Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdrowiej babo, nie zabieraj mi przyjemności poznania Cię :D

Malka ... kobieto ... tyle okzaji , ze hoho ....przeca w maju coroczne spotkanko w warszawie ... oczywiście bede obowiązkowo (to bedzie już moje trzecie :D

).

A będzie to spotkanko? Bo jakoś nic Redakcja na ten temat nie mówi :(

Zdrowiej babo, nie zabieraj mi przyjemności poznania Cię :D

Malka ... kobieto ... tyle okzaji , ze hoho ....przeca w maju coroczne spotkanko w warszawie ... oczywiście bede obowiązkowo (to bedzie już moje trzecie :D

).

A będzie to spotkanko? Bo jakoś nic Redakcja na ten temat nie mówi :(

no kurcze...musi być, to już tradycja :roll:

No cześć - wróciłam właśnie od lekarza .... nie wiedziała co mi ma przepisać :o , bo ze zdjęcia RTG wynika zapalenie zatok jak nic i na to dała mi antybiotyk, ale oprócz tego mam też objawy grypowe ... powinna mi dać coś antywirusowego , ale mówi że mieszać nie bedzie :roll: . No i kuźwa.... definitywny zakaz wyjazdu :( . Faktycznie na zdjęciu zajęte ropą zatoki i czołowe i policzkowe ... masakra :evil: . Kuźwaaaa... a miało byc tak pięknie :cry: :cry: :cry: .

Wiecie co? Zobacze jak się bede czuła w sobotę rano ... przeca i tak Anusia po ducha do Rybola przyjedzie ...więc nie mam wyrzutów sumienia że przeze mnie coś się rypnie :wink: . Jak sie w sobote rano bede czuła na siłach to zabiore pośladaki i bede w Rybniku o 10.30 ... a jak nie bedzie żadnej poprawy to bede musiała oszczędzić Wam mojego widoku w tym stanie :lol: .

Daggulka - wspolczuje, wiem, co to sa zatoki. Mnie kiedys tak rozlozylo, ze przez 2 tygodnie lezalam plackiem. W zasadzie to nic sie czlowiekowi takiego nie dzieje, a czuje sie jakby go walec przejechal. No ale moze do soboty jakos staniesz na nogi, co? :roll: Zrob sobie jakas inhalacje, co by Ci ten katar zszedl. :roll: Jesli sie zdecydujesz to obiecujemy, ze Cie nie bedziemy targac po zimnie, tylko autami wszedzie i w cieplych knajpach. :wink:

Olga, niejeden tu placze w mankiet i jakos dajemy rade. Ostatnio nawet przez chwile zaistniala idea czata... :roll: