Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a jest gdzieś wątek o nieuczciwych inwestorach.

Wiem, ze by być stosunkowo obiektywnym trzeba znać sytuację z 2 stron, ale na forum tak się nie da (choć mój pan P chyba dość mocno zaznaczył swoją obecność w moim wątku :lol: )

a co do "mojego kolegi" - ja wierzę,ze dojdziecie do porozumienia :D

Ty fajna babka jesteś, on fajny facet :D :D każdy ma swoje racje, choć

to jest przykład owczego pędu, przykre ale dość powszechne.

No wybacz,, ale nie dam rady przerzucić trzech milionów postów :-?

jak o czymś nie wiem to mnie oświeć :D

linki mile widziane :lol: :lol:

spadam z mamą do lekarza i po młode do przedszkola ....

jessssu, ja znów mam 3 dzieci :-?

O wlasnie, zapomnialam o Patryku. Trzeba sily zbierac, ale gdzie tu sie mozna Guinnesa napic? :(

W Irlandii :D

A poważnie ... przynajmniej w Perle Bałtyku na prawdziwego Guinessa szans nie ma, jakieś badziewia sprowadzają pod nazwą - to słowa mojego Szanownego, który Guinessa uwielbia ... ale tylko w Irlandii ! No rozpasał się totalnie :-?

O wlasnie, zapomnialam o Patryku. Trzeba sily zbierac, ale gdzie tu sie mozna Guinnesa napic? :(

W Irlandii :D

A poważnie ... przynajmniej w Perle Bałtyku na prawdziwego Guinessa szans nie ma, jakieś badziewia sprowadzają pod nazwą - to słowa mojego Szanownego, który Guinessa uwielbia ... ale tylko w Irlandii ! No rozpasał się totalnie :-?

Kazdy, kto sie zna na piwie powie Ci to samo. Ja tez. Przede wszystkim na eksport Guiness jest inny, nawet w Irlandii Polnocnej. Poza tym zeby byl dobry musi byc swiezy, caly osprzet musi byc super czysty i trzeba go umiec nalac. Wiec... kicha. :-?

no to mnie ominęła impreza... ech...

ale na swoje usprawiedliwienie mam że zaliczyłam w piątek odwózkę nadwymiarową psa,

odebranie koleżanki z pociągu i zawiezienie ją na imprezę jedną, pojawienie się na imprezie drugiej

i trzy filmy na maratonie filmowym podróżników,

niestety nie było szans czasowych na nic więcej :)

ale obiecuje solenną poprawę jak tylko będę o imprezie wiedzieć wcześniej niż tydzień

i jak w sandomierzu coś kiedyś to ja ew. wracam do Krakowa i jak coś to mam 3 miejsca siedzące ;)))