malka 04.04.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Ja bym chyba sklela wszystkich maksymalnie. no co Ty, nie masz siły mówić, a co dopiero krzyczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Zachecajaco brzmi. no.. Małgosiu, każdy pród jest inny, to, że ja czy ktś inny miał ciężko, nie znaczy, że Ty też tak będziesz mieć. Siostra męża rodziła po dwie godziny, praktycznie bez bólów, po kropli oksytocyny szło wszystko jak burza. U mnie po 3 całych kroplówkach był marny efekt trzeba być dobrej myśli i pamiętać jaka potem czeka nagroda Ty i tak dzielna kobitka jesteś, u mnie nie ma opcji na powtórkę. jeszcze do dziś w nocy budzę sie z krzykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Zachecajaco brzmi. no.. Małgosiu, każdy pród jest inny, to, że ja czy ktś inny miał ciężko, nie znaczy, że Ty też tak będziesz mieć. Siostra męża rodziła po dwie godziny, praktycznie bez bólów, po kropli oksytocyny szło wszystko jak burza. U mnie po 3 całych kroplówkach był marny efekt trzeba być dobrej myśli i pamiętać jaka potem czeka nagroda Ty i tak dzielna kobitka jesteś, u mnie nie ma opcji na powtórkę. jeszcze do dziś w nocy budzę sie z krzykiem szczerze Ci powiem, że bardzo sie bałam tego drugiego porodu. Bardzo, bardzo a pierwszego wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 30 h z minutami od ok 12 w sobote do ok 18 w niedzielę, przyznaje trzech ostatnich godzin nie pamietam, jakieś migawki tylko, nawet nie miałam siły młodego potrzymać od razu trafił w rece tatusia nieźle, ja pie... pocieszę Cię, że drugi poród jest dużo szybszy i łatwiejszy. Ja w to nie wierzyłam, ale i u mnie było o wiele łatwiej A.. moja kuzynka rodziła na Ujastku, była bardzo, bardzo zadowolona. Ponoć jak hotel. Jak zobaczyłaby porodówke na Kopenika... To pewnie Ujastek byłby jak hotel 5 gwiazdkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 pocieszę Cię, że drugi poród jest dużo szybszy i łatwiejszy. pozwolisz, ze na sobie nie bedę sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 naprawdę nie chcesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 naprawdę nie chcesz?? nie ma takiej opcji, choc nie ukrywam, mogę wychować jeszcze kilkoro (mamy planowane dwa dodatkowe pokoje w domku ), ale rodzić juz nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 I podobno tylko w tym Ujastku maja sprzet taki jak na Kopernika. Tak mowil moj lekarz mojej kolezance tej co dzwonila dzisiaj, ze idzie we wtorek na cc. Mloda ustawiona glowa do gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 I podobno tylko w tym Ujastku maja sprzet taki jak na Kopernika. Tak mowil moj lekarz mojej kolezance tej co dzwonila dzisiaj, ze idzie we wtorek na cc. Mloda ustawiona glowa do gory. a mój lekarz prowadzący młodego mi odwrócił tak z tydzień przed porodem głupoty gadam.. to było więcej niz tydzień przed porodem muszę usg poszukać, tam są daty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Tylko, ze ona koniecznie chce ta cesarke i musieliby jej na sile jakies skierowanie od psychiatry kolowac czy cos, a tak ma jak na zawolanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Moja Julka była ułożona poprzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Moja Julka była ułożona poprzecznie odwrócili, czy ciachali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Tylko, ze ona koniecznie chce ta cesarke i musieliby jej na sile jakies skierowanie od psychiatry kolowac czy cos, a tak ma jak na zawolanie. a jak chce, to inna sprawa . zyczę ostrych skalpeli i personelu bez Staphylococcus Aureus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 zmykam, jeszcze mam trochę rooty, a spalam minionej nocy 2 godziny jutro znów poranna pobudka do jutra Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Tylko, ze ona koniecznie chce ta cesarke i musieliby jej na sile jakies skierowanie od psychiatry kolowac czy cos, a tak ma jak na zawolanie. a jak chce, to inna sprawa . zyczę ostrych skalpeli i personelu bez Staphylococcus Aureus Zaplacila, to bedzie miec dobra opiekie, a czy bez coccusa to sie okaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Moja Julka była ułożona poprzecznie odwrócili, czy ciachali ? Ciachali, choć przeżywali to ogromnie bo jak przyjechałam to miałam 10cm rozwarcie i skurcze - jak to określili - idealne, żeby rodzić naturalnie No, ale nie mogłam. Babka, którą właśnie szykowali do cesarki z hukiem wyjechała na swoim łóżku, ustepując mi miejsca, bo ja nie mogłam czekać, przy takich skurczach. Znieczulenie miałam do kręgosłupa, 2 razy, bo za pierwszym razem źle trafili (w skrzywienie). Po 40 minutach była Jula. Tak to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 To przeodstatnie zdanie najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Oj tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Jaka czupryna bujna. Podobna do... Twojego awatarka. Taka sama czupryna i usteczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Ale czadowna Julka Małgoś z tym "zapłaciła to bedzie miec dobra opieke " -to mogłabym polemizować ale juz nie dziś , bo na pysk padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts