malka 15.03.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Nie boj nic, juz ja sie pomoca spoleczna zajme... Taaaa, a potem w Fakcie napiszą, że po Plantach szlajała się mamusia z z dzieckiem u nogi, ze ponoć do doktóra z małym przyjechała i z niejaka Małgoś kawkę wypiła. Tylko dlaczego mamusia miała dwa promile we krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Nie boj nic, juz ja sie pomoca spoleczna zajme... Taaaa, a potem w Fakcie napiszą, że po Plantach szlajała się mamusia z z dzieckiem u nogi, ze ponoć do doktóra z małym przyjechała i z niejaka Małgoś kawkę wypiła. Tylko dlaczego mamusia miała dwa promile we krwi E tam. Powiemy, ze Cie noga boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nie boj nic, juz ja sie pomoca spoleczna zajme... Taaaa, a potem w Fakcie napiszą, że po Plantach szlajała się mamusia z z dzieckiem u nogi, ze ponoć do doktóra z małym przyjechała i z niejaka Małgoś kawkę wypiła. Tylko dlaczego mamusia miała dwa promile we krwi E tam. Powiemy, ze Cie noga boli... i dlatego zionę tak ,że ten ":oziojany" na drugi dzień kaca będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nie boj nic, juz ja sie pomoca spoleczna zajme... Taaaa, a potem w Fakcie napiszą, że po Plantach szlajała się mamusia z z dzieckiem u nogi, ze ponoć do doktóra z małym przyjechała i z niejaka Małgoś kawkę wypiła. Tylko dlaczego mamusia miała dwa promile we krwi E tam. Powiemy, ze Cie noga boli... i dlatego zionę tak ,że ten ":oziojany" na drugi dzień kaca będzie miał To dziecku zalozysz maseczke, ze niby alergie ma... Nie boj zaby, damy rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nie boj nic, juz ja sie pomoca spoleczna zajme... Taaaa, a potem w Fakcie napiszą, że po Plantach szlajała się mamusia z z dzieckiem u nogi, ze ponoć do doktóra z małym przyjechała i z niejaka Małgoś kawkę wypiła. Tylko dlaczego mamusia miała dwa promile we krwi E tam. Powiemy, ze Cie noga boli... i dlatego zionę tak ,że ten ":oziojany" na drugi dzień kaca będzie miał To dziecku zalozysz maseczke, ze niby alergie ma... Nie boj zaby, damy rade. i tej wersji sie będziemy trzymać, a tak na wszelki wypadek ja yez będę miała "alergę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A tymczasem kombinuj, jak tu przyjechac wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A tymczasem kombinuj, jak tu przyjechac wczesniej. no przecież mówiłam, najbliższy weekend mam wolny i nastepny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A tymczasem kombinuj, jak tu przyjechac wczesniej. no przecież mówiłam, najbliższy weekend mam wolny i nastepny.... Oj... przeoczylam, sorry... Nastepna sobote mam zabukowana, ale za dwa tygodnie okejos. No i piatki tez do wziecia jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 no to moze ktoś sie jeszcze pisze ?? 28-29 marzec jak z taka częstotliwościa sie spotykac będziemy, to za pół roku na forumie zapadnie cisza no chyba,ze relacje ze spotkań będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ja jestem za. Moze te chorobki i niedobitki dojada, co nie dotarly wczoraj? A jak nie, to Cie Kasia sama upije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 bry zaspałam nie mam czasu na poranne czytanko foruma do" później" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.03.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dzień dobrek widzę, że imprezka nieźle się udała :D szkoda, że nie mogłam być Magłoś - czy mogę prosić hasełko do fotek Duchu - czy do Twoich fotek też można prosić hasełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam, ale Wam było fajnie i działo się oj działo Pozazdrościć tak miłej atmosfery. A czy ja mogę też prosić o hasełko do albumu? Ciekawość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A tak w ogole to nalezaloby podziekowac sponsorom - Duchowi, Anji i Dejwowi. Przyłączam się do podziękowań! Też mi trochę głupio było, ale panowie wykazali się taką stanowczością, że nie śmiałam się odezwać nawet Takoż jeszcze raz wielkie dzięki! I o hasełko do fotek poproszę. Malka, oplułam monitor czytając Twoją relację! Zarażę go katarem i innymi takimi... Jadąc ze mną cieszyłaś się, ze Kraków zwiedzasz, a nawet nie przypuszczałaś, ile jeszcze zwiedzania Cię czeka tej nocy! Wygląda na to, że dobrze zrobiłam zrywając się na tego busa, bo inaczej to bym nie tylko do domu nie dotarła, ale i do cioci też (taż nie będę jej budziła po północy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.03.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 doberek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dzień dobry ale Wam fajnie było a ja głupia mogłam w IC wsiąść i przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dzień dobry ale Wam fajnie było a ja głupia mogłam w IC wsiąść i przyjechać I Brazę zabrać, żeby Ci w pociągu nie bylo nudno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dzień dobry ale Wam fajnie było a ja głupia mogłam w IC wsiąść i przyjechać justynko - następnym razem trzeba się jakoś bardziej zebrać w sobie i przyjedziemy na spotkanko A jeszcze jakbyś Brazę zabrała - super by było Duszku - dzięki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Wygląda na to, że dobrze zrobiłam zrywając się na tego busa, bo inaczej to bym nie tylko do domu nie dotarła, ale i do cioci też (taż nie będę jej budziła po północy). Jakego busa To arabskie szejki busami się wożą Toz ja myslałam, że jak Cię porwał, to choć jakąś limuzyną się po Krakówku polansujesz, no nie wiem jak Ty, ale ja zawiedziona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Limuzyny są passe! Teraz jeździ się busem full wypas. No bo jak upchniesz w limuzynie saunę i jaccuzi? No jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts