malgos2 04.04.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 A ja zamowilam 2 pary butow u kolezanki, ktora pracuje w Rylce w tym jedna wczesnowiosenna. Cos mi sie zdaje, ze najwczesniej je wloze w pazdzierniku i powinnam nastepne zamowienie na sandaly wlasnie zlozyc. fajnie miec taką koleżankę a ile ma upustu? Nie wiem, ile to jest %, ale za buty za 240 mam zaplacic 140. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.04.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 A ja zamowilam 2 pary butow u kolezanki, ktora pracuje w Rylce w tym jedna wczesnowiosenna. Cos mi sie zdaje, ze najwczesniej je wloze w pazdzierniku i powinnam nastepne zamowienie na sandaly wlasnie zlozyc. fajnie miec taką koleżankę a ile ma upustu? Nie wiem, ile to jest %, ale za buty za 240 mam zaplacic 140. Ty - bądź dobrą koleżanką -załatw też mi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 A ja zamowilam 2 pary butow u kolezanki, ktora pracuje w Rylce w tym jedna wczesnowiosenna. Cos mi sie zdaje, ze najwczesniej je wloze w pazdzierniku i powinnam nastepne zamowienie na sandaly wlasnie zlozyc. fajnie miec taką koleżankę a ile ma upustu? Nie wiem, ile to jest %, ale za buty za 240 mam zaplacic 140. Ty - bądź dobrą koleżanką -załatw też mi ! Poprosze kod buta i rozmiar i moge zapytac, lecz nie obiecuje, bo nie wszystko maja w magazynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.04.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Poszukam na ich stronie, bo miałam jeden model -ale coś go nie widzę moze coś innego mi spasi... a Ty które bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Poszukaj na innych stronach: http://www.alebuty.com.pl/ albo tu: https://www.cozabuty.pl/c,pl,11,4,1,0,long,rylko.html Moje trudno jest znalezc, kazde na innej stronie. Jedne takie fuksjowe, a jedne szare, pelne ale bez palcow z drewnianym obcasem (bardziej na wczesna wiosne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.04.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 hellou łajzy:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.04.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 a ja jak jakas nienormalna od raxzu wlazlam na strone z butami i patrze co mi odpowiada. to choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Tez tak mam niestety Anja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.04.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 kurcze, specjalnie w garderobie chce osobna szafe na buty nie wiem czy kiedykolwiek mi minie milosc do obuwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.04.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 a jedne szare, pelne ale bez palcow z drewnianym obcasem (bardziej na wczesna wiosne). myślałam o takich bez palców -ale jak w nich chodzic? w rajstopach ? na gołe paluchy chyba za wczesnie jest? a znowu w lecie sie sandały nosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Mysle, ze na tyle malo tych palcow wystaje, ze mozna chodzic w rajstopach. Tyle, ze ja juz ich teraz chyba nie zaloze - na jesien zostana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.04.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Hej. U mnie zupelne lato. Kasia, trzeba bylo licytowac, a nie teraz sepic. Kto Ci takie ladne dzieci teraz na zamowienie zrobi? Dziewczyny, wejdzcie na watek zielonookiej, tam jest wszystko o cesarkach, az sie niedobrze robi. a może jakiś link Małgoś ... chętnie przeczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Dajcie spokoj z cesarka na zyczenie, lepiej wziac znieczulenie zewnatrzoponowe ale rodzic naturalnie, lepiej sie goi, szybciej jest sie na chodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.04.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 chciałaś krokusiki?? Może być tyle? http://images36.fotosik.pl/93/f2a657a5fc6c1cccmed.jpg http://images49.fotosik.pl/97/0a462ab7e2760854med.jpg http://images48.fotosik.pl/97/2cee972395cf7864med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.04.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Dajcie spokoj z cesarka na zyczenie, lepiej wziac znieczulenie zewnatrzoponowe ale rodzic naturalnie, lepiej sie goi, szybciej jest sie na chodzie. ooooo nie ... jak poród to tylko cesarka już mam wszystko obgadane ... tylko w ciąże zajść muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.04.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Dajcie spokoj z cesarka na zyczenie, lepiej wziac znieczulenie zewnatrzoponowe ale rodzic naturalnie, lepiej sie goi, szybciej jest sie na chodzie. ooooo nie ... jak poród to tylko cesarka już mam wszystko obgadane ... tylko w ciąże zajść muszę Justyś, to bardzo nierozsądna decyzja A jeśli podczas cesarki przypadkowo lekarz natnie skórę dziecka?? Zdarzają się i takie sytuacje Nie bierzesz tego pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Akurat nie obawialabym sie naciecia skory dziecka, ale duzo wiecej komplikacji jest po cesarce, robia sie zrosty ktore bola jeszcze dlugo po porodzie. Justyna czym sie kierujesz podejmujac taka decyzje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.04.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Akurat nie obawialabym sie naciecia skory dziecka, ale duzo wiecej komplikacji jest po cesarce, robia sie zrosty ktore bola jeszcze dlugo po porodzie. Justyna czym sie kierujesz podejmujac taka decyzje?? jestem tchórz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Ale czego sie boisz? bolu? jest znieczulenie przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.04.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Akurat nie obawialabym sie naciecia skory dziecka, ale duzo wiecej komplikacji jest po cesarce, robia sie zrosty ktore bola jeszcze dlugo po porodzie. Justyna czym sie kierujesz podejmujac taka decyzje?? Zrosty dają popalić b.długo - moja koleżanka, która miała pierwszą cesarkę mówi, że bardzo żałuje, bo strasznie cierpiała przez te zrosty. Na dodatek kolejne rozwiazania po cesarce lekarze sugerują najczęściej już jako cesarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts