OK 31.03.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ja se właśnie wymyśliłam, że muszę mieć chromowaną kratkę w łazience i co? Oczywiście chromowane są kwadratowe, a okrągłe tylko białe i brązowe paskudne plastiki Kwadratowa mi nie pasi, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Cos mi sie zdaje, ze powinnam zakaski zaczac zbierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.03.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Cos mi sie zdaje, ze powinnam zakaski zaczac zbierac. Na parapetówę? Jeszcze nie zaczęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Cos mi sie zdaje, ze powinnam zakaski zaczac zbierac. Na parapetówę? Jeszcze nie zaczęłaś? Nie, na dwusetke. Malz zarzadzil, ze parapetowe przed urzadzeniem mieszkania zrobimy, co by wiecej miejsca bylo, wiec pewnie bedzie catering. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.03.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Cos mi sie zdaje, ze powinnam zakaski zaczac zbierac. Na parapetówę? Jeszcze nie zaczęłaś? Nie, na dwusetke. Malz zarzadzil, ze parapetowe przed urzadzeniem mieszkania zrobimy, co by wiecej miejsca bylo, wiec pewnie bedzie catering. Rozsądnego masz małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Cos mi sie zdaje, ze powinnam zakaski zaczac zbierac. Na parapetówę? Jeszcze nie zaczęłaś? Nie, na dwusetke. Malz zarzadzil, ze parapetowe przed urzadzeniem mieszkania zrobimy, co by wiecej miejsca bylo, wiec pewnie bedzie catering. Rozsądnego masz małża No nie wiem, bo powiedzial, ze kolo 300 osob sie spokojnie zmiesci... Ja spoko, ale sasiad moze miec inne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ....... no ależ to nie będą goście sąsiada, nie? dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.03.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Cos mi sie zdaje, ze powinnam zakaski zaczac zbierac. Na parapetówę? Jeszcze nie zaczęłaś? Nie, na dwusetke. Malz zarzadzil, ze parapetowe przed urzadzeniem mieszkania zrobimy, co by wiecej miejsca bylo, wiec pewnie bedzie catering. Rozsądnego masz małża No nie wiem, bo powiedzial, ze kolo 300 osob sie spokojnie zmiesci... Ja spoko, ale sasiad moze miec inne zdanie. Masz zamiar go pytać??? Potem, jak jakieś będzie miał, zasugerujesz poprawiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Gorzej, jak po policje zadzwoni kanalia. Nie mam pojecia, jak sie ustrzec takich sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.03.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Gorzej, jak po policje zadzwoni kanalia. Nie mam pojecia, jak sie ustrzec takich sytuacji. I co, jak zadzwoni? Przyjadą, pokiwają palcem, każą przyciszyć muzę i już. Więcej chyba nie mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Gorzej, jak po policje zadzwoni kanalia. Nie mam pojecia, jak sie ustrzec takich sytuacji. I co, jak zadzwoni? Przyjadą, pokiwają palcem, każą przyciszyć muzę i już. Więcej chyba nie mogą We Francji bylam na takiej imprezie, na ktora przyjezdzala policja 3 razy i wszystkich spisywali. To chyba trzeba rzeczywiscie 300 osob zaprosic, zeby nie mieli szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 31.03.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 jakaś impreza się szykuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.03.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 jakaś impreza się szykuje?? gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.03.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Gorzej, jak po policje zadzwoni kanalia. Nie mam pojecia, jak sie ustrzec takich sytuacji. I co, jak zadzwoni? Przyjadą, pokiwają palcem, każą przyciszyć muzę i już. Więcej chyba nie mogą We Francji bylam na takiej imprezie, na ktora przyjezdzala policja 3 razy i wszystkich spisywali. To chyba trzeba rzeczywiscie 300 osob zaprosic, zeby nie mieli szans. Fakt, spisać mogą - co z tego? Zazwyczaj spisują właściciela (i tak wiedzą, gdzie mieszka ), ew. tych, co się awanturują (sąsiad? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 To OK, najwyzej bede spisana na wszystkie strony. Impreza bedzie zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Gorzej, jak po policje zadzwoni kanalia. Nie mam pojecia, jak sie ustrzec takich sytuacji. I co, jak zadzwoni? Przyjadą, pokiwają palcem, każą przyciszyć muzę i już. Więcej chyba nie mogą We Francji bylam na takiej imprezie, na ktora przyjezdzala policja 3 razy i wszystkich spisywali. To chyba trzeba rzeczywiscie 300 osob zaprosic, zeby nie mieli szans. Fakt, spisać mogą - co z tego? Zazwyczaj spisują właściciela (i tak wiedzą, gdzie mieszka ), ew. tych, co się awanturują (sąsiad? ) e ta, co Ty wiesz , do mnie na jedna imprezkę wpadli (nieproszeni goście w blue mundurach), pytali o imię , nazwisko ....adres podałam nr mieszkania sąsiada (tego , który z prawdopodobieństwem graniczacym z pewnością po nich zadzwonił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.03.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 To OK, najwyzej bede spisana na wszystkie strony. Impreza bedzie zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 http://img6.imageshack.us/img6/4295/cedatcekolgs200icmarket.jpg http://img6.imageshack.us/img6/4163/mybooze17665331770476.jpg http://img26.imageshack.us/img26/4989/prbuffet1839328.jpg Nawet Mick wpadl do nas... http://img18.imageshack.us/img18/3159/rollingstoneskeith24212.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.03.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Gorzej, jak po policje zadzwoni kanalia. Nie mam pojecia, jak sie ustrzec takich sytuacji. I co, jak zadzwoni? Przyjadą, pokiwają palcem, każą przyciszyć muzę i już. Więcej chyba nie mogą We Francji bylam na takiej imprezie, na ktora przyjezdzala policja 3 razy i wszystkich spisywali. To chyba trzeba rzeczywiscie 300 osob zaprosic, zeby nie mieli szans. Fakt, spisać mogą - co z tego? Zazwyczaj spisują właściciela (i tak wiedzą, gdzie mieszka ), ew. tych, co się awanturują (sąsiad? ) e ta, co Ty wiesz , do mnie na jedna imprezkę wpadli (nieproszeni goście w blue mundurach), pytali o imię , nazwisko ....adres podałam nr mieszkania sąsiada (tego , który z prawdopodobieństwem graniczacym z pewnością po nich zadzwonił) Piękne Fakt, że spytać muszą, ale sprawdzić mogą, jak chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Malgos gratulacje!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts