malgos2 14.03.2009 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Mial isc spac, ale mu sie zachcialo... o kotkach dyskutowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.03.2009 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Chopy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2009 00:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Jessuuu, w co ja sie ubiore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.03.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Eeee.... już to kiedyś słyszałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2009 00:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Zrobie ich w konia i z Wami zostane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.03.2009 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ty tak nawet szeptem nie pisz, bo Cię jutro dla zasady zlinczują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2009 00:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Nic nie mowilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.03.2009 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ja nic nie słyszałam Uciekam, bo mi ślepia wychodzą Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2009 00:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Paaaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 dzień dobry przeczytałam to szeptane.... nooo Małgoś Ty to se nawet tak nie żartuj sciałam życzyć udanej balangi... i na foty czekam... i tu nie ma wybacz - bo jak się Warszawka bawiła to foty były.... buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.03.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Zrobie ich w konia i z Wami zostane. ZABIŁABYM!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.03.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 No i kuźwa... pozamiatane . Młodszej wczoraj odstwiłam antybiotyk (zapalenie oskrzeli) , a dziś rano 38 i chyrla jak gruźlik .... trza do lekarza , zresztą - co tu dużo mówic , ja też nie wyglądam już napisałam Duchowi coby na mnie nie czekali .... ale też kazałam każdą kobiałke z osobna na tej imprezie wycałować ....tak, ze nie dajcie się oszukać udanej zabawy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.03.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 No i kuźwa... pozamiatane . Młodszej wczoraj odstwiłam antybiotyk (zapalenie oskrzeli) , a dziś rano 38 i chyrla jak gruźlik .... trza do lekarza , zresztą - co tu dużo mówic , ja też nie wyglądam już napisałam Duchowi coby na mnie nie czekali .... ale też kazałam każdą kobiałke z osobna na tej imprezie wycałować ....tak, ze nie dajcie się oszukać udanej zabawy życzę dagulko -szkoda ... widzę, że towarzystwo się wykrusza.... w końcu będzie nas pewnie z 5 osób ZDRÓWKA ŻYCZĘ!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.03.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 se w maju w Warszawie odbijemy ... jeszcze będzie niejedna okazja a w przyszłym tygodniu jak dojdę do siebie to do Ducha na kawę bezczelnie sie wprosiłam ... musi mi opowiedziec jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.03.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 No i kuźwa... pozamiatane . Młodszej wczoraj odstwiłam antybiotyk (zapalenie oskrzeli) , a dziś rano 38 i chyrla jak gruźlik .... trza do lekarza , zresztą - co tu dużo mówic , ja też nie wyglądam już napisałam Duchowi coby na mnie nie czekali .... ale też kazałam każdą kobiałke z osobna na tej imprezie wycałować ....tak, ze nie dajcie się oszukać udanej zabawy życzę niedobrze wracajcie szybciutko do zdrówka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.03.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ania, mozesz sie oglaszac na http://krakow.gumtree.pl/ - po prawej masz "zmien miasto", na allegro jak juz cos bedziesz miec gotowego - dlaczego nie? Zdjatka mozna sprzedawac poprzez serwisy takie jak ten: http://pl.fotolia.com/Info/Contributors i miliony innych. Oczywiscie dostajesz kase, jak ktos to kupi, ale zawsze jest szansa. Miejsca, w ktorych ja sie oglaszam sa dla nauczycieli, wiec nic Ci nie dadza, ale jak cos jeszcze wymysle to Ci wrzuce. Małgosiu, dzióbeczku Ty mój.... http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Hejka. Daggulko, zabije... Wiola wariatka tez zawalila. Ania, pomysle jeszcze jak bede miala chwile. Calusy, Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.03.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 małgoś ...to mam jeszcze tylko 2 miechy życia ... do spotkania w Wawie, chyba że osobiście sie pofatygujesz do mnie na Śląsk (zapraszam ) zabić mnie wcześniej a serio ... wiecie, kochani że bardzo chciałam jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.03.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Wiola wariatka tez zawalila. CO!!!!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.03.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Jestem. Przyszłam powiezieć dzień dobry i życzyć udanej zabawy A że Wam trochę zazdrościłam, to dzisiaj też zorganizowałam małą imprezkę w ...mieszkanku Włoski wieczór. Podobnie jak nitu czekam na zdjęcia i realcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts