malgos2 12.06.2008 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Jak się mnie ludki pytały "po co"? To odpowiedź była jedna "bo tak chcę ". I niech marudzą, że baba - co mnie to... Im bardziej im się coś tłumaczy, tym bardziej Cię traktują jak "babę" - to lepiej ich od razu z "baby" zajechać i nie dyskutować No to czasem nie jest takie proste. W dodatku Ty jestes bruneta i wzrost Twoj respekt wzbudza... A ja co? Blondynka przyszla i pierdzieli 3 po 3. A na koniec... policzyli mi 104,75 za transport, bo wprawdzie to nie zostalo obgadane wczesniej, ALE... Ale pani Malgosia jako ta blondynka powie, ze nie ma ochoty placic. I co mi zrobicie? No właśnie chodzi o takie podejście od początku I tak traktują jak babę, i tak Należy być blondynką i mieć kaprys - nie tłumaczyć, bo i tak "wiedzą lepiej" Tak chcę i już Jestem kobitą i mam prawo mieć kaprysy, a oni są od tego, żeby je wykonywać No to ide do nich. Powinni mnie calowac po tylku, ze mi sie w ogole jeszcze chce z nimi gadac. W zasadzie moglabym zmienic zamek w drzwiach i niech mnie szukaja. Mam dla nich pare groszy, moga mi jeszcze wystawiac rachunki za kanapki, wejscie na 2 pietro, paliwo, papier toaletowy, mydlo i popitke. Niepotrzebnie tylko marnuja papier. To lete pokazac im, gdzie raki zimuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 I pamiętaj - bądź blondynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 I pamiętaj - bądź blondynką I on mi jeszcze kobity przysyla po referencje. No normalnie smiech na sali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 juz ci kibicuję.......... i czekam na wieści jak poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.06.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Jak się mnie ludki pytały "po co"? To odpowiedź była jedna "bo tak chcę ". I niech marudzą, że baba - co mnie to... Im bardziej im się coś tłumaczy, tym bardziej Cię traktują jak "babę" - to lepiej ich od razu z "baby" zajechać i nie dyskutować No to czasem nie jest takie proste. W dodatku Ty jestes bruneta i wzrost Twoj respekt wzbudza... A ja co? Blondynka przyszla i pierdzieli 3 po 3. A na koniec... policzyli mi 104,75 za transport, bo wprawdzie to nie zostalo obgadane wczesniej, ALE... Ale pani Malgosia jako ta blondynka powie, ze nie ma ochoty placic. I co mi zrobicie? No właśnie chodzi o takie podejście od początku I tak traktują jak babę, i tak Należy być blondynką i mieć kaprys - nie tłumaczyć, bo i tak "wiedzą lepiej" Tak chcę i już Jestem kobitą i mam prawo mieć kaprysy, a oni są od tego, żeby je wykonywać No to ide do nich. Powinni mnie calowac po tylku, ze mi sie w ogole jeszcze chce z nimi gadac. W zasadzie moglabym zmienic zamek w drzwiach i niech mnie szukaja. Mam dla nich pare groszy, moga mi jeszcze wystawiac rachunki za kanapki, wejscie na 2 pietro, paliwo, papier toaletowy, mydlo i popitke. Niepotrzebnie tylko marnuja papier. To lete pokazac im, gdzie raki zimuja. ja też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.06.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 No i jak poszlo ? Oddali klucze ? Zamki to ja bym i tak zmienila, zachowujac stara zasade ograniczonego zaufania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 No... Jestem. Przyszlam z taka grozna mina: Powiedzialam mu, ze sie machnal tu, tu i tu, zostalo mu 67 zlotych za zakupy, minus to, co sie machnal i zostalo 200 zlotych... O transporcie nawet nie wspomnial. Mialam sciagniete brwi jak nigdy!!! Ale mam klucze i adieu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 http://www.papirus.rybnik.pl/obrazki/tryumf_puchar5003.jpg GRATULACJE!!! Sorki, ale te powiadomienia działają jak chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dzieki, dzieki, puchar bedzie stal na honorowym miejscu! Ale normalnie facet ani nie beknal. To juz maz lagodzil sytuacje i na koniec powiedzial, ze z pewnoscia odezwiemy sie jak wrocimy. Klamal jak pies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dzieki, dzieki, puchar bedzie stal na honorowym miejscu! Ale normalnie facet ani nie beknal. To juz maz lagodzil sytuacje i na koniec powiedzial, ze z pewnoscia odezwiemy sie jak wrocimy. Klamal jak pies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dzieki, dzieki, puchar bedzie stal na honorowym miejscu! Ale normalnie facet ani nie beknal. To juz maz lagodzil sytuacje i na koniec powiedzial, ze z pewnoscia odezwiemy sie jak wrocimy. Klamal jak pies? No to teraz wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dzieki, dzieki, puchar bedzie stal na honorowym miejscu! Ale normalnie facet ani nie beknal. To juz maz lagodzil sytuacje i na koniec powiedzial, ze z pewnoscia odezwiemy sie jak wrocimy. Klamal jak pies? No to teraz wakacje... Taka to pożyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dzieki, dzieki, puchar bedzie stal na honorowym miejscu! Ale normalnie facet ani nie beknal. To juz maz lagodzil sytuacje i na koniec powiedzial, ze z pewnoscia odezwiemy sie jak wrocimy. Klamal jak pies? No to teraz wakacje... Taka to pożyje Teraz to mam myslowe jak ten pieprzony tynk ze Stanow przywiezc - czy lepiej wyslac, czy zabrac do walizki. Ciezkie cholerstwo i moze wzbudzac podejrzenia, a nie wiem, czy wolno takie materialy przywozic do PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 DHL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 DHL DHL to mnie bedzie fortune kosztowac. Na przeslanie taniej paczki mam sposob - przez PL biuro podrozy. Tylko sie zastanawiam, jak to bedzie wygladalo - stosunkowo mala paczka, ale bardzo ciezka. W razie czego moglabym nawet VAT i clo zaplacic, i tak mi sie to oplaca, ale nie wiem, czy mi nie powiedza, ze taki material to musi jakis atest miec czy cos. Gdzies musze znalezc celne przepisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 DHL DHL to mnie bedzie fortune kosztowac. Na przeslanie taniej paczki mam sposob - przez PL biuro podrozy. Tylko sie zastanawiam, jak to bedzie wygladalo - stosunkowo mala paczka, ale bardzo ciezka. W razie czego moglabym nawet VAT i clo zaplacic, i tak mi sie to oplaca, ale nie wiem, czy mi nie powiedza, ze taki material to musi jakis atest miec czy cos. Gdzies musze znalezc celne przepisy. Nie DHL ekspresem lotniczym, tylko drobnicówką - to jest całkiem inny koszt Ile to może ważyć? Orientacyjnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 DHL DHL to mnie bedzie fortune kosztowac. Na przeslanie taniej paczki mam sposob - przez PL biuro podrozy. Tylko sie zastanawiam, jak to bedzie wygladalo - stosunkowo mala paczka, ale bardzo ciezka. W razie czego moglabym nawet VAT i clo zaplacic, i tak mi sie to oplaca, ale nie wiem, czy mi nie powiedza, ze taki material to musi jakis atest miec czy cos. Gdzies musze znalezc celne przepisy. Nie DHL ekspresem lotniczym, tylko drobnicówką - to jest całkiem inny koszt Ile to może ważyć? Orientacyjnie... 25 kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.06.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 fedexem mi się bardziej opłaca niż jakimś dhlem... generalnie się dowiedzieć już na miejscu bo różnice są kosmiczne w cenach ... podobnie ważące paczki jedna 200 $ jedna 80 nie wiem skąd takie aż różnice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 fedexem mi się bardziej opłaca niż jakimś dhlem... generalnie się dowiedzieć już na miejscu bo różnice są kosmiczne w cenach ... podobnie ważące paczki jedna 200 $ jedna 80 nie wiem skąd takie aż różnice... Problem nie polega na cenie przesylki, bo biurem PolAmer wysle za $30, tylko co celnicy powiedza, jak zobacza beczke tynku... Czy nie uznaja, ze to jakis niebezpieczny produkt, czy cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Małgoś, tym to się nie przejmuj Gorzej jakbyś w drugą stronę wysyłała Ale my nie takie rzeczy wysyłamy kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts