Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nieźle tam się musiało dziać skoro tak namieszaliście że się Wam chłop zgubił :wink: :lol: .

Ja oczywiście bardzo żałuję, ze nie mogłam byź z wami, ale biorąc pod uwagę mój dzisiejszy stan zdrowia - mogę jednoznacznie stwierdzić, że dobrze że nie pojechałam. Zablokowało mi zatoki na ament ...chyba antybiotyk źle dobrany ....masakra - wrażenie jakbym miała ściśnięty mózg ( i w tym miejscu mój mąż zapytałby :jaki mózg-kobieto? :lol: )..... jk spojrzałam rano w lustro to zapytałam małża, czy mi w nocy po gębie nie natrzaskał przypadkiem :oops: :lol: .

Jak już napisałam w swoich komentarzach - przez spotkaniem w maju już w kwietniu zaczynam brać rutinoscorbin z zyrtkiem cobym była pewna, że mnie nic nie rozłoży :lol: .

A co do spotkania wczorajszego ... to kogo mogę męczyć o fotki? :oops: :D

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duuuszek ... nie bij ino ludziów bo cie więcej do Krakowa nie wpuszczą ...spokojnie powoli nienerwowo ....do 10 se policz :lol: .

A swoją drogą ... mogłaby się redakcja określić do do terminu spotkania w maju w Wawie , bo trza by już se jakoś zorganizować terminy coby nie kolidowało :roll: .

Tym razem na pewno nie zawiodę ...choćby mnie mieli na noszach za wieźć to bede :oops: :D .

Kasia, to Ty też szybko uciekłaś :roll: :lol:

tempo spożycia mnie przerosło :) 20.10 miałam PKS do S-rza, o północy już we własnym łóżku i z WŁASNYM mężem :)

a to były przypadki że się skończyło w nie własnym łóżku i nie z WŁASNYM mężem? :o :o :o

Kasia, to Ty też szybko uciekłaś :roll: :lol:

tempo spożycia mnie przerosło :) 20.10 miałam PKS do S-rza, o północy już we własnym łóżku i z WŁASNYM mężem :)

a to były przypadki że się skończyło w nie własnym łóżku i nie z WŁASNYM mężem? :o :o :o

no chyba nie... ale niektóre małżeństwa uległy "rozproszeniu" :) , a tak w ogole to znalazł się ten dejw w końcu?

Mówią, że tak, ale ja im nie wierzę :roll:

no własnie, a nie ma ani Anji ani malgos, żeby udowodniły :roll: A Anja miała takie plany związane z mężem, Krakowem i hotelem 8) ....

No widzisz :roll:

Wszystko przez Ciebie, nie upilnowałaś :roll: