Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aaaaaa...Patryk byl super!! Pogoda dopisala. U nas w ogrodzie, tak w zaciszu 22'C bylo...siedzialam sobie w koszulce i szortach....

Wczoraj niestety juz w pracy...a pogoda jeszcze piekniejsza :lol:

Za poltora tygodnia na Kaszubach ladujemy...takie wiosenne nastroje mamy, ze Pan Maz kupil sobie lekka kurteczke....tesc Go wysmial :lol: :lol:

To super. A na jak dlugo przyjezdzacie? :roll:

4 dni :lol: :lol:

Okna powybierac. Z Kuzynem budowe obgadac. Panu architektowi zaplacic, za lata serwisu i przywiazania....nas do niego :lol: :lol:

i cos tam jeszcze i cos tam jeszcze.....no i moze projekt domu wreszcie na oczy zobacze i raczka pomacam...bo buduje, ale jeszcze nie wiem co :lol: :lol: tylko tyle co z wizualizacji :roll: :roll:

To super. A na jak dlugo przyjezdzacie? :roll:

4 dni :lol: :lol:

Okna powybierac. Z Kuzynem budowe obgadac. Panu architektowi zaplacic, za lata serwisu i przywiazania....nas do niego :lol: :lol:

i cos tam jeszcze i cos tam jeszcze.....no i moze projekt domu wreszcie na oczy zobacze i raczka pomacam...bo buduje, ale jeszcze nie wiem co :lol: :lol: tylko tyle co z wizualizacji :roll: :roll:

Jak znam polskie warunki, to sie okaze, ze wszystkim, z ktorymi sie poumawialiscie cos wypadnie i tyle zobaczycie... :-?

Jak znam polskie warunki, to sie okaze, ze wszystkim, z ktorymi sie poumawialiscie cos wypadnie i tyle zobaczycie... :-?

Ja wlasnie poznalam inne polskie warunki: wszyscy kase chca zanim jeszcze zaczeli cos robic :lol: :lol: spodziewam sie, ze z tego powodu raczej sie z nimi zobacze :lol: :lol: :lol:

No pan architekt to wyjatek.....wzial z gory tylko 30% zaplaty :roll: :roll: teraz wypada Mu dac reszte :roll: :roll: :wink:

Małgoś, dzisas, Ty na bezsenność cierpisz czy co :o :o

Anja - pozdrówki dla Dejwa , no i dla Cię oczywiście :D

Powiedz mi wreszcie, czy to pieszywo, to faktycznie takie fatalne mieli, że aż samochód trza im było w zemście rozwalać :o

No i jak się czujesz ?

Maja - zazdroszcze ciepełka :oops:

Mysmy za nic nie placili z gory, za wszytsko po robocie. Jedyne co to zaliczke na drewno na drzwi zaplacilismy wczesniej.

Tez tak myslalam rozpieszczona tutejszymi warunkami....ale Kuzyn stwierdzil, ze cos by tam chcial, by zamowic material w magazynie....troche sie zdziwilam, bo podobno firme ma co robi wszystko pod klucz....pod klucz myslalam dziala wszedzie w Europie tak samo. Ale sie wlasnie dowiedzialam, ze na Kaszubach pod klucz znaczy, ze ja place uzgodniona cene najpierw a deweloper buduje :roll: :roll: :roll: pozniej rozliczamy sie na -/+

:lol:

Dlatego powiem tak sczeze banku nie poganialam az tak mocno, bo myslalam, ze z miesiac czasu mam....a tutaj niespodzanka tylko tydzien 8)