malgos2 19.03.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No bo ja kurde Duchu o 9 dzisiaj wstalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 no mówiłam, że na bezsenność chyba cierpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Taaaaaaaaa, wlasnie. Musialam cos waznego zalatwic, ale chyba padne za chwile, bo normalnie oczy mi sie same zamykaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Taaaaaaaaa, wlasnie. Musialam cos waznego zalatwic, ale chyba padne za chwile, bo normalnie oczy mi sie same zamykaja... Nooo nie! Ja dopiero nadganiam zaległości i pogratylejszyns stypendium i przywitanko wieczorne zapuszczam a ty lulu idziesz/// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Taaaaaaaaa, wlasnie. Musialam cos waznego zalatwic, ale chyba padne za chwile, bo normalnie oczy mi sie same zamykaja... Nooo nie! Ja dopiero nadganiam zaległości i pogratylejszyns stypendium i przywitanko wieczorne zapuszczam a ty lulu idziesz/// Dzieki, dzieki. Nie no, spokojnie, jeszcze na malza musze wiernie zaczekac az z roboty wroci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Taaaaaaaaa, wlasnie. Musialam cos waznego zalatwic, ale chyba padne za chwile, bo normalnie oczy mi sie same zamykaja... Nooo nie! Ja dopiero nadganiam zaległości i pogratylejszyns stypendium i przywitanko wieczorne zapuszczam a ty lulu idziesz/// Dzieki, dzieki. Nie no, spokojnie, jeszcze na malza musze wiernie zaczekac az z roboty wroci. Gooood!!! A Neferka i Duszek, co osobiście macali... to mi poopowiadali, że hej i że ho!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Taaaaaaaaa, wlasnie. Musialam cos waznego zalatwic, ale chyba padne za chwile, bo normalnie oczy mi sie same zamykaja... Nooo nie! Ja dopiero nadganiam zaległości i pogratylejszyns stypendium i przywitanko wieczorne zapuszczam a ty lulu idziesz/// Dzieki, dzieki. Nie no, spokojnie, jeszcze na malza musze wiernie zaczekac az z roboty wroci. Gooood!!! A Neferka i Duszek, co osobiście macali... to mi poopowiadali, że hej i że ho!!! Ale co Ci poopowiadali? Naskarz mi tu zaraz. Nie pamietam, zeby mnie Neferka osobiscie macala, ale moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Taaaaaaaaa, wlasnie. Musialam cos waznego zalatwic, ale chyba padne za chwile, bo normalnie oczy mi sie same zamykaja... Nooo nie! Ja dopiero nadganiam zaległości i pogratylejszyns stypendium i przywitanko wieczorne zapuszczam a ty lulu idziesz/// Dzieki, dzieki. Nie no, spokojnie, jeszcze na malza musze wiernie zaczekac az z roboty wroci. Gooood!!! A Neferka i Duszek, co osobiście macali... to mi poopowiadali, że hej i że ho!!! Ale co Ci poopowiadali? Naskarz mi tu zaraz. Nie pamietam, zeby mnie Neferka osobiscie macala, ale moze... Same dobre... nie bój nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Taaaaaaaaa, wlasnie. Musialam cos waznego zalatwic, ale chyba padne za chwile, bo normalnie oczy mi sie same zamykaja... Nooo nie! Ja dopiero nadganiam zaległości i pogratylejszyns stypendium i przywitanko wieczorne zapuszczam a ty lulu idziesz/// Dzieki, dzieki. Nie no, spokojnie, jeszcze na malza musze wiernie zaczekac az z roboty wroci. Gooood!!! A Neferka i Duszek, co osobiście macali... to mi poopowiadali, że hej i że ho!!! Ale co Ci poopowiadali? Naskarz mi tu zaraz. Nie pamietam, zeby mnie Neferka osobiscie macala, ale moze... Same dobre... nie bój nic... Jak dobre to juz sie boje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ale co Ci poopowiadali? Naskarz mi tu zaraz. Nie pamietam, zeby mnie Neferka osobiscie macala, ale moze... mówiłam nie pij tyle, bys pamietała co czynisz to się starszych koleżanek nie słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.03.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dobry wieczór Małgoś, co tam słychać w mieszkanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.03.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No... Małgosiu, stanęło na tym, że jak Monia nie będzie miała autka, to miom pojedziemy chyba... Tylko, że ona pojedzie, bo ja to prawka nie posiadam oczywiście A nie wiem, czy to też jej powiedziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.03.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 http://forum.muratordom.pl/chcialam-cos-zakomunikowac,t155061.htm ale fajnie no mam nadzieję, że Zielonooka też tak mysli a nie?? Znów coś przeoczyłam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.03.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 malgos...syjesss...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 malgos...syjesss...? pewnie żyje ino spi, przecież wstała w środku nocy więc zmęczona była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja tez sobie idę, tylko dzieciaki Dario kliknę, bo juz ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 nie podoba mi się to co zobaczyłam Nadia na 5 stronie DO ROBOTY ŁOTRY !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Melduję, że byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Hejka. Jeszcze zyje. Monia, w mieszkanku szczerze mowiac nie wiem. Mialy sie robic plytki w lazience, ale nie wiem, czy juz sa... I bardzo sie ciesze, ze bedziecie kolezanki. Duch z Dejwem ostatnio sugerowali, zeby zbierac po 10 zlotych od lebka celem zdyscyplinowania towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Miło mi się przekonać na własne oczyska, że żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts