Nelli Sza 05.04.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 No idż anja, bo my tu na te zdjęcia w bezdechu czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 idem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Rozumiem, ze masz mnie za kretynke, ktora ma zamiar pic w ciazy? nie -przecież herbatę tez tam podają -nawet zieloną A wiesz, ze wbrew pozorom czesto tam pije herbate zielona? Albo mrozona - jest pyszna. A w tym snie jeszcze mnie caly czas jedna mysl przesladowala - ze taki mam brzuch juz duzy, a nie smarowalam sie kremem na rozstepy od poczatku ciazy. Idz Anja foty robic koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.04.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A w tym snie jeszcze mnie caly czas jedna mysl przesladowala - ze taki mam brzuch juz duzy, a nie smarowalam sie kremem na rozstepy od poczatku ciazy. to może już kup -żeby potem nie zapomniec? chociaż mam kumpelę, która smarowała od momentu zapłodnienia w zasadzie... ale 30kg na plusie robi swoje -rozstepy miała koszmarne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.04.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Te kremy to sciema, jak kros ma tendencje do rozstepow to i kremy nie pomoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Niezle mi zyczysz Kasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.04.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Czołem, żeby nie było, że nie zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dobry wieczor zyrafo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.04.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A w tym snie jeszcze mnie caly czas jedna mysl przesladowala - ze taki mam brzuch juz duzy, a nie smarowalam sie kremem na rozstepy od poczatku ciazy. to może już kup -żeby potem nie zapomniec? chociaż mam kumpelę, która smarowała od momentu zapłodnienia w zasadzie... ale 30kg na plusie robi swoje -rozstepy miała koszmarne ... Bry temat ciążowo porodowy nadal to ja powiem ,że dużachno mi się przytyło, ale brzucho bez jesnego rozstępu pozostał Nefer, powiedz mi tam naprawdę jest białe światło Rozumię, że miałaś je w d i poprostu zawróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.04.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Cześć Gosia, byłam u Ani, ale Ona znowu poszła się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 No coz, tak to jest SABa Anja ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 a co to SAB? za pare dni znow rzucam picie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Syndrom Alkoholika Budowlanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.04.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Syndrom Alkoholika Budowlanego. hmmmm wiesz ze zaraz znow musze rzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Syndrom Alkoholika Budowlanego. hmmmm wiesz ze zaraz znow musze rzucic No ale chyba nie na zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 To teraz Was powalę na kolana: Nasze wesele było BEZALKOHOLOWE A zabawa taka, że hej I to dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 To teraz Was powalę na kolana: Nasze wesele było BEZALKOHOLOWE A zabawa taka, że hej I to dwa dni bylam na bezalkoholowym weselu i wcale sie dobrze nie bawilam... ale ja inna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 To teraz Was powalę na kolana: Nasze wesele było BEZALKOHOLOWE A zabawa taka, że hej I to dwa dni bylam na bezalkoholowym weselu i wcale sie dobrze nie bawilam... ale ja inna jestem A ja w ogole nienawidze wesel i dlatego swojego nie mialam. A na trzezwo to juz w ogole sobie nie wyobrazam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.04.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 To teraz Was powalę na kolana: Nasze wesele było BEZALKOHOLOWE A zabawa taka, że hej I to dwa dni bylam na bezalkoholowym weselu i wcale sie dobrze nie bawilam... ale ja inna jestem Wierzę Ci Aniu. Kiedy nasza orkiestra usłyszała, że to ma być wesele bezalkoholowe, to (pomijając to, że dziwnie na nas patrzeli ) powiedzieli, że mamy się przygotować, bo po imprezie będzieli puste butelki po kątach zbierać Oni mieli takie doświadczenie z innych wesel "bezalkoholowych". No więc byliśmy "przygotowani" na wszystko. Ale, może o dziwo, a może nie - butelek po kątach nie było, ludziska bawili się wyśmienicie i do upadłego. A największą frajdę mieli ( to głównie młodzież), kiedy podnosili literatki z wodą mineralną i udając, że to wódka, wołali: "No to chlup w ten głupi dziób" Orkiestra, kiedy poszliśmy płacić, powiedziała tylko: "Nie powiem, że nie jesteśmy zaskoczeni. Gratulujemy!" Tak tylko chciałam się podzielić, bo mi się skojarzyło, jak wspomniałyście o piciu Nie namawiam. Pokazuję tylko, że i tak można A swoją drogą to dawne czasy (7 lat już temu ) Teraz jestem "dojrzałą kobietą" hi hi i lubię sobie chlapnąć (to jest sączyć)...... kieliszeczek NALEWKI BABUNI (byle gęste) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts