Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szkoda, ze w telefonach nie ma wyciszania dzwonka w czasie snu wlasciciela. :roll:

Można ustawić jakiś cichy profil, albo wyłączyć. Budzik rano i tak dzwoni :lol:

No wlasnie. Dzwoni nawet przy wylaczonym telefonie. :o :o :o :o Litosci nie ma. :-?

Ale się grzecznie pyta, czy się włączyć :lol: :lol: :lol:

Szkoda, ze w telefonach nie ma wyciszania dzwonka w czasie snu wlasciciela. :roll:

Można ustawić jakiś cichy profil, albo wyłączyć. Budzik rano i tak dzwoni :lol:

No wlasnie. Dzwoni nawet przy wylaczonym telefonie. :o :o :o :o Litosci nie ma. :-?

Ale się grzecznie pyta, czy się włączyć :lol: :lol: :lol:

Ja mialam kiedys niezla jazde, nastawilam sobie budzik, mialam jechac do Poznania. Pociag 16:10, nie mialam nawet biletu. Nagle dzwoni do mnie malz i zaczyna sie nagrywac, czesc, pewnie juz pojechalas... ja podnosze, co jest grane, patrze na zegarek... 15:20 :o :o :o I wiesz, ze zdazylam na ten pociag i nawet zdazylam kupic bilet? :o :o :lol: :lol: :lol:

Ja wiem jedno - mogę i całodobową knajpę prowadzić (jak się uda), ale w domu to chcę być w domu :x

Ludzie potrafią dzwonić o najbardziej nieprawdopodobnych godzinach :evil:

noo co ty poffieszz ja własnie dojechałem nach house.z telefonami jest tak ze ..bywaja np..w niedziele około 20 stej..badz ..sobota 21.00..maja ludziska czasem zryte..ale mnie wkur..inna rzecz najbardziej ..jak sie ktos nie przedstawia.. :evil: :evil: :evil:

nie cierpię jak się ludzie nie przedstawiają...

"dzien dobry pani, bo ja mam 40m do zaprojektowania...."

i tyle tytułem wstępu

moja teściowa się nie przedstawia - kiedyś bez dzień dobry, bez całuj mnie w d. od razu - malko daj mi do telefonu Adama.

No to ja tak głośno , by usłyszła - ślubny , jakaś pani do ciebie!!!

No i nic nie dotarło do pani :evil:

szlak mnie trafia jak ktoś gada do mnie 5 min, a ja nie wiem kto to :evil: :evil: :evil:

Dzien dobry.

Mojej kolezanki brat jak ktos do niej dzwonil zawsze mowil: po pierwsze dzien dobry, po drugie z kim mam przyjemnosc, a po trzecie Ani nie ma. :lol: :lol: :lol:

Tez mnie to wkurza, a juz najbardziej jak ktos zaczyna: Czy to pani... ? :evil: :evil: :evil: Przedstaw sie, to ja sie zastanowie, czy to ja jestem i czy Ci chce podawac nazwisko. :-? Najczesciej wtedy mowie: to zalezy w jakiej sprawie. A rodzina to juz jest w ogole swietna, bo przez cale zycie mylila mnie i moja mame przez telefon, a dla mnie to wszystkie baby w rodzinie mialy taki sam glos. I napierdziela Ci mi jak do mojej mamy... :-? Kiedys to rzucilam sluchawka, ze pomylka. :lol: :lol: :lol:

Hehe, najśmieszniejsze to takie typy, co się nie przedstawiają, a dzwonią do roboty, na nr stacjonarny biura (kilkanaście wewnętrznych) - 'dzień dobry, ktoś do mnie dzwonił z tego numeru' :o :o :o :o A ja to wróżka jestem i wiem kto i do kogo :lol: :lol: :lol:

A ja mam hit. Dzwoni do mnie facet: ja w sprawie tych kul. Oczywiscie zero dzien dobry, zero nazwiska. Ja zglupialam mowie: pomylka. Ten dzwoni jeszcze raz: ja w sprawie tych kul. No to sie wkurzylam i pytam sie: jakich kul? A on mi sie pyta: a jaki to jest adres? :o :o :o :o No to zapienilam i mowie mu, co mysle o nim, adresu nie mialam zamiaru podawac. To on sie pyta, czy to jest taki i taki adres? Nie. Ale jest pani pewna, ze nikt u pani nie okulal? :lol: :lol: :lol: :lol: Odkladam sluchawke. Ten trzeci raz dzwoni, chyba nie odebralam po prostu... :lol: :lol: :lol:

A ja mam hit. Dzwoni do mnie facet: ja w sprawie tych kul. Oczywiscie zero dzien dobry, zero nazwiska. Ja zglupialam mowie: pomylka. Ten dzwoni jeszcze raz: ja w sprawie tych kul. No to sie wkurzylam i pytam sie: jakich kul? A on mi sie pyta: a jaki to jest adres? ........

Ja odpowiadam- a jaki wg pana ma być? :wink: