malgos2 04.04.2009 00:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Hmmm... Ja zawsze wlewam na maksa goraca, zeby miala czas ostygnac. ja też tak robię, ale od 20.30 to juz miała prawo zrobić sie zimna 2 razy przemyslalam sprawę ....mówię na dziś dobranoc Paaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.04.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 pobudka wstac koniom wody dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.04.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 witanko jako, że sobota to zaraz znikam, ale zanim to zostawiam pozdrowienia http://images38.fotosik.pl/93/54c25895b6c1f4c7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.04.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Odkupie na pewno, takie 16-letnie juz. Dawidek to bedzie na pewno niezle ciacho. zboczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Odkupie na pewno, takie 16-letnie juz. Dawidek to bedzie na pewno niezle ciacho. zboczona a to Ty Kasia wolisz starszych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Anja, to czekam a to na sobote http://smyki.pl/cardimages/slonko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.04.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Odkupie na pewno, takie 16-letnie juz. Dawidek to bedzie na pewno niezle ciacho. zboczona a to Ty Kasia wolisz starszych?? No jakbym miała po czterdziestce, to raczej bym się za 16-latkami nie oglądała -chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Ja bym tez chciala zobaczyc zdjecia slubnego zwlaszcza te owlosione mnie interesuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.04.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Ja bym tez chciala zobaczyc zdjecia slubnego zwlaszcza te owlosione mnie interesuja nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Bo to do Malki odezwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.04.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 o czym jest mowa? Aniu kiedy moge przyjechac po MOJE dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.04.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Aniu kiedy moge przyjechac po MOJE dzieciaczki Skoro ty bierzesz nadię i Dawida -to ja zamawiam następne przynajmniej bedę miała ciążę i poród z głowy to kiedy odbiór? W styczniu jakoś wypada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.04.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Aniu kiedy moge przyjechac po MOJE dzieciaczki Skoro ty bierzesz nadię i Dawida -to ja zamawiam następne przynajmniej bedę miała ciążę i poród z głowy to kiedy odbiór? W styczniu jakoś wypada? ja bym moze ciaze przezyla, ale porod .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.04.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Aniu kiedy moge przyjechac po MOJE dzieciaczki Skoro ty bierzesz nadię i Dawida -to ja zamawiam następne przynajmniej bedę miała ciążę i poród z głowy to kiedy odbiór? W styczniu jakoś wypada? ja bym moze ciaze przezyla, ale porod .... zażyczysz sobie cesarkę i będzie po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Hej. U mnie zupelne lato. Kasia, trzeba bylo licytowac, a nie teraz sepic. Kto Ci takie ladne dzieci teraz na zamowienie zrobi? Dziewczyny, wejdzcie na watek zielonookiej, tam jest wszystko o cesarkach, az sie niedobrze robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.04.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Aniu kiedy moge przyjechac po MOJE dzieciaczki Skoro ty bierzesz nadię i Dawida -to ja zamawiam następne przynajmniej bedę miała ciążę i poród z głowy to kiedy odbiór? W styczniu jakoś wypada? ja bym moze ciaze przezyla, ale porod .... przezyjesz , nie ty pierwsza i nie ostatnia będziesz rodzic Zreszta nie taki diabeł straszny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.04.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Hej. U mnie zupelne lato. u mnie tez praktycznie z kozaczków w sandałki trzeba wskakiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Hej. U mnie zupelne lato. u mnie tez praktycznie z kozaczków w sandałki trzeba wskakiwać A ja zamowilam 2 pary butow u kolezanki, ktora pracuje w Rylce w tym jedna wczesnowiosenna. Cos mi sie zdaje, ze najwczesniej je wloze w pazdzierniku i powinnam nastepne zamowienie na sandaly wlasnie zlozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.04.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 A ja zamowilam 2 pary butow u kolezanki, ktora pracuje w Rylce w tym jedna wczesnowiosenna. Cos mi sie zdaje, ze najwczesniej je wloze w pazdzierniku i powinnam nastepne zamowienie na sandaly wlasnie zlozyc. fajnie miec taką koleżankę a ile ma upustu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts