daggulka 26.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 współczuję dzieciakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Hejco to jest DDA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dorosle Dzieci Alkoholikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Nie pokaze Ci betonu, nie zasluzylas. no wogle jak Ty możesz tak do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.03.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Niestety to prada daggulko, co piszesz. Wiekszosc kobiet twierdzi, ze robi to dla dzieci, ale prawda jest taka, ze po prostu boja sie zostac same. A z tym translate google to lepiej jest jak sie z obcego jezyka tlumaczy na angielski, nie na polski. tłumaczy na kazdy jezyk który jest dostepny i który zaznacze translantatorów w sieci jest milion.. malgos..nie wie jak wroce w niedziele do rybca a mam roczek od bratanicy ogólnie mam w tylku takie impry ale mam zamiar sie stracic nie dlugo...i chciałbym cos pamietac..nie weim jak z sobota bedzie....wpasc moge ale nie wiem co robic dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.03.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 no ten to by ino imprezował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.03.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 no ten to by ino imprezował temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 26.03.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 duszek z imprezy na imprezę ja nie pamiętam kiedy na jakiejś byłam ... jak już to nasiadówa u przyjaciółki i ploty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Niestety to prada daggulko, co piszesz. Wiekszosc kobiet twierdzi, ze robi to dla dzieci, ale prawda jest taka, ze po prostu boja sie zostac same. A z tym translate google to lepiej jest jak sie z obcego jezyka tlumaczy na angielski, nie na polski. tłumaczy na kazdy jezyk który jest dostepny i który zaznacze translantatorów w sieci jest milion.. malgos..nie wie jak wroce w niedziele do rybca a mam roczek od bratanicy ogólnie mam w tylku takie impry ale mam zamiar sie stracic nie dlugo...i chciałbym cos pamietac..nie weim jak z sobota bedzie....wpasc moge ale nie wiem co robic dalej.. Tlumaczy na kazdy, ale po polsku wychodza dziwne rzeczy, bo na przypadkach to on sie nie zna, wis? A co, nie mozesz jak czlowiek wrocic w sobote jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.03.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 jak człowiek to co to znaczy??ptrzepraszam??....wiem jak tłumaczy handluje z włochami i z portugalia..czasem..i wuiem cos o tem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.03.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 oj Dagulko film chyba mozna by nakrecic o Tobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 26.03.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 niestety wszystkie programy do tłumaczeń mają niedociągnięcia i służą jedynie do pomocy i nigdy nie powinno się na nich opierać w 100% a nawet w 80% ... wychodzą głupoty i to takie, że głowa boli. Ja jak robię tłumaczenia niestety sięgam do tradycyjnych słowników i ewentualnie na http://www.pons.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Moi uczniowie czesto oszukuja i korzystaja z programow roznych do tlumaczenia, niezly mam ubaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 26.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Moi uczniowie czesto oszukuja i korzystaja z programow roznych do tlumaczenia, niezly mam ubaw. wiem coś o tym Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Nie pokaze Ci betonu, nie zasluzylas. no wogle jak Ty możesz tak do mnie? A jak mam Ci pokazac? Wydlubac kawalek i wyslac poczta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Nie pokaze Ci betonu, nie zasluzylas. no wogle jak Ty możesz tak do mnie? A jak mam Ci pokazac? Wydlubac kawalek i wyslac poczta? nie no szkoda byłoby tyle sie chłopaki napracowali. Przyjadę, mówię Ci, że przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.03.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 oj Dagulko film chyba mozna by nakrecic o Tobie.... eeee tam, każdy ma jakieś swoje upiory i trupa w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 26.03.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam wszystkich Cześc Małgoś, dawno mnie tu Ciebie nie było, ale wróciłam na forum, bo budowa drgnęła i znów wracam do kwestii betonu Gdzies tu zauważyłam, że chyba już coś betonowego (poza wylewką ) masz w swym mieszkanku Udało Ci sie z tym polerowanym? Mnie to ciągle chodzi po głowie, ale ciekawi mnie jak Ty sobie poradziłas , jeśli w ogóle, bez wiatraków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Czesc Inez, fajnie, ze sie odnalazlas. To, co mam betonowego to wlasnie wylewka 7 mm, polerowana i zaimpregnowana i wszystkim sie podoba. To na pewno bardziej realistyczne rozwiazanie niz 7 cm betonu i wiatraki, przynajmniej w bloku. Zdjecia w dzienniku, na koncu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 26.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Czesc Inez, fajnie, ze sie odnalazlas. To, co mam betonowego to wlasnie wylewka 7 mm, polerowana i zaimpregnowana i wszystkim sie podoba. To na pewno bardziej realistyczne rozwiazanie niz 7 cm betonu i wiatraki, przynajmniej w bloku. Zdjecia w dzienniku, na koncu. Polazłam i znalazłam Efekt jest świetny! Brawo! Na zdjęciach dojrzałam etykiety z firmy Maxit, od nich coś miałas do tej posadzki? Ale myślalam,ze chcesz miec posadzke w jakimś innym odcieniu, niekoniecznie szarą...a moze coś mi sie pozajączkowało W każdym razie gratulacje za wytrwałośc - efekt jest spektakularny. Aż pachnie loftem Takim maleńkim, moze magazynową kanciapą (ups , ale jednak loftem My, na razie obstajemy przy wiatrakach, ale ta przygoda to w naszym przypadku dopiero w maju-czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts