Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co? Mialas juz 2 budowlacow? :roll: :lol:

martwi mnie to, że "dopiero" jednego

Nie przejmuj sie. Twoj za 10 wystarczy. :roll:

dzięki :D teraz mogę być spokojna ,że nastepny nie skopie jeszcze bardziej :D

Nie wyobrazam sobie, zeby ktos mogl Twojego przebic. :roll: Ale kto wie... Jak sie moj grzebek za budowanie wezmie, jak obiecywal, to drzyjcie narody.

A propos - usunal mnie z "nasze realizacje" podobnie jak 1 inny adres ze swojej strony. Co to moze oznaczac? :roll:

to,ze teraz umieści Cię w "naszych najlepszych realizacjach" :wink:

Nie wyobrazam sobie, zeby ktos mogl Twojego przebic. :roll: Ale kto wie... Jak sie moj grzebek za budowanie wezmie, jak obiecywal, to drzyjcie narody.

A propos - usunal mnie z "nasze realizacje" podobnie jak 1 inny adres ze swojej strony. Co to moze oznaczac? :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaaaaaaaaaaaaaaaasne. A widzisz, jakos sie nie domyslalam tego. A Ty wiesz, bo Twoj juz Cie tam umiescil, prawda? :roll: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaaaaaaaaaaaaaaaasne. A widzisz, jakos sie nie domyslalam tego. A Ty wiesz, bo Twoj juz Cie tam umiescil, prawda? :roll: :lol:

Dokładnie tak :D , panowie podobny sposób działania mają , więc pewnie i zachowanie pododne.

Bry :D

Zdrowiej babo, nie zabieraj mi przyjemności poznania Cię :D

Malka ... kobieto ... tyle okzaji , ze hoho ....przeca w maju coroczne spotkanko w warszawie ... oczywiście bede obowiązkowo (to bedzie już moje trzecie :D ).

A dziś znacznie gorzej ... jestem w pracy nafaszerowana lekami , ale ledwo na gały patrzę - do tego zatoki się włączyły (czyli standardowo jak każdej wiosny :evil: ). Odbębnie spotkanie i jadę z młodszą do lekarza i z sobą przy okazji też :( .

Kochani ... jak mi nie popuści do soboty, to załamka :( .

Zdrowiej babo, nie zabieraj mi przyjemności poznania Cię :D

Malka ... kobieto ... tyle okzaji , ze hoho ....przeca w maju coroczne spotkanko w warszawie ... oczywiście bede obowiązkowo (to bedzie już moje trzecie :D ).

A dziś znacznie gorzej ... jestem w pracy nafaszerowana lekami , ale ledwo na gały patrzę - do tego zatoki się włączyły (czyli standardowo jak każdej wiosny :evil: ). Odbębnie spotkanie i jadę z młodszą do lekarza i z sobą przy okazji też :( .

Kochani ... jak mi nie popuści do soboty, to załamka :( .

Puści, puści - bo jak nie to napuszczę na grypsko pana P. :wink: