ghost34 23.03.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 jak trza top trza ja do chopina w sochaczewie musioałem na 2 dniowe dla pracodawców jechać.. a sie smeczyłem wieczorem ło jassu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 BHP. Baaaaaaaardzo smieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.03.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 BHP miałam w ubiegły czwartek jakos przeżyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 BHP miałam w ubiegły czwartek jakos przeżyłam Justynko, ale ja musze jechac dzien wczesniej, wybulic za hotel i pociag, stracic 2 dni lekcji po to, zeby posluchac o czyms, co jest mi do d... potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.03.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Goooośka, współczuję ( bo to rzeczywiście do dupy potrzebne ) .... ale kochana ...kontaktowa dziołcha jesteś, na pewno jakoś mile towarzysko-imprezowo wieczorek wyjazdowy spędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Goooośka, współczuję ( bo to rzeczywiście do dupy potrzebne ) .... ale kochana ...kontaktowa dziołcha jesteś, na pewno jakoś mile towarzysko-imprezowo wieczorek wyjazdowy spędzisz Taaa, w pociagu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.03.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 kochchchana, a czy to ważne gdzie? wazne jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 kochchchana, a czy to ważne gdzie? wazne jak Ale poki co w pociagu nawet pic nie mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.03.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Goooośka, współczuję ( bo to rzeczywiście do dupy potrzebne ) .... ale kochana ...kontaktowa dziołcha jesteś, na pewno jakoś mile towarzysko-imprezowo wieczorek wyjazdowy spędzisz Taaa, w pociagu. na przeciagi uwazaj - czasami mozna cos zalapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.03.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja tam lubię szkolenia ... nowych ludzisków można poznać, dowiedzieć się tego i owego, pozwiedzać teraz już rzadko jeżdżę, chyba się już wystarczająco wyszkoliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 sie witam i od razu powiem ze nie nadrobie bo ledwo na galy widze, a Dejw pyta co u Ciebie iMalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no własnie ... martwię się o Malkę ... od 21marca nie pisze ... w komentach się jej zapytałam co u niej i echo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 U mnie wszystko dobrze, a co u Dejwa? Daggulko, mam lepsze rozrywki, naprawde. Jak mi ktos 500 zlotych odda, to moge sie wyszkolic z BHP, przepisow przeciwpozarowych i wszystkiego, czego beda chcieli. Ludzi z uczelni znam - nie sa specjalnie ciekawi i... niepijacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.03.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 nie sa specjalnie ciekawi i... niepijacy. no i to jest ten ból , bo jakby towrzystwo było ok to i wyjazd bardziej znośny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 nie sa specjalnie ciekawi i... niepijacy. no i to jest ten ból , bo jakby towrzystwo było ok to i wyjazd bardziej znośny No tak, wszyscy tam pojda jak na sciecie, beda spali w lawkach i tyle. O 12 sie skonczy, a ja bede musiala leciec na pociag i tyle mi z tego. Jak sie nie da tego zalatwic w Krakowie, to im powiem, ze nie bede sie bronic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.03.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 U mnie wszystko dobrze, a co u Dejwa? Daggulko, mam lepsze rozrywki, naprawde. Jak mi ktos 500 zlotych odda, to moge sie wyszkolic z BHP, przepisow przeciwpozarowych i wszystkiego, czego beda chcieli. Ludzi z uczelni znam - nie sa specjalnie ciekawi i... niepijacy. tez dobrze, malowalismy sciane na storczyki iwyszla zupelnie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.03.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Małgos, po co Ci BHP?Przede mną ten ból jeszcze, ale ja na miejscu.wogle cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.03.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Jak to po co? Do betonu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Jak udzielic pierwszej pomocy czlowiekowi na kacu... Ale to juz wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 kurde bratanica cos ma jakies urodziny w niedziele czy cós..musze pokombinoffac nad wyjasdem w sobbotem ..cos wykombinuje moshe..odwóz se musze na czas wykombinowac..noo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts