rasia 16.03.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Limuzyny są passe! Teraz jeździ się busem full wypas. No bo jak upchniesz w limuzynie saunę i jaccuzi? No jak? Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Limuzyny są passe! Teraz jeździ się busem full wypas. No bo jak upchniesz w limuzynie saunę i jaccuzi? No jak? Takie mi drogę zatarasowało http://www.v10.pl/archiwum/galeria/amerykany/amerykanskie_limuzyny/limuzyny_25.jpg bankowo ma basen i saunę , myślłam,że to ten Twój Arab Cię wozi po królewskim, no pewna byłam ,że w piatym oknie z prawej strony Cię widziałam..no byłam pewna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Eeee tam! W takiej nie można się wyprostować. Nie lubie chodzić zgięta wpół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 O matko z corka, co sie tu wyprawia! Dzien doberek. Od rana mam dobry humor gdyz... grzebek poszedl po rozum do glowy i odda mi kase tylko chce wiecej czasu. Ale jestem malpa, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.03.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dobry!! Malpa, czy niemapla....wazne ze z pieniedzmi bedzie za co szalec Jutro Patryka zielone piwo beda sprzedawac Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 O wlasnie, zapomnialam o Patryku. Trzeba sily zbierac, ale gdzie tu sie mozna Guinnesa napic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dostałam wzzwanie do US w sprawie pana P. , zastanawiam sie czy to dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dostałam wzzwanie do US w sprawie pana P. , zastanawiam sie czy to dobrze ? Z pewnoscia wzywaja Cie jako swiadka. Mysle, ze to... bardzo wplynie na jego zmiekniecie-wymiekniecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.03.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Malka, przypuszczam, ze Ty masz najmniej do ukrycia w jego sprawie Te azurowe sciany malo co zakryja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.03.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dostałam wzzwanie do US w sprawie pana P. , zastanawiam sie czy to dobrze ? Dla niego chyba niespecjalnie Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ze zacytuje Neferke: nie kazdy dzien jest jak ciastko z wisienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.03.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dostałam wzzwanie do US w sprawie pana P. , zastanawiam sie czy to dobrze ? ...gorzej gdyby Cię wzywali do USC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kurna, piszą,że stroną jestem nie świadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kurna, piszą,że stroną jestem nie świadkiem Cos jestem dziwnie spokojna o ta wizyte... Natomiast glowy nie dam, ze pan P. sie pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Zadzwoniłam do US, zapytać czego oni ode mnie chcą. No i sie dowiedziałam, ze spisać protokół, niech się ugryzą w dupę. Procedura scigania pana P. jest uruchomiona, a o to chodziło jak znajdę czas to pojadę, ale bez mojej wizyty tez sobie poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No to okejos. Lepiej dopilnuj spraw wszelkich. Dostali pacjenta na tacy, oni to bardzo lubia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 ciekawe, czy ktoś odważy sie nazwać mnie "wredną suką" ciemiężącą biednego wykonawcę ? no jest ktoś chętny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Hmmmm... Ja nie, bo sama jestem wredna malpa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 poprostu cholera mnie bierze, jak czytam wypowiedzi niektórych, co to nie znając sytuacji, od razu wyciągaja wnioski, że wykonawca zrobił cacy, a ch..j inwestor nie chce mu zapłacić, bo jest rysa na 2 mm Więc wszem i wobec ogłaszam :mój wykonawca wziął gruba kasę za to co i tak trzeba rozpieprzyć w drobny mak. A US stad, że nie chce mi drab rachunku wystawić , a domaga się ponownej zapłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A gdzie tak napisali? Ja tez sie dowiedzialam, ze robilam moich biednych wykonawcow w bambuko, a twierdzi tak m.in. Twoj kolega z watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts