jea 23.03.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kroliku, zlocik chyba tam gdzie ostatnio - w Bunkrze, moze byc? Bedzie nam bardzo milo. Ania, to mowisz, ze gdzies na 3:30 zdazysz? Bunkier, to gdzie i o której Ja stary jestem...tych nowych knajp nie kojarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kroliku, zlocik chyba tam gdzie ostatnio - w Bunkrze, moze byc? Bedzie nam bardzo milo. Ania, to mowisz, ze gdzies na 3:30 zdazysz? razem napisałysmy Małgosiu, ja muszę najpierw z Monia sie dogadać. Ale jakbym miała jechać pociągiem (tak to jest jak baba nie ma prawka ) to też sie tak postaram być. Tylko nie wiem, czy wówczas trafię tam gdzie mam trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kroliku, zlocik chyba tam gdzie ostatnio - w Bunkrze, moze byc? Bedzie nam bardzo milo. Ania, to mowisz, ze gdzies na 3:30 zdazysz? Bunkier, to gdzie i o której Ja stary jestem...tych nowych knajp nie kojarze Ta knajpa jest tam tak gdzies od 40 lat, to chyba nie az TAK stary? Na Plantach miedzy Szczepanska a Szewska - taki duzy ogrodek pod folia. I umawiamy sie gdzies na 3:30, ale posiedzimy tam, wiec nie trzeba byc punktualnie. Ania - trafisz. Z Dworca mozesz isc Plantami i w koncu nas zobaczysz. Jak Malka trafila, to kazdy trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.03.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nie boj sie Ania, nie zamkne Was w zadnym schronie. Jesli tak wczesnie przyjedziecie, to nie trzeba rezerwacji robic. A Ty Duchu jestes w porze obiadowej? Bo nie wiem, czy mam randke w papryczkach rezerwowac, czy gdzies indziej? no ale po co ja tam pojade...malgos ..o 20 stej spac polece?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nie boj sie Ania, nie zamkne Was w zadnym schronie. Jesli tak wczesnie przyjedziecie, to nie trzeba rezerwacji robic. A Ty Duchu jestes w porze obiadowej? Bo nie wiem, czy mam randke w papryczkach rezerwowac, czy gdzies indziej? no ale po co ja tam pojade...malgos ..o 20 stej spac polece?? A ostatnio o ktorej poszedles? 10:30 byla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nie boj sie Ania, nie zamkne Was w zadnym schronie. Jesli tak wczesnie przyjedziecie, to nie trzeba rezerwacji robic. A Ty Duchu jestes w porze obiadowej? Bo nie wiem, czy mam randke w papryczkach rezerwowac, czy gdzies indziej? no ale po co ja tam pojade...malgos ..o 20 stej spac polece?? To, że ja wracam o tej do domu, to nie znaczy, że reszta też a nawet.. czyż nie warta zachodu choćby godzina spędzona z nami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nie boj sie Ania, nie zamkne Was w zadnym schronie. Jesli tak wczesnie przyjedziecie, to nie trzeba rezerwacji robic. A Ty Duchu jestes w porze obiadowej? Bo nie wiem, czy mam randke w papryczkach rezerwowac, czy gdzies indziej? no ale po co ja tam pojade...malgos ..o 20 stej spac polece?? To, że ja wracam o tej do domu, to nie znaczy, że reszta też a nawet.. czyż nie warta zachodu choćby godzina spędzona z nami??? O to, to, to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nie boj sie Ania, nie zamkne Was w zadnym schronie. Jesli tak wczesnie przyjedziecie, to nie trzeba rezerwacji robic. A Ty Duchu jestes w porze obiadowej? Bo nie wiem, czy mam randke w papryczkach rezerwowac, czy gdzies indziej? no ale po co ja tam pojade...malgos ..o 20 stej spac polece?? A ostatnio o ktorej poszedles? 10:30 byla. przed czy po spotkaniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nie boj sie Ania, nie zamkne Was w zadnym schronie. Jesli tak wczesnie przyjedziecie, to nie trzeba rezerwacji robic. A Ty Duchu jestes w porze obiadowej? Bo nie wiem, czy mam randke w papryczkach rezerwowac, czy gdzies indziej? no ale po co ja tam pojade...malgos ..o 20 stej spac polece?? A ostatnio o ktorej poszedles? 10:30 byla. przed czy po spotkaniu??? 22.30 znaczy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.03.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 jaaasne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.03.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Trochu wincy...dawne BWA żartuje ghost34=Duch tzn Duchu wpadnij, zagadamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 coś mi się wydaje, że będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Trochu wincy...dawne BWA żartuje ghost34=Duch tzn Duchu wpadnij, zagadamy... Dokladnie. Od niemowlecia tam chodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wiem, gdzie Szewska latałam tamtędy do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Wiem, gdzie Szewska latałam tamtędy do szkoły To jak z Szewskiej skrecisz w prawo na Planty idac od Rynku to nie ma sily, zebys nie zauwazyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.03.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 http://forum.muratordom.pl/post3215362.htm#3215362 zeby nie było ze sie nie staram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.03.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ja tam jednak wolę Monię wyciągnąć Lubię z nia pogadać A tu cała droga dla nas w dwie strony miałam zajęcia w salonie na Karmelickiej, więc latałam i przez planty czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Prosze, jaki porzadny chlop. Na Karmelickiej mowisz. To trafisz na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.03.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 http://forum.muratordom.pl/post3215362.htm#3215362 zeby nie było ze sie nie staram no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ciekawe, z jakim skutkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts