kachna28 22.03.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Marzanna utopiona, zima nie wroci. Chyba skierowała się na wschód -przylazła do Sandomierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Slabo pilas Kasia. Dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.03.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Slabo pilas Kasia. Dzien dobry. No własnie w tym sęk że wcale Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Slabo pilas Kasia. Dzien dobry. No własnie w tym sęk że wcale Dzień dobry! To co sie dziwisz? Trzeba sie poswiecic, kaca przezyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.03.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 czesc spiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.03.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Slabo pilas Kasia. Dzien dobry. No własnie w tym sęk że wcale Dzień dobry! To co sie dziwisz? Trzeba sie poswiecic, kaca przezyc. ja nie mam towarzystwa do picia.. wszyscy znajomi "w świecie" a Ci co zostali mają małe dzieci albo są w ciąży -wcale nie imprezowi.. pozostaje mi tylko mąż idę wstawic 0,5 litra do zamrażarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Czesc. Jaki spiochu, ja tu pracowac musze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.03.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Slabo pilas Kasia. Dzien dobry. No własnie w tym sęk że wcale Dzień dobry! To co sie dziwisz? Trzeba sie poswiecic, kaca przezyc. ja nie mam towarzystwa do picia.. wszyscy znajomi "w świecie" a Ci co zostali mają małe dzieci albo są w ciąży -wcale nie imprezowi.. pozostaje mi tylko mąż idę wstawic 0,5 litra do zamrażarki ale bym kielicha walnela A zapomnialam Malgos bezboznico jedna ze Ty w niedziele tyrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Slabo pilas Kasia. Dzien dobry. No własnie w tym sęk że wcale Dzień dobry! To co sie dziwisz? Trzeba sie poswiecic, kaca przezyc. ja nie mam towarzystwa do picia.. wszyscy znajomi "w świecie" a Ci co zostali mają małe dzieci albo są w ciąży -wcale nie imprezowi.. pozostaje mi tylko mąż idę wstawic 0,5 litra do zamrażarki ale bym kielicha walnela A zapomnialam Malgos bezboznico jedna ze Ty w niedziele tyrasz Taaaaaaaaa, zamiast to kosciola isc jak cale Forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.03.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 ale bym kielicha walnela Prosze -Gin+tonic: http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/gin/gin_and_tonic.JPG (ale Ty może nie powinnaś ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.03.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Kasiu moj ulubiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Oj, mnie sie tez przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wpadłam się przywitać panie pewnie kaca leczą po tym ginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dzien dobry!! Wsawac pijaki!!! Ja dzisiaj grzecznie ide do kosciola o 12:00 - moje mlodsze dziecie ma pierwsza spowiedz...chcial, by matka z Nim poszla dla podbudowania Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 w poniedziałek?? dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.03.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 w poniedziałek?? dzień dobry W poniedzialek Tutaj szkola przygotowuje dzieci do Komunii. Rodzice sa mile widziani by wspierac dzieciarnie, ale nie jest to konieczne. Pani nauczycielka ma wszystko opracowane: wierszyki, proby itp. Starszy syn nigdy nie chcial, by z nim to robic...mlodszy bardziej sie trzyma spodnicy . To bedzie pol godziny w czasie przerwy na lunch....moge miec jeden w biegu, jezeli tylko maly bedzie szczesliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.03.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dzien dobry!! Wsawac pijaki!!! Ja dzisiaj grzecznie ide do kosciola o 12:00 - moje mlodsze dziecie ma pierwsza spowiedz...chcial, by matka z Nim poszla dla podbudowania Maja Dzień dobry! A moja córa dopiero po próbach. Dzisiaj natomiast zaczynają się rekolekcje. Moja uwielbia swoją siostrę i msze więc dla niej mocno się sprężam i chodzimy dzielnie do kościoła. Chociaż jak dla mnie to przegięcie ganiać tak dzieciaki. Najbardziej zdenerwowało mnie to, że dzieci mają po 1 - 2 godziny zajęć lekcyjnych przez te trzy dni rekolekcji (zmiana planu lekcji). I byłoby ok gdyby siostry zabrały dzieci na rekolekcje do kościoła, ale nie - msza jest o 17 i oczywiście wtedy mają być z rodzicami. Więc po co te skrócone lekcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.03.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja ja ja jo już jezd ja..withanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Hello. Widze, ze sa kraje, w ktorych zabobon gorszy niz w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 takie rzeczy to jeszcze przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts