OK 15.06.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Hehe, bo w 3city lato to pełny sezon, a w Warszawie martwy Funkcjonują tylko knajpy z ogródkami w strategicznych punktach. Klubom i innym nie opłaca się otwierać, bo na prunt nie zarobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Hehe, bo w 3city lato to pełny sezon, a w Warszawie martwy Funkcjonują tylko knajpy z ogródkami w strategicznych punktach. Klubom i innym nie opłaca się otwierać, bo na prunt nie zarobią No jasne, kto by do Wawy na wakacje pojechal? Tu sezon trwa caly rok. I jak tam? Zadnych bab na torach nie mialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Obeszło się bez bab na torach i innych przestojów. Kasia z mężem zawieźli mnie na dworzec w Krakowie, więc wracałam jak panisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Obeszło się bez bab na torach i innych przestojów. Kasia z mężem zawieźli mnie na dworzec w Krakowie, więc wracałam jak panisko To jednak maz Kasi nie wytrzymal i po zonke zgwalcona przyjechal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Obeszło się bez bab na torach i innych przestojów. Kasia z mężem zawieźli mnie na dworzec w Krakowie, więc wracałam jak panisko To jednak maz Kasi nie wytrzymal i po zonke zgwalcona przyjechal? Dokładnie Bardzo sympatyczny mąż, zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Obeszło się bez bab na torach i innych przestojów. Kasia z mężem zawieźli mnie na dworzec w Krakowie, więc wracałam jak panisko To jednak maz Kasi nie wytrzymal i po zonke zgwalcona przyjechal? Dokładnie Bardzo sympatyczny mąż, zresztą To fajnie. Ale chyba bardzo sie stesknil, bo cos zniknela nam dziewczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Pojechali na zakupy do Krakowa Nic nie mówię, ale jak Kasia wróci, to będzie mięcho leciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Pojechali na zakupy do Krakowa Nic nie mówię, ale jak Kasia wróci, to będzie mięcho leciało A pod czyim adresem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Pojechali na zakupy do Krakowa Nic nie mówię, ale jak Kasia wróci, to będzie mięcho leciało A pod czyim adresem? Życia, złośliwości przedmiotów martwych, bałaganu w hipermarketach... takie tam Grunt, że nie pod naszym Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Pojechali na zakupy do Krakowa Nic nie mówię, ale jak Kasia wróci, to będzie mięcho leciało A pod czyim adresem? Życia, złośliwości przedmiotów martwych, bałaganu w hipermarketach... takie tam Grunt, że nie pod naszym Mam nadzieję Ufff, to kamien z serca, bo juz myslalam, ze pod moim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 15.06.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 witam serdecznie już po zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 witam serdecznie już po zlocie? Juz, juz... Wszystkich obgadalysmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 eeeeeee nie wierze, wszystkich nie dałyście rady za mało czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 zesztą szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 15.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 witam serdecznie już po zlocie? Juz, juz... Wszystkich obgadalysmy. teraz rozumiem to swędzenie i pieczenia za uszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 eeeeeee nie wierze, wszystkich nie dałyście rady za mało czasu Ale tych, ktorzy nam deptaja po odciskach dalysmy rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 15.06.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 eeeeeee nie wierze, wszystkich nie dałyście rady za mało czasu Ale tych, ktorzy nam deptaja po odciskach dalysmy rade. deptali? to i tańce były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 eeeeeee nie wierze, wszystkich nie dałyście rady za mało czasu Ale tych, ktorzy nam deptaja po odciskach dalysmy rade. deptali? to i tańce były? Jasne. I skoki przez ognisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 15.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 tja jak sabat to sabat.... amnie trawa uciekła został mech i inne paskudne rośliny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 fuckin hell a mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts