malgos2 03.04.2009 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Gwozdziku zdjecia malki miales... Tym razem malka byla jedynie Duchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 mam zdjęcia Twoje ... i Twojego Motorniczego jeeeee, ja nie wiem co masz, ale proszę nie upubliczniaj tego - dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2009 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 mam zdjęcia Twoje ... i Twojego Motorniczego jeeeee, ja nie wiem co masz, ale proszę nie upubliczniaj tego - dobra A dlaczego? Chetnie zobaczylabym motorniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Gwozdziku zdjecia malki miales... Tym razem malka byla jedynie Duchem. ufffffff, uspokoiłaś mnie ja myslałam,że Gwoździk naprawdę jakiś wywiad tajny prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 mam zdjęcia Twoje ... i Twojego Motorniczego jeeeee, ja nie wiem co masz, ale proszę nie upubliczniaj tego - dobra A dlaczego? Chetnie zobaczylabym motorniczego. aaaaaaaaaaaaa, bo Ty go nie widziałaś. na chwilę wrzucę fotkę - ale zaraz ją wywalę - ślubny by mi embargo zrobił (domyślcie się na co ) jakby swoje lico tu zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.04.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dobra. Umiem trzymać gębę na kłódkę. PS. Jezu co ja robię o tej porze na FM ... tak się rozgadałem, że zapomniałem, że muszę zaraz przywieźć juniora z imprezy .... zaraz spadam ... chyba, że zadzwoni z prośbą o godzinne "odroczenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2009 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ty to Gwozdziku normalnie jak Nefcia. Daj dziecku odpoczac od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.04.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 no dobra ... tylko ja jutro... tfu dziś ... muszę wstać po 7 rano i jechać do Gwoździkowej fabryki ... bo transport jedzie z zakupami. Mają przyjechać między 9 a 12 ..... no to muszę czekać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2009 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 No dobra, nie tlumacz sie. Malka, gdzie ta fota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 no dobra ... tylko ja jutro... tfu dziś ... muszę wstać po 7 rano i jechać do Gwoździkowej fabryki ... bo transport jedzie z zakupami. Mają przyjechać między 9 a 12 ..... no to muszę czekać ... ja tez wstaje bladym switem (może nie warto już kłaść się spać ) Małgoś to mój ślubny (wpada na chwilę) tu było zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Moglabym Ci teraz tak zrobic, ze na zawsze by zostal. Bardzo piekny slubny i... otoczenie odpowiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 serio da się tak zrobić ślubny - dosłownie to fotka ze ślubu nie mam na dysku aktualnej fotki - teraz ma włosy do ramion i wygląda jak Jezus z kościelnych malowideł (przed postem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 serio da się tak zrobić ślubny - dosłownie to fotka ze ślubu nie mam na dysku aktualnej fotki - teraz ma włosy do ramion i wygląda jak Jezus z kościelnych malowideł (przed postem ) A teraz usuniesz cos z tego, co napisalas? Jezus powiadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 fakt - z cytatu nic nie wywalę, o ja głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 fakt - z cytatu nic nie wywalę, o ja głupia Znaj moje milosierdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Znam ale jakbym wywaliła fotkę z sieci, to wszędzie by "zniknęła" jak w dziennikach prawie wszystkich , którzy z fotosika korzystali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Znam ale jakbym wywaliła fotkę z sieci, to wszędzie by "zniknęła" jak w dziennikach prawie wszystkich , którzy z fotosika korzystali Oprocz mojego, bo ja zawczasu przerzucilam wszystko na photobucket, zanim poznikalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 już trzeci raz wystygła mi woda w wannie , wylewami i wlewam.... może czas powiedzieć dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Hmmm... Ja zawsze wlewam na maksa goraca, zeby miala czas ostygnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Hmmm... Ja zawsze wlewam na maksa goraca, zeby miala czas ostygnac. ja też tak robię, ale od 20.30 to juz miała prawo zrobić sie zimna 2 razy przemyslalam sprawę ....mówię na dziś dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts