malgos2 12.03.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ech, no, będą jeszcze okazje na pewno To kiedy? Na pewno nie w tym miesiącu - od przyszłego rata mi spada No doooobra. To maj w takim razie wyglada na realny. Moze Kasia juz do tego czasu ta parapetowe zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ech, no, będą jeszcze okazje na pewno To kiedy? Na pewno nie w tym miesiącu - od przyszłego rata mi spada No doooobra. To maj w takim razie wyglada na realny. Moze Kasia juz do tego czasu ta parapetowe zrobi. Już jej mówiłam, że ma się wyrobić, bo później, to z kolei z czasem może być problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ech, no, będą jeszcze okazje na pewno To kiedy? Na pewno nie w tym miesiącu - od przyszłego rata mi spada No doooobra. To maj w takim razie wyglada na realny. Moze Kasia juz do tego czasu ta parapetowe zrobi. Już jej mówiłam, że ma się wyrobić, bo później, to z kolei z czasem może być problem A potem ja moje wyjechac. Taaaaaaaa, trzeba ja mocno cisnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ech, no, będą jeszcze okazje na pewno To kiedy? Na pewno nie w tym miesiącu - od przyszłego rata mi spada No doooobra. To maj w takim razie wyglada na realny. Moze Kasia juz do tego czasu ta parapetowe zrobi. Już jej mówiłam, że ma się wyrobić, bo później, to z kolei z czasem może być problem A potem ja moje wyjechac. Taaaaaaaa, trzeba ja mocno cisnac. Cisnąć - nie cisnąć, najwyżej oblejemy niegotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ech, no, będą jeszcze okazje na pewno To kiedy? Na pewno nie w tym miesiącu - od przyszłego rata mi spada No doooobra. To maj w takim razie wyglada na realny. Moze Kasia juz do tego czasu ta parapetowe zrobi. Już jej mówiłam, że ma się wyrobić, bo później, to z kolei z czasem może być problem A potem ja moje wyjechac. Taaaaaaaa, trzeba ja mocno cisnac. Cisnąć - nie cisnąć, najwyżej oblejemy niegotowe No tak, ale ona nie chce nas do domu wpuscic, zebysmy jej fug nie pobrudzily... Musi byc cieplo, bo nie bedziemy biedulki na mrozie siedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ech, no, będą jeszcze okazje na pewno To kiedy? Na pewno nie w tym miesiącu - od przyszłego rata mi spada No doooobra. To maj w takim razie wyglada na realny. Moze Kasia juz do tego czasu ta parapetowe zrobi. Już jej mówiłam, że ma się wyrobić, bo później, to z kolei z czasem może być problem A potem ja moje wyjechac. Taaaaaaaa, trzeba ja mocno cisnac. Cisnąć - nie cisnąć, najwyżej oblejemy niegotowe No tak, ale ona nie chce nas do domu wpuscic, zebysmy jej fug nie pobrudzily... Musi byc cieplo, bo nie bedziemy biedulki na mrozie siedziec. Czyli chce, czy nie chce - maj musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 A jak nie, to we Wrocku miala byc parapetowa Anji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Coś wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.03.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 to ile w końcu będzie tych osób w KRK?? Małgosiu, trzecia stóweczka pękła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 to ile w końcu będzie tych osób w KRK?? Małgosiu, trzecia stóweczka pękła Na razie wychodzi 12 lub 13. No to super Aniu, jedziemy dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.03.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 jedziemy, jedziemy.. tylko, żeby ikt z sił nie opadł, bo miesiąc to trochę długo.... mało Was zostało z tylu osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 a...co ma Rasia wspólnego z Duchem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 a... co ma Rasia wspólnego z Duchem?? Duch spi z Rasia, tfu! u Rasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 No ładne rzeczy a tylko chwilę mnie nie było Witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.03.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 a... co ma Rasia wspólnego z Duchem?? Duch spi z Rasia, tfu! u Rasi. ale ja się poważnie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 A ja Ci powaznie mowie Ania, Duch spi u Rasi w Wawie. Dobry wieczor pani Olgo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ech, no, będą jeszcze okazje na pewno To kiedy? Na pewno nie w tym miesiącu - od przyszłego rata mi spada No doooobra. To maj w takim razie wyglada na realny. Moze Kasia juz do tego czasu ta parapetowe zrobi. Już jej mówiłam, że ma się wyrobić, bo później, to z kolei z czasem może być problem A potem ja moje wyjechac. Taaaaaaaa, trzeba ja mocno cisnac. Cisnąć - nie cisnąć, najwyżej oblejemy niegotowe No tak, ale ona nie chce nas do domu wpuscic, zebysmy jej fug nie pobrudzily... Musi byc cieplo, bo nie bedziemy biedulki na mrozie siedziec. Czyli chce, czy nie chce - maj musi być dzień dobry -widze, że mają tu byc wywierane na mnie jakieś naciski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Bry Kasiu, skądże - możemy nie nie naciskać, tylko przyjechać z flaszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Małgoś - dzięki Nie wiem, czy to zbieg okoliczności, czy cudowne działanie tego programiku, który podesłałaś, ale dzisiaj mi net chodzi bardzo przyzwoicie - przynajmniej na razie Polkomtel chyba naprawdę podsłuchuje Albo monitoruje monitorowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Kasiu, skądże - możemy nie nie naciskać, tylko przyjechać z flaszką Z flaszką nie musicie -flaszek Ci u mnie dostatek -tylko BĄŹCIE!!!!! (w majo-kwietniu ofkorse ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts