Dorfi 12.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ja się zjawię dopiero ok. 15-ej w Papryczkach. Mąż mnie właśnie uświadomił, że się na rano z panem od instalacji elektrycznej na budowie umówił, więc na południe na pewno się nie wyrobię (jeszcze obiad chłopakom muszę ugotować). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.03.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Zdrowiej babo, nie zabieraj mi przyjemności poznania Cię Malka ... kobieto ... tyle okzaji , ze hoho ....przeca w maju coroczne spotkanko w warszawie ... oczywiście bede obowiązkowo (to bedzie już moje trzecie ). A będzie to spotkanko? Bo jakoś nic Redakcja na ten temat nie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Zdrowiej babo, nie zabieraj mi przyjemności poznania Cię Malka ... kobieto ... tyle okzaji , ze hoho ....przeca w maju coroczne spotkanko w warszawie ... oczywiście bede obowiązkowo (to bedzie już moje trzecie ). A będzie to spotkanko? Bo jakoś nic Redakcja na ten temat nie mówi no kurcze...musi być, to już tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 eeee bo to jeszcze dużo czasu... ono zawsze gdzieś w maju jest, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Hello. Fajnie Anoleiz, ze wpadniesz. Dopisuje Cie do listy. Daggulko - dojedz, please... Wyleczymy Cie domowymi sposobami. A teraz musze chwilke popracowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dzień bry Dagmarko, czosnek postawi Cię na nogi, tylko czosnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Kochani, zrobilam rezerwacje w Papryczkach na 3:15. Tak krakowskim targiem, bo sie nie moglam zdecydowac, czy 3 czy 3.30. Musimy sie sprezac, bo rezerwacje trzymaja 15 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Cześć, jeszcze nie do końca doczytałam, ale widzę, że impreza się szykuje niezgorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Jasne, troche sie towarzystwo powykruszalo jak zwykle, ale damy rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Kurcze, ale żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Tak to jest, jak sie bezczelnie kolezanki zostawia na pol roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Małgoś, toć ja bym Wam tu przez te pół roku w mankiet ryczała Miałybyście mnie serdecznie dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.03.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 No cześć - wróciłam właśnie od lekarza .... nie wiedziała co mi ma przepisać , bo ze zdjęcia RTG wynika zapalenie zatok jak nic i na to dała mi antybiotyk, ale oprócz tego mam też objawy grypowe ... powinna mi dać coś antywirusowego , ale mówi że mieszać nie bedzie . No i kuźwa.... definitywny zakaz wyjazdu . Faktycznie na zdjęciu zajęte ropą zatoki i czołowe i policzkowe ... masakra . Kuźwaaaa... a miało byc tak pięknie . Wiecie co? Zobacze jak się bede czuła w sobotę rano ... przeca i tak Anusia po ducha do Rybola przyjedzie ...więc nie mam wyrzutów sumienia że przeze mnie coś się rypnie . Jak sie w sobote rano bede czuła na siłach to zabiore pośladaki i bede w Rybniku o 10.30 ... a jak nie bedzie żadnej poprawy to bede musiała oszczędzić Wam mojego widoku w tym stanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.03.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dzień bry Dagmarko, czosnek postawi Cię na nogi, tylko czosnek jasssne ..a potem wam tym czosnkiem chuchac bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Daggulka - wspolczuje, wiem, co to sa zatoki. Mnie kiedys tak rozlozylo, ze przez 2 tygodnie lezalam plackiem. W zasadzie to nic sie czlowiekowi takiego nie dzieje, a czuje sie jakby go walec przejechal. No ale moze do soboty jakos staniesz na nogi, co? Zrob sobie jakas inhalacje, co by Ci ten katar zszedl. Jesli sie zdecydujesz to obiecujemy, ze Cie nie bedziemy targac po zimnie, tylko autami wszedzie i w cieplych knajpach. Olga, niejeden tu placze w mankiet i jakos dajemy rade. Ostatnio nawet przez chwile zaistniala idea czata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ja wiem, że płaczą, ale ile można - musiałam siąść w kąciku i przeczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ja wiem, że płaczą, ale ile można - musiałam siąść w kąciku i przeczekać Moze tez bym tak zrobila. Nie wiem... Podobno w maju jest zlot Muratora. Jest szansa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ech, no, będą jeszcze okazje na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ech, no, będą jeszcze okazje na pewno To kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ech, no, będą jeszcze okazje na pewno To kiedy? Na pewno nie w tym miesiącu - od przyszłego rata mi spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts