magi 16.06.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 jest jeszcze ciąg dalszy "picie to życie" ja nie mogłabym nie pracować tak na dłuższą metę można dostać korby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 A ja bym mogła nie pracować Jest tyle ciekawszych rzeczy do robienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 no ale to tylko wtedy kiedy masz co robić i nie musisz się martwić o kesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Niestety Fenicjanie wynaleźli pieniądze - tylko czemu tak mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 zawsze se można dodrukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Niooo, na to, to nawet by mi nie było szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 mnie też nie tylko gorzej byłoby z upłynnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Eeee, z tym to żaden problem Pod warunkiem, że dobrze wydrukowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 noo musiały by być wydrukowane po miszczowsku ale i tak bym miała pietra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 No bo najlepiej jakby się dało "prawdziwe" wydrukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 jessu jak ja bym chciała wygrać w totolotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Pojechali na zakupy do Krakowa Nic nie mówię, ale jak Kasia wróci, to będzie mięcho leciało masz rację Burdel w Castoramie w krakowie mnie rozp...la!! Pojechalismy tam z zamiarem zakupu 40m.kw. podłogi 2warstwowej merbau do salonu (2warstwowa bo na podłogówce lepsza niż dechy czy 3warstwy)! Pan miał "w komputerze' 190m.kw. a realnie okazało się, że jest 20m.kw. i wiecej nie będzie !!! bo to była jednorazowa dostawa i merbau już nie bedzie A najlepsze jest to że w magazynie wprowadzony pod pozycją merbau był Doussie 9dla nich to "to samo" bo też ma 10mm grubości ) Wciskali mi więc to Doussie (nie dziwota skoro mają na zbyciu 170m.kw. ) ale zatkałam panu mordę współczynnikami twardości, wytrzymałości, ściśliwości i takie tam! Ku..a nie po to od lipca ub.r. przymierzam się do merbau żeby kupować co innego!!! No i wróciłam z niczym (no prawie...) Teraz poluję na ten merbau w całej RP. namierzyłam gościa na Allegro, ale chyba coś ściemnia -bo w centrali DLH w W-wie (oni są importerem) powiedziano że jest niedostępny, a facet twierdzi że ma w dużych ilościach. Zobaczymy na czym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Pojechali na zakupy do Krakowa Nic nie mówię, ale jak Kasia wróci, to będzie mięcho leciało masz rację Burdel w Castoramie w krakowie mnie rozp...la!! Pojechalismy tam z zamiarem zakupu 40m.kw. podłogi 2warstwowej merbau do salonu (2warstwowa bo na podłogówce lepsza niż dechy czy 3warstwy)! Pan miał "w komputerze' 190m.kw. a realnie okazało się, że jest 20m.kw. i wiecej nie będzie !!! bo to była jednorazowa dostawa i merbau już nie bedzie A najlepsze jest to że w magazynie wprowadzony pod pozycją merbau był Doussie 9dla nich to "to samo" bo też ma 10mm grubości ) Wciskali mi więc to Doussie (nie dziwota skoro mają na zbyciu 170m.kw. ) ale zatkałam panu mordę współczynnikami twardości, wytrzymałości, ściśliwości i takie tam! Ku..a nie po to od lipca ub.r. przymierzam się do merbau żeby kupować co innego!!! No i wróciłam z niczym (no prawie...) Teraz poluję na ten merbau w całej RP. namierzyłam gościa na Allegro, ale chyba coś ściemnia -bo w centrali DLH w W-wie (oni są importerem) powiedziano że jest niedostępny, a facet twierdzi że ma w dużych ilościach. Zobaczymy na czym stanie u nas w castoramie to ja panu pokazywałam, że jednak mają ten parasol na stanie nie wiem czy się śmiać czy płakać w każdym razie rozumiem a Małgoś szóstka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Pojechali na zakupy do Krakowa Nic nie mówię, ale jak Kasia wróci, to będzie mięcho leciało masz rację Burdel w Castoramie w krakowie mnie rozp...la!! Pojechalismy tam z zamiarem zakupu 40m.kw. podłogi 2warstwowej merbau do salonu (2warstwowa bo na podłogówce lepsza niż dechy czy 3warstwy)! Pan miał "w komputerze' 190m.kw. a realnie okazało się, że jest 20m.kw. i wiecej nie będzie !!! bo to była jednorazowa dostawa i merbau już nie bedzie A najlepsze jest to że w magazynie wprowadzony pod pozycją merbau był Doussie 9dla nich to "to samo" bo też ma 10mm grubości ) Wciskali mi więc to Doussie (nie dziwota skoro mają na zbyciu 170m.kw. ) ale zatkałam panu mordę współczynnikami twardości, wytrzymałości, ściśliwości i takie tam! Ku..a nie po to od lipca ub.r. przymierzam się do merbau żeby kupować co innego!!! No i wróciłam z niczym (no prawie...) Teraz poluję na ten merbau w całej RP. namierzyłam gościa na Allegro, ale chyba coś ściemnia -bo w centrali DLH w W-wie (oni są importerem) powiedziano że jest niedostępny, a facet twierdzi że ma w dużych ilościach. Zobaczymy na czym stanie a co z innymi Castoramami? Nigdzie nie było?? Olga miała przeczucie... Malgos, witaj Liderko widać, że się gada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ja sie zawsze dziwie tym kobitkom, co w domu siedza i nic by nie musialy robic, a maja taka srube jak Ania chociazby. Zazdroszcze im energii... to nie śruba... ja sie poprostu muszę gdzieś rozładować, bo bym pier..olca dostała a przy dziecku to i tak zawsze jest robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witam kobietki. Nie bylo mnie, gdyz musialam z mezem troche odswietowac urodziny. I szwagierka ze szpitala wrocila, wiec trzeba bylo to oblac. Kasiu - gratuluje samozaparcia w Castoramie. Mialam to samo w OBI z moim bambuskiem. Niby go nie bylo, a znalazl sie, jak sie pana pomeczylo troche. Aniu - Twoja sruba jest nieporownywalna z niczym. Zazdroszcze Ci tej energii i kropka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 czyli urodzinki oblane?? złóż mężowi szczere życzonka wszystkiego najlepszego i podziękuj w moim imieniu za to, że pomimo takiego święta Cię do nas puścił To pewnie dlatego tak szybko uciekłaś do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 czyli urodzinki oblane?? złóż mężowi szczere życzonka wszystkiego najlepszego i podziękuj w moim imieniu za to, że pomimo takiego święta Cię do nas puścił To pewnie dlatego tak szybko uciekłaś do domu... Ucieklam co by moc zarobic na chleb (beton) w niedziele. Teraz pijemy myszowaty koniak, ktory dostal w prezencie. Bardzo nie lubie, ale trudno, musze wypic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... Ja? Mialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts