Nefer 04.04.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 A Was wzieło na wspomnienia porodowe ... Ja nic Wam nie opowiem, bo po co ludzi straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Malka, na szczescie to jeszcze nie moj problem. Postrasz Neferko, postrasz, to na pewno sie zdecyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.04.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Malka, na szczescie to jeszcze nie moj problem. Postrasz Neferko, postrasz, to na pewno sie zdecyduje. :) Przy drugim porodzie przeżyłam śmierć kliniczną - więc nie jest źle - generalnie śmierci się nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Malka, na szczescie to jeszcze nie moj problem. Postrasz Neferko, postrasz, to na pewno sie zdecyduje. :) Przy drugim porodzie przeżyłam śmierć kliniczną - więc nie jest źle - generalnie śmierci się nie boję Ekhm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Same dobre strony - nie rób scen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 00:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nie no, mysle, ze pewnie masz wtedy gleboko rozne rzeczy, jak... nie zyjesz. Gorzej z otoczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.04.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dzień dobry! widzę, że tu wczoraj takie tematy były.. no -niezbyt przyjemne .. prosze nie piszcie więcej o tych traumatycznych porodach -bo mi i tak już jest się ciężko na dziecko zdecydowac.. a to nie zachęca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.04.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 to ja na pocieszenie powiem, że rodziłam krótko. I bez specjalnych komplikacji. Tak, ze i takie porody się zdarzają. Co prawda darłam się jak opętana, bo mam niski próg bólu, ale przynajmniej krótko. na tyle mało wyczerpujące były moje porody, ze po drugim spokojnie dałabym radę wstać i pojść po pierwszym już tak fajnie nie było bo na sam koniec dostałam znieczulenie i 12 godzin nawet głowy nie wolno mi było podnosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 a ja 7 godzin po cesarce musiałam zapier.... przy noworodku, bo moja polozna musiala isc. Tak czy owak, wydaje mi się, ze lepiej w sobie oswajać strach i się z nim zmierzać, niż karmić sie wyobrażeniami o cudnym porodzie i macierzyństwie. To jest wszystko cud i szkoda byłoby go ominąć w życiu. To wszystko trudne i wyczerpujące, często stresujące, ale ciągle jest to wspaniale i warte przeżycia doświadczenie. I choc na mnie czeka wiele pokus, tyle ciekawego się dzieje wokół to odkładam to bez żalu na bok na późniejszy czas, jak maluch bedzie samodzielny Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 dzien dobry, ale tematy.... dlatego ja wole juz od ANi te slicze dzieciaczki odchowane wziac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Czołem ... raju, ale sobie temat wybrałyście Nefcia ... przebiłaś wszystkich i wszystko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Hej wszystkim. Tez uwazam, ze lepiej sie oswajac z roznymi koszmarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.04.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 a ja chcę cesarkę i już ja wiem, że opiekę będę miała super i o nic nie muszę się martwić ... no chyba, że komplikacje będą ale o tym nawet nie myślę, a nawet jeśli to będę w bardzo dobrym szpitalu. Mój strach przed porodem jest straszny i sama myśl mnie paraliżuje i przyprawia o dreszcze. Dlatego cieszę się, że mam w rodzinie lekarza pracującego w dobrym szpitalu z bardzo dobrym oddziałem położniczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A mnie sie snilo, ze jestem w ciazy. Wszystko przez Was. Strasznie mi bylo niewygodnie z brzuchem, siedzialam w Bunkrze i pilam... wino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.04.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A mnie sie snilo, ze jestem w ciazy. Wszystko przez Was. Strasznie mi bylo niewygodnie z brzuchem, siedzialam w Bunkrze i pilam... wino. myśle, ze w Twoim przypadku ta wizja z Bunkrem jest wielce prawdopodobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A mnie sie snilo, ze jestem w ciazy. Wszystko przez Was. Strasznie mi bylo niewygodnie z brzuchem, siedzialam w Bunkrze i pilam... wino. myśle, ze w Twoim przypadku ta wizja z Bunkrem jest wielce prawdopodobna Rozumiem, ze masz mnie za kretynke, ktora ma zamiar pic w ciazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.04.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Rozumiem, ze masz mnie za kretynke, ktora ma zamiar pic w ciazy? nie -przecież herbatę tez tam podają -nawet zieloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 ale pustki na forum, chyba pojde cyknac foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.04.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 ale pustki na forum, chyba pojde cyknac foty słuszna koncepcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts