malgos2 26.03.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Cze Maja, juz Cie kiedys gdzies widzialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.03.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Cze Maja, juz Cie kiedys gdzies widzialam... 1 metr 80 wzrostu, dlugie nogi, piekne wlosy, biust C albo nawet D..... ...tak to ja bylam!! na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.03.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Cze Maja, juz Cie kiedys gdzies widzialam... 1 metr 80 wzrostu, dlugie nogi, piekne wlosy, biust C albo nawet D..... ...tak to ja bylam!! na pewno oj, to nie trudno zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.03.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Małgosia, daleko masz do Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.03.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Laski , Wy jesteście światowe baby .... zna któraś Hiszpański? przetłumaczyc mi trza coś na polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Nie znam hiszpanskiego i do IKEI mam daleko, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.03.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Malgos, do kiedy z tym misiem klikamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Do 10 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.03.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Do 10 kwietnia. To zdaze wrocic na klikanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.03.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Daggulka - dawaj na priv, ale nie obiecuję, że bedzie na już. A Bry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Maja, Ty dopadnij tam ludzi z laptopami i kilkaj. Chyba na Kaszubach net maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.03.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dzień dobry się witam hiszpańskiego nie znam... ale do Ikei mam nie daleko więc jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.03.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ja ani hiszpańskiego, ani Ikei heloł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.03.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Daggulka - dawaj na priv, ale nie obiecuję, że bedzie na już. A Bry wszystkim Malka ...kochana ... zdupił mi się zasilacz w skanerze ,to się chyba nazywa złośliwość rzeczy martwych - to jest służbowy więc tak czy siak jutro muszę kupić bo mi potrzebny bedzie do różnych innych rzeczy . Ruszyłam swoimi szarymi komórkami i skorzystałam z translatora w necie i ogólnie rzecz biorąc przetłumaczyłam - wiem mniej więcej o co biega . Były mój małż przysłał mi 3 kartki zadrukowane : dwie z nich to wypisy szpitalne w których stwierdza się , iż cierpi on na epilepsję i niewydolność trzustki w związku z długoletnim alkoholizmem , trzecia kartka to zaświadczenie z urzędu pracy stwierdzające jego rejestrację w w/w urzędzie. Czyli że jest to odpowiedź na moje założenie mu sprawy o zwiększenie alimentów. Oczywiście nie jestem potworem - bardzo mu współczuję . Jeśli on nie bedzie mógł wypłacać alimentów to uderzę do funduszu . A swoją drogą ... śnił mi się dziś blady i chory - jak trup wyglądał - masakra. W zasadzie kiedy emocje po rozwodzie minęły (to już 9 lat temu) to mieliśmy ze sobą normalne kontakty .... nawet w miarę przyjazne- dlatego jest mi przykro bo faktycznie jest ciężko chory - w końcu to też rodzina , ojciec mojego dziecka (co ja gadam - dziecka , starej 16-letniej baby ). Dupiate to wszystko jakieś- został sam w obcym kraju bez nikogo ,ogólnie śmierletelnie chory (2 lata temu miał zapaść-trzustka). No ale kochane - każdy jest kowalem własnego losu.On dalej pije, a ja podniosłam się, otrzepałam i żyję dalej - bo tak trzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.03.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dagulko -w życiu bym nie podejrzewała że masz taką historię "burzliwą" Ale skoro pije -i jak widac nawet choroba nie ma wpływu, aby to się zmieniło -to chyba lepiej ze tak się ułożyło, ze nie jesteście razem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.03.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kachna - Różnie się w życiu układa ... nikt chyba do końca nie jest pewny swego w każdym momencie swojego życia Ja się cieszę, że udało mi się z tego związku wydostać ... a mnóstwo jest kobiet które wegetują niszcząc siebie i swoje dzieci - dla mnie motywacją była moja córa .... w pewnym momencie poszłam na terapię i uświadomili mi, że jesli nic nie zmienię to moja cora bedzie miała takie życie jak ja bo takie z domu wyniesie wzorce. Teraz mam spokojny dom, spokojne zycie , spokojnego męża, i spokojne szczęśliwe dziołchy w ilości sztuk dwie które widzą tą sielankę i mam nadzieję są pewne swojej wartości i wybiorą życie szczęśliwe wolne od dysfunkcji wszelkiego rodzaju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.03.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 a mnóstwo jest kobiet które wegetują niszcząc siebie i swoje dzieci - znam kilka takich, ale one twierdzą, ze tkwią w tym związku, własnie "dla dobra dzieci", żeby "miały ojca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.03.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kachna ... no to gratuluję im inwencji .Tym sammy skazują swoje córki na mężów alkoholików a synów na alkoholizm ... niech sobie poczytaja o DDA. Ja też miałam ojca alkoholika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.03.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 No wiesz -ja mieszkałam cale zycie na wsi, teraz w małym miescie.. tu większą "hańbą" jest byc rozwódką niż życ z pijakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Niestety to prada daggulko, co piszesz. Wiekszosc kobiet twierdzi, ze robi to dla dzieci, ale prawda jest taka, ze po prostu boja sie zostac same. A z tym translate google to lepiej jest jak sie z obcego jezyka tlumaczy na angielski, nie na polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts