DarioAS 18.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Małgosia, gratuluję stypendium Zdolna z Ciebie dziołcha http://1.bp.blogspot.com/_JoemgHmtw-I/RrA7s7UXmiI/AAAAAAAABkk/rCVvC96Inws/s400/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.03.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ja bym sie z Toba napila ale nie moge to chociaz posiedze i pomarudze zebys mi cos ze slonecznej Italii przywiozla a czemu nie możesz Aniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Moze Anja esperal ma juz wszyty... Dzieki za gratulacje laski. Mysza, zostan, skorupiaki juz skonsumowalam wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.03.2009 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dzień dobry.... ja jak zwykle nie w temacie.... no wstyd mi jak cholera.... widziałam tylko słowo stypendium... czy ktoś mi powie o co lata.... Małgoś to Tobie przyznali stypendium ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.03.2009 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 już mam... już doczytałam strasznie się cieszę, i bardzo gratuluję.... i kwiaty niosę... i szampana tyż huraaaa http://images49.fotosik.pl/78/84c6b2f3cb77809d.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.03.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 bedzie dokladka z tych makaronow Malgos Malka pozdrowienia od Dejwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.03.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Małgoś - gratuluję stypednium :D :D miłego dzionka wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Hej. Dzieki kochane. Duch pojechal i ja jak zwykle nie mam sie przed kim pochwalic, o ktorej wstalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.03.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dzien Doberek!! Malgosiu - gratulacje!! To teraz tylko na pizzie bedziesz zyc ...przez tydzien Wylizalam talerz po Malce...dobre te papryczki byly Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.03.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 wolam Dejwa on lubi makarony, a gdzie komenty Suzis? Anja, to Ty nie znasz najlepszego dziennika na Forum? No... Moze malki moze z nim konkurowac... http://forum.muratordom.pl/komentarze-marzenia-o-h2-kontra-partacze,t139325.htm Jezzzzzuuuuuuuu..... Az strach sie bac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Pozalatwialam co trzeba, przezylam atak zimy i wracam do Was. Cze Maja, jak tam po Patryku? Dziennik Suzis i Malki to dwa najlepsze dzienniki na Forum, powinny dziewczyny dostac tytuly jakies za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.03.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 aaaaaa...Patryk byl super!! Pogoda dopisala. U nas w ogrodzie, tak w zaciszu 22'C bylo...siedzialam sobie w koszulce i szortach.... Wczoraj niestety juz w pracy...a pogoda jeszcze piekniejsza Za poltora tygodnia na Kaszubach ladujemy...takie wiosenne nastroje mamy, ze Pan Maz kupil sobie lekka kurteczke....tesc Go wysmial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 To super. A na jak dlugo przyjezdzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.03.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 To super. A na jak dlugo przyjezdzacie? 4 dni Okna powybierac. Z Kuzynem budowe obgadac. Panu architektowi zaplacic, za lata serwisu i przywiazania....nas do niego i cos tam jeszcze i cos tam jeszcze.....no i moze projekt domu wreszcie na oczy zobacze i raczka pomacam...bo buduje, ale jeszcze nie wiem co tylko tyle co z wizualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 To super. A na jak dlugo przyjezdzacie? 4 dni Okna powybierac. Z Kuzynem budowe obgadac. Panu architektowi zaplacic, za lata serwisu i przywiazania....nas do niego i cos tam jeszcze i cos tam jeszcze.....no i moze projekt domu wreszcie na oczy zobacze i raczka pomacam...bo buduje, ale jeszcze nie wiem co tylko tyle co z wizualizacji Jak znam polskie warunki, to sie okaze, ze wszystkim, z ktorymi sie poumawialiscie cos wypadnie i tyle zobaczycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.03.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jak znam polskie warunki, to sie okaze, ze wszystkim, z ktorymi sie poumawialiscie cos wypadnie i tyle zobaczycie... Ja wlasnie poznalam inne polskie warunki: wszyscy kase chca zanim jeszcze zaczeli cos robic spodziewam sie, ze z tego powodu raczej sie z nimi zobacze No pan architekt to wyjatek.....wzial z gory tylko 30% zaplaty teraz wypada Mu dac reszte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.03.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Mysmy za nic nie placili z gory, za wszytsko po robocie. Jedyne co to zaliczke na drewno na drzwi zaplacilismy wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Małgoś, dzisas, Ty na bezsenność cierpisz czy co Anja - pozdrówki dla Dejwa , no i dla Cię oczywiście Powiedz mi wreszcie, czy to pieszywo, to faktycznie takie fatalne mieli, że aż samochód trza im było w zemście rozwalać No i jak się czujesz ? Maja - zazdroszcze ciepełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Za okna trzeba zaplacic 100% jak sie chce miec rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.03.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Mysmy za nic nie placili z gory, za wszytsko po robocie. Jedyne co to zaliczke na drewno na drzwi zaplacilismy wczesniej. Tez tak myslalam rozpieszczona tutejszymi warunkami....ale Kuzyn stwierdzil, ze cos by tam chcial, by zamowic material w magazynie....troche sie zdziwilam, bo podobno firme ma co robi wszystko pod klucz....pod klucz myslalam dziala wszedzie w Europie tak samo. Ale sie wlasnie dowiedzialam, ze na Kaszubach pod klucz znaczy, ze ja place uzgodniona cene najpierw a deweloper buduje pozniej rozliczamy sie na -/+ Dlatego powiem tak sczeze banku nie poganialam az tak mocno, bo myslalam, ze z miesiac czasu mam....a tutaj niespodzanka tylko tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts