Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Slabo pilas Kasia.

Dzien dobry. 8)

No własnie w tym sęk że wcale :)

Dzień dobry!

To co sie dziwisz? :roll: :roll: :roll: Trzeba sie poswiecic, kaca przezyc. :roll: :roll: :roll:

ja nie mam towarzystwa do picia.. wszyscy znajomi "w świecie" a Ci co zostali mają małe dzieci albo są w ciąży -wcale nie imprezowi.. pozostaje mi tylko mąż :roll: idę wstawic 0,5 litra do zamrażarki 8)

Slabo pilas Kasia.

Dzien dobry. 8)

Dzień dobry!

To co sie dziwisz? :roll: :roll: :roll: Trzeba sie poswiecic, kaca przezyc. :roll: :roll: :roll:

ja nie mam towarzystwa do picia.. wszyscy znajomi "w świecie" a Ci co zostali mają małe dzieci albo są w ciąży -wcale nie imprezowi.. pozostaje mi tylko mąż :roll: idę wstawic 0,5 litra do zamrażarki 8)

ale bym kielicha walnela :wink:

A zapomnialam Malgos bezboznico jedna ze Ty w niedziele tyrasz :lol: :lol: :lol:

Slabo pilas Kasia.

Dzien dobry. 8)

Dzień dobry!

ale bym kielicha walnela :wink:

A zapomnialam Malgos bezboznico jedna ze Ty w niedziele tyrasz :lol: :lol: :lol:

Taaaaaaaaa, zamiast to kosciola isc jak cale Forum... :roll:

w poniedziałek?? :o

dzień dobry 8)

W poniedzialek :lol: :lol:

Tutaj szkola przygotowuje dzieci do Komunii. Rodzice sa mile widziani by wspierac dzieciarnie, ale nie jest to konieczne. Pani nauczycielka ma wszystko opracowane: wierszyki, proby itp.

Starszy syn nigdy nie chcial, by z nim to robic...mlodszy bardziej sie trzyma spodnicy :lol: . To bedzie pol godziny w czasie przerwy na lunch....moge miec jeden w biegu, jezeli tylko maly bedzie szczesliwy :lol: :lol:

Dzien dobry!!

Wsawac pijaki!!! :lol: :lol: :lol:

Ja dzisiaj grzecznie ide do kosciola o 12:00 - moje mlodsze dziecie ma pierwsza spowiedz...chcial, by matka z Nim poszla dla podbudowania :lol: :lol:

Maja

Dzień dobry!

A moja córa dopiero po próbach.

Dzisiaj natomiast zaczynają się rekolekcje.

Moja uwielbia swoją siostrę i msze więc dla niej mocno się sprężam i chodzimy dzielnie do kościoła.

Chociaż jak dla mnie to przegięcie ganiać tak dzieciaki. Najbardziej zdenerwowało mnie to, że dzieci mają po 1 - 2 godziny zajęć lekcyjnych przez te trzy dni rekolekcji (zmiana planu lekcji). I byłoby ok gdyby siostry zabrały dzieci na rekolekcje do kościoła, ale nie - msza jest o 17 i oczywiście wtedy mają być z rodzicami. Więc po co te skrócone lekcje?