Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niestety to prada daggulko, co piszesz. Wiekszosc kobiet twierdzi, ze robi to dla dzieci, ale prawda jest taka, ze po prostu boja sie zostac same. :-?

A z tym translate google to lepiej jest jak sie z obcego jezyka tlumaczy na angielski, nie na polski. :wink:

tłumaczy na kazdy jezyk który jest dostepny i który zaznacze translantatorów w sieci jest milion..

malgos..nie wie jak wroce w niedziele do rybca a mam roczek od bratanicy ogólnie mam w tylku takie impry ale mam zamiar sie stracic nie dlugo...i chciałbym cos pamietac..nie weim jak z sobota bedzie....wpasc moge ale nie wiem co robic dalej..

Niestety to prada daggulko, co piszesz. Wiekszosc kobiet twierdzi, ze robi to dla dzieci, ale prawda jest taka, ze po prostu boja sie zostac same. :-?

A z tym translate google to lepiej jest jak sie z obcego jezyka tlumaczy na angielski, nie na polski. :wink:

tłumaczy na kazdy jezyk który jest dostepny i który zaznacze translantatorów w sieci jest milion..

malgos..nie wie jak wroce w niedziele do rybca a mam roczek od bratanicy ogólnie mam w tylku takie impry ale mam zamiar sie stracic nie dlugo...i chciałbym cos pamietac..nie weim jak z sobota bedzie....wpasc moge ale nie wiem co robic dalej..

Tlumaczy na kazdy, ale po polsku wychodza dziwne rzeczy, bo na przypadkach to on sie nie zna, wis?

A co, nie mozesz jak czlowiek wrocic w sobote jeszcze?

Gość justyna_m
niestety wszystkie programy do tłumaczeń mają niedociągnięcia i służą jedynie do pomocy i nigdy nie powinno się na nich opierać w 100% a nawet w 80% ... wychodzą głupoty i to takie, że głowa boli. Ja jak robię tłumaczenia niestety sięgam do tradycyjnych słowników i ewentualnie na http://www.pons.de 8)

Witam wszystkich :) Cześc Małgoś, dawno mnie tu Ciebie nie było, ale wróciłam na forum, bo budowa drgnęła i znów wracam do kwestii betonu :)

Gdzies tu zauważyłam, że chyba już coś betonowego (poza wylewką ) masz w swym mieszkanku :) Udało Ci sie z tym polerowanym?

Mnie to ciągle chodzi po głowie, ale ciekawi mnie jak Ty sobie poradziłas , jeśli w ogóle, bez wiatraków?

Czesc Inez, fajnie, ze sie odnalazlas. To, co mam betonowego to wlasnie wylewka 7 mm, polerowana i zaimpregnowana i wszystkim sie podoba. :wink: To na pewno bardziej realistyczne rozwiazanie niz 7 cm betonu i wiatraki, przynajmniej w bloku. :roll: Zdjecia w dzienniku, na koncu. :)

Polazłam i znalazłam :) Efekt jest świetny! Brawo! Na zdjęciach dojrzałam etykiety z firmy Maxit, od nich coś miałas do tej posadzki? Ale myślalam,ze chcesz miec posadzke w jakimś innym odcieniu, niekoniecznie szarą...a moze coś mi sie pozajączkowało ;) W każdym razie gratulacje za wytrwałośc - efekt jest spektakularny. Aż pachnie loftem :) Takim maleńkim, moze magazynową kanciapą (ups ;), ale jednak loftem :) My, na razie obstajemy przy wiatrakach, ale ta przygoda to w naszym przypadku dopiero w maju-czerwcu.