malka 17.03.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nie malka sie nie dala, chociaz proponowano jej lozko u Ducha. no to nieźle ... Gwoździku, bo to było osobne łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Malka wyloguj się, zamknij forum i spróbuj raz jeszcze u Anji pisać. Nie powinno tak sie dziać. Czasem forum robi różne numery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Malka wyloguj się, zamknij forum i spróbuj raz jeszcze u Anji pisać. Nie powinno tak sie dziać. Czasem forum robi różne numery. To właśnie planowałam - moze podziała, ale skończę tu ....z Gwoździem jednym ocynkowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.03.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nie malka sie nie dala, chociaz proponowano jej lozko u Ducha. no to nieźle ... Gwoździku, bo to było osobne łóżko a to już rozumiem dlaczego Duch taki markotny ... i pyska do mnie nie otwiera .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 To właśnie planowałam - moze podziała, ale skończę tu ....z Gwoździem jednym ocynkowanym ...to dobrze ... bo od jutra zamilknę ...ale tylko na jakiś czas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.03.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nie malka sie nie dala, chociaz proponowano jej lozko u Ducha. no to nieźle ... Gwoździku, bo to było osobne łóżko a to już rozumiem dlaczego Duch taki markotny ... i pyska do mnie nie otwiera .... Noooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.03.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Jak to nie mozesz??? A co Ci sie stanelo? Anja ma dziennik zakamuflowany, ale w "just komentarzach" mozna pisac co sie chce... no właśnie znalazłam, napisałam Jej posta, jak się patrzy, a tu kuku, daje wyślij i wszystko szlag trafia mam gdzieś odcisk palca zostawić, próbke DNA, czy co ?? no ja nie wiem co to bylo nawet w srodku nicy bedziesz mile widzianym gosciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.03.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Jak to nie mozesz??? A co Ci sie stanelo? Anja ma dziennik zakamuflowany, ale w "just komentarzach" mozna pisac co sie chce... no właśnie znalazłam, napisałam Jej posta, jak się patrzy, a tu kuku, daje wyślij i wszystko szlag trafia mam gdzieś odcisk palca zostawić, próbke DNA, czy co ?? no ja nie wiem co to bylo nawet w srodku nicy bedziesz mile widzianym gosciem E tam, nie bylo jeszcze tak pozno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Jak to nie mozesz??? A co Ci sie stanelo? Anja ma dziennik zakamuflowany, ale w "just komentarzach" mozna pisac co sie chce... no właśnie znalazłam, napisałam Jej posta, jak się patrzy, a tu kuku, daje wyślij i wszystko szlag trafia mam gdzieś odcisk palca zostawić, próbke DNA, czy co ?? no ja nie wiem co to bylo nawet w srodku nicy bedziesz mile widzianym gosciem Nigdy więcej posłańcem kart hotelowych malka nie bedzie takie sobie obietnice noworoczne złożyła co nie zmienia faktu, że nocne odwiedziny sa całkowicie wykluczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.03.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dla mnie to byl srodek nocy... Dejw sie pytal czemu Malki z mezem do srodka nie zaprosilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dla mnie to byl srodek nocy... Dejw sie pytal czemu Malki z mezem do srodka nie zaprosilam o bodsze kolka mnie złapała ze smiechu ależ Ty niegościnna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.03.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nastepnym razem bede zbierac telefony od wszystkich czlonkow wycieczki lacznie z malzonkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Mapa Forum juz jest a Ty za książke telefoniczną się bierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.03.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nieglupi pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 jesli nawet Ty śpisz, to nic tu po mnie ...dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.03.2009 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ja, spie? Musialabym byc chora, albo cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2009 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Przymierzam sie do takiego wieszaka na recznik z 1900 r. http://img10.imageshack.us/img10/1962/c46b1sbl9563975.jpg Wiem, jestem walnieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Fajny wieszak A ja idę spać, bo muszę być jutro o 9.00 na budowie (bo jakby co to mi trawertynek przywożą :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2009 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 No to wracaj szybko z relacja i fotami trawertynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 No to wracaj szybko z relacja i fotami trawertynku. Na zdjęciach to marnie wychodzi... Wiesz zresztą, bo Twój beton też jest piękniejszy w naturze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts