwo energetyczności czy coś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2009 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 No to dooopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.03.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 ale to chyba nie bedzie ostatnie spotkanie?? W końcu dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2009 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 To juz drugie w KRK. Do 3 razy sztuka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2009 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 do trzech powiadasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 00:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 A co? Mialas juz 2 budowlacow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 A co? Mialas juz 2 budowlacow? martwi mnie to, że "dopiero" jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 00:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 A co? Mialas juz 2 budowlacow? martwi mnie to, że "dopiero" jednego Nie przejmuj sie. Twoj za 10 wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2009 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 A co? Mialas juz 2 budowlacow? martwi mnie to, że "dopiero" jednego Nie przejmuj sie. Twoj za 10 wystarczy. dzięki teraz mogę być spokojna ,że nastepny nie skopie jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2009 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 łoptymistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 łoptymistka no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 01:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Nie wyobrazam sobie, zeby ktos mogl Twojego przebic. Ale kto wie... Jak sie moj grzebek za budowanie wezmie, jak obiecywal, to drzyjcie narody. A propos - usunal mnie z "nasze realizacje" podobnie jak 1 inny adres ze swojej strony. Co to moze oznaczac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2009 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Nie wyobrazam sobie, zeby ktos mogl Twojego przebic. Ale kto wie... Jak sie moj grzebek za budowanie wezmie, jak obiecywal, to drzyjcie narody. A propos - usunal mnie z "nasze realizacje" podobnie jak 1 inny adres ze swojej strony. Co to moze oznaczac? to,ze teraz umieści Cię w "naszych najlepszych realizacjach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 01:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Nie wyobrazam sobie, zeby ktos mogl Twojego przebic. Ale kto wie... Jak sie moj grzebek za budowanie wezmie, jak obiecywal, to drzyjcie narody. A propos - usunal mnie z "nasze realizacje" podobnie jak 1 inny adres ze swojej strony. Co to moze oznaczac? to,ze teraz umieści Cię w "naszych najlepszych realizacjach" Jaaaaaaaaaaaaaaaasne. A widzisz, jakos sie nie domyslalam tego. A Ty wiesz, bo Twoj juz Cie tam umiescil, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Nie wyobrazam sobie, zeby ktos mogl Twojego przebic. Ale kto wie... Jak sie moj grzebek za budowanie wezmie, jak obiecywal, to drzyjcie narody. A propos - usunal mnie z "nasze realizacje" podobnie jak 1 inny adres ze swojej strony. Co to moze oznaczac? to,ze teraz umieści Cię w "naszych najlepszych realizacjach" Jaaaaaaaaaaaaaaaasne. A widzisz, jakos sie nie domyslalam tego. A Ty wiesz, bo Twoj juz Cie tam umiescil, prawda? Dokładnie tak , panowie podobny sposób działania mają , więc pewnie i zachowanie pododne. Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.03.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 To niedobrze Maluszku... Obiecaj, ze przyjedziesz przy najblizszej okazji. obiecuję, że postaram się przyjechać Teraz bardzo chciałam przyjechać do Krakowa bo przy okazji odwiedziłabym rodziców a tu kicha muszę być w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.03.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Zdrowiej babo, nie zabieraj mi przyjemności poznania Cię Malka ... kobieto ... tyle okzaji , ze hoho ....przeca w maju coroczne spotkanko w warszawie ... oczywiście bede obowiązkowo (to bedzie już moje trzecie ). A dziś znacznie gorzej ... jestem w pracy nafaszerowana lekami , ale ledwo na gały patrzę - do tego zatoki się włączyły (czyli standardowo jak każdej wiosny ). Odbębnie spotkanie i jadę z młodszą do lekarza i z sobą przy okazji też . Kochani ... jak mi nie popuści do soboty, to załamka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Zdrowiej babo, nie zabieraj mi przyjemności poznania Cię Malka ... kobieto ... tyle okzaji , ze hoho ....przeca w maju coroczne spotkanko w warszawie ... oczywiście bede obowiązkowo (to bedzie już moje trzecie ). A dziś znacznie gorzej ... jestem w pracy nafaszerowana lekami , ale ledwo na gały patrzę - do tego zatoki się włączyły (czyli standardowo jak każdej wiosny ). Odbębnie spotkanie i jadę z młodszą do lekarza i z sobą przy okazji też . Kochani ... jak mi nie popuści do soboty, to załamka . Puści, puści - bo jak nie to napuszczę na grypsko pana P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.03.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 ja wstępnie się piszę na spotkanie, że tak wyskoczę jak Filip z konopico prawda imprezę mam później więc się wcześniej bym zmyła, ale tylko mi powiedzieć dokładnie gdzie będziecie dajmy na to o 17-18 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.03.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 a już doczytałam że Bunkier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts