Gwoździk 16.03.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 ale my to wiemy ... to do kogo piszesz ? ...to do malki było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.03.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dziękuję za hasło.Obejrzałam zdjęcia. Fajne towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 a jest gdzieś wątek o nieuczciwych inwestorach. Wiem, ze by być stosunkowo obiektywnym trzeba znać sytuację z 2 stron, ale na forum tak się nie da (choć mój pan P chyba dość mocno zaznaczył swoją obecność w moim wątku ) a co do "mojego kolegi" - ja wierzę,ze dojdziecie do porozumienia Ty fajna babka jesteś, on fajny facet każdy ma swoje racje, choć to jest przykład owczego pędu, przykre ale dość powszechne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Malka, za krotko chyba jestes na Forum, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No wybacz,, ale nie dam rady przerzucić trzech milionów postów jak o czymś nie wiem to mnie oświeć linki mile widziane spadam z mamą do lekarza i po młode do przedszkola .... jessssu, ja znów mam 3 dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nie chce mi sie... Sama sie natkniesz predzej czy pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.03.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nie chce mi sie... Sama sie natkniesz predzej czy pozniej. Malgos, boj sie Boga....lubisz trzymac ludzi w napieciu jak czytam takie polslowka, to mi sie odechciewa wszystkiego co zwiazane z budowa na Kaszubach....maz znowu o Hiszpanii przebakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nie chce mi sie... Sama sie natkniesz predzej czy pozniej. leniwiec jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nie chce mi sie... Sama sie natkniesz predzej czy pozniej. leniwiec jeden Phi, lider sie odezwal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nie chce mi sie... Sama sie natkniesz predzej czy pozniej. leniwiec jeden Phi, lider sie odezwal. czy Ty próbujesz mnie obrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nie chce mi sie... Sama sie natkniesz predzej czy pozniej. leniwiec jeden Phi, lider sie odezwal. czy Ty próbujesz mnie obrazić Yyyyyy... Zapomnialam, co probuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.03.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Hej! widzę, że już skrecacie kolejną imprezkę prosze sobie poczatek maja zostawic wolny na Sandomierz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Hej! widzę, że już skrecacie kolejną imprezkę prosze sobie poczatek maja zostawic wolny na Sandomierz! A o ktorej ostatni bus z Sandomierza do Krakowa odjezdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 O wlasnie, zapomnialam o Patryku. Trzeba sily zbierac, ale gdzie tu sie mozna Guinnesa napic? W Irlandii A poważnie ... przynajmniej w Perle Bałtyku na prawdziwego Guinessa szans nie ma, jakieś badziewia sprowadzają pod nazwą - to słowa mojego Szanownego, który Guinessa uwielbia ... ale tylko w Irlandii ! No rozpasał się totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 O wlasnie, zapomnialam o Patryku. Trzeba sily zbierac, ale gdzie tu sie mozna Guinnesa napic? W Irlandii A poważnie ... przynajmniej w Perle Bałtyku na prawdziwego Guinessa szans nie ma, jakieś badziewia sprowadzają pod nazwą - to słowa mojego Szanownego, który Guinessa uwielbia ... ale tylko w Irlandii ! No rozpasał się totalnie Kazdy, kto sie zna na piwie powie Ci to samo. Ja tez. Przede wszystkim na eksport Guiness jest inny, nawet w Irlandii Polnocnej. Poza tym zeby byl dobry musi byc swiezy, caly osprzet musi byc super czysty i trzeba go umiec nalac. Wiec... kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.03.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 no to mnie ominęła impreza... ech... ale na swoje usprawiedliwienie mam że zaliczyłam w piątek odwózkę nadwymiarową psa, odebranie koleżanki z pociągu i zawiezienie ją na imprezę jedną, pojawienie się na imprezie drugiej i trzy filmy na maratonie filmowym podróżników, niestety nie było szans czasowych na nic więcej ale obiecuje solenną poprawę jak tylko będę o imprezie wiedzieć wcześniej niż tydzień i jak w sandomierzu coś kiedyś to ja ew. wracam do Krakowa i jak coś to mam 3 miejsca siedzące )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.03.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Małgoś ... potwierdzam... ...nie lubię irlandzkiego, belgijskiego ... i jeszcze wiele innych mocniejszych piw ... ...ale miałem okazję pić irlandzkie... podawane tak jak piszesz ... i ... ...podobało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Hej! widzę, że już skrecacie kolejną imprezkę prosze sobie poczatek maja zostawic wolny na Sandomierz! A o ktorej ostatni bus z Sandomierza do Krakowa odjezdza? chyba ok 18ej to zaczniemy o 8-ej rano -zdążycie się "zgruzowac" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Hej! widzę, że już skrecacie kolejną imprezkę prosze sobie poczatek maja zostawic wolny na Sandomierz! A o ktorej ostatni bus z Sandomierza do Krakowa odjezdza? chyba ok 18ej to zaczniemy o 8-ej rano -zdążycie się "zgruzowac" Na 8 nie dotre, nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.03.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 chyba ok 18ej to zaczniemy o 8-ej rano -zdążycie się "zgruzowac" Na 8 nie dotre, nie ma szans. Malgos -to zrobimy na odwrót -zaczniemy o 18 a skończymy o 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts