malka 12.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 No, ja to ogólnie kocham tych wszystkich "konsultantów", "doradców" i inszych "opiekunów klienta" Ja też, ja też - najbardziej przypadła mi do gustu pani z PWiK , która z uporem maniaka przyła mi faktury za ścieki i nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie jeden drobny szczegół - dom nie jest potpięty do kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 No, ja to ogólnie kocham tych wszystkich "konsultantów", "doradców" i inszych "opiekunów klienta" Ja też, ja też - najbardziej przypadła mi do gustu pani z PWiK , która z uporem maniaka przyła mi faktury za ścieki i nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie jeden drobny szczegół - dom nie jest potpięty do kanalizacji Tyż ładne Nasz U.M.St. W-wy wciąż nalicza odsetki od niezapłaconego użytkowania wieczystego mojej babci nieżyjącej od 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 No, ja to ogólnie kocham tych wszystkich "konsultantów", "doradców" i inszych "opiekunów klienta" Ja też, ja też - najbardziej przypadła mi do gustu pani z PWiK , która z uporem maniaka przyła mi faktury za ścieki i nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie jeden drobny szczegół - dom nie jest potpięty do kanalizacji Tyż ładne Nasz U.M.St. W-wy wciąż nalicza odsetki od niezapłaconego użytkowania wieczystego mojej babci nieżyjącej od 15 lat A co? Nie przyniosla zaswiadczenia, ze umarla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 No, ja to ogólnie kocham tych wszystkich "konsultantów", "doradców" i inszych "opiekunów klienta" Ja też, ja też - najbardziej przypadła mi do gustu pani z PWiK , która z uporem maniaka przyła mi faktury za ścieki i nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie jeden drobny szczegół - dom nie jest potpięty do kanalizacji Tyż ładne Nasz U.M.St. W-wy wciąż nalicza odsetki od niezapłaconego użytkowania wieczystego mojej babci nieżyjącej od 15 lat A co? Nie przyniosla zaswiadczenia, ze umarla? Ja to się dziwię, że im jeszcze sama nie powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 No, ja to ogólnie kocham tych wszystkich "konsultantów", "doradców" i inszych "opiekunów klienta" Ja też, ja też - najbardziej przypadła mi do gustu pani z PWiK , która z uporem maniaka przyła mi faktury za ścieki i nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie jeden drobny szczegół - dom nie jest potpięty do kanalizacji Tyż ładne Nasz U.M.St. W-wy wciąż nalicza odsetki od niezapłaconego użytkowania wieczystego mojej babci nieżyjącej od 15 lat A co? Nie przyniosla zaswiadczenia, ze umarla? Ja to się dziwię, że im jeszcze sama nie powiedziała To tak jak dzwonienie do informacji PKP. Jak sama nie wiesz, o ktorej masz pociag to nie masz po co tam dzwonic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Coś w tym jest - widać nie tylko w budowlance są fachoffcy Jak ja sobie dzisiaj przypomnę szkolenie jakie zafundowałam panience w Expanderze, też mi się śmiać chce Owszem, płacę i płaczę, bo rata duża - ale, do cholery - umowę kredytową mam zajebistą Teraz ją jeszcze raz przestudiowałam - nic mi bank nie może zrobić, póki płaczę, tfu, płacę Żadnych "luźnych" sformułowań, żadnych drobnych druczków, żadnych "wg uznania" itd... A pani "doradca" się tak dziwiła, że brak opłaty za wcześniejszą spłatę taki ważny, że się upierdliwa klientka dopytuje o WIBOR i marżę i nie robi na niej wrażenia 0,02% różnicy w "najlepszej ofercie" Mbank to chyba był.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ostatnio do mnie post-grzebek napisal: przed podjeciem prac zwiazanych z podloga nalezalo sie dowiedziec jakie sa zalecenia technichne producenta podlog betonowych. No k&^%a ja sie mialam dowiadywac... Czekam do 23 marca - wtedy uplywa termin ultimatum. Albo mi zwraca kase za to co spierdzielil, albo ide do UKSu. Miarka sie przebrala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Moją babcię nieżyjąca od 7 lat ciągle ścigają o abonament RTV.Odesłałam juz z 10 listów poleconych z adnotacją,że adresat nie zyje , wysłałam akt zgonu.Zaczęły się telefony, chyba po trzecim kazałam pani wybrać sie na cmentarz Franciszkanów kwatera 53 i samej zapytać. A hit polega na tym, że babcia od lat nie płaciła abonamentu (kombatanci i osoby po 75 rż sa z niego zwolnione - oba warunki babcia spełniała od dawna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dobrze, ze ten kretynizm zniosa teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Spytaj, czy ma na piśmie, że Cię poinstruował, jakie są te zalecenia W końcu to obowiązek wykonawcy zapoznać klienta z warunkami gwarancji, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Moją babcię nieżyjąca od 7 lat ciągle ścigają o abonament RTV. Odesłałam juz z 10 listów poleconych z adnotacją,że adresat nie zyje , wysłałam akt zgonu. Zaczęły się telefony, chyba po trzecim kazałam pani wybrać sie na cmentarz Franciszkanów kwatera 53 i samej zapytać. A hit polega na tym, że babcia od lat nie płaciła abonamentu (kombatanci i osoby po 75 rż sa z niego zwolnione - oba warunki babcia spełniała od dawna) Po babci śmierci tata nawet płacił to wieczyste Dopóki się nie zorientował, że im się popitoliło i ciągle obciążają babcię Ciekawe, jak ją będą windykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Spytaj, czy ma na piśmie, że Cię poinstruował, jakie są te zalecenia W końcu to obowiązek wykonawcy zapoznać klienta z warunkami gwarancji, nie? Nie, nie TO JA SIE MIALAM DOWIEDZIEC JAKIE BYLY ZALECENIA. Bo on sie dowiedzial, ale sie k*&%%a mac do nich nie zastosowal. Ja sie dowiedzialam o tych samych, ale on mial metode "nieoficjalna, ale czesto stosowana". Dupa blada polega na tym, ze go wywalilam z mieszkania zanim mi zdarzyl cos zrobic - mial robic podloge, dal mi nawet cene, zatarl siatke elewacyjna na podlodze wmawiajac mi, ze tak bedzie dobrze. Po czym nie tylko trzeba bylo ta siatke usunac (nie za darmo oczywiscie), ale rowniez pomalowac cale mieszkanie jeszcze raz, bo po tym usuwaniu sciany tylko sie do tego nadawaly. Oczywiscie udaje glupa, ale jak nie odda mi kasy po dobroci to sie policzymy inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 A co Cię to obchodzi, jaką on metodą robił? Może i jego metoda była dobra, ale nie dał Ci na piśmie za pokwitowaniem, jak z tą siatką postępować? Skąd miałaś wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 A co Cię to obchodzi, jaką on metodą robił? Może i jego metoda była dobra, ale nie dał Ci na piśmie za pokwitowaniem, jak z tą siatką postępować? Skąd miałaś wiedzieć? On moze mi teraz powiedziec, ze myslal, ze bedzie to robic i tak mialo byc dobrze. Z tym, ze ja do tej tragedii nie dopuscilam i zrobil mi to ktos inny, ktory musial to g&^% usunac. Mysle, zeby napisac do producenta i poprosic o jakis papier, ze tak sie tego nie robi, z tym, ze instrukcje jak sie robi mam, a siatka elewacyjna nie do tego sluzy... Paranoja jakas. To tak, jakby Ci ktos chcial na farbie przyklejac plytki, wzial kase za malowanie a Ty bys sie nie zgodzila na to, zeby na Twoich plytkach eksperymentowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Mówić, to on Ci może Wierzę w Ciebie Napisz do producenta, to na pewno nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Przylazłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Mówić, to on Ci może Wierzę w Ciebie Napisz do producenta, to na pewno nie zaszkodzi Tak zrobie. Cze Braza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Nooooo, czeeee Ciekawe opowieści, kolejny fachofiec się napatoczył, jak widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Nie, to ciagle ten sam. Na cale szczescie juz go ogladac nie musze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.03.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 heloł milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts