Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rozumiem, ze masz mnie za kretynke, ktora ma zamiar pic w ciazy? :-?

nie -przecież herbatę tez tam podają -nawet zieloną :)

A wiesz, ze wbrew pozorom czesto tam pije herbate zielona? Albo mrozona - jest pyszna. 8) A w tym snie jeszcze mnie caly czas jedna mysl przesladowala - ze taki mam brzuch juz duzy, a nie smarowalam sie kremem na rozstepy od poczatku ciazy. :lol: :lol: :lol:

Idz Anja foty robic koniecznie. :wink:

A w tym snie jeszcze mnie caly czas jedna mysl przesladowala - ze taki mam brzuch juz duzy, a nie smarowalam sie kremem na rozstepy od poczatku ciazy. :lol: :lol: :lol:

to może już kup -żeby potem nie zapomniec? :D

chociaż mam kumpelę, która smarowała od momentu zapłodnienia w zasadzie... ale 30kg na plusie robi swoje -rozstepy miała koszmarne :-? ...

A w tym snie jeszcze mnie caly czas jedna mysl przesladowala - ze taki mam brzuch juz duzy, a nie smarowalam sie kremem na rozstepy od poczatku ciazy. :lol: :lol: :lol:

to może już kup -żeby potem nie zapomniec? :D

chociaż mam kumpelę, która smarowała od momentu zapłodnienia w zasadzie... ale 30kg na plusie robi swoje -rozstepy miała koszmarne :-? ...

Bry

temat ciążowo porodowy nadal :lol:

to ja powiem ,że dużachno mi się przytyło, ale brzucho bez jesnego rozstępu pozostał :)

Nefer, powiedz mi tam naprawdę jest białe światło :lol: :lol:

Rozumię, że miałaś je w d i poprostu zawróciłaś :D

To teraz Was powalę na kolana: Nasze wesele było BEZALKOHOLOWE :o :o :o :D

A zabawa taka, że hej :o :D

I to dwa dni :lol: :lol: :lol:

bylam na bezalkoholowym weselu i wcale sie dobrze nie bawilam...

ale ja inna jestem :wink:

A ja w ogole nienawidze wesel i dlatego swojego nie mialam. 8) A na trzezwo to juz w ogole sobie nie wyobrazam. :-?

To teraz Was powalę na kolana: Nasze wesele było BEZALKOHOLOWE :o :o :o :D

A zabawa taka, że hej :o :D

I to dwa dni :lol: :lol: :lol:

bylam na bezalkoholowym weselu i wcale sie dobrze nie bawilam...

ale ja inna jestem :wink:

Wierzę Ci Aniu. Kiedy nasza orkiestra usłyszała, że to ma być wesele bezalkoholowe, to (pomijając to, że dziwnie na nas patrzeli 8) ) powiedzieli, że mamy się przygotować, bo po imprezie będzieli puste butelki po kątach zbierać :D Oni mieli takie doświadczenie z innych wesel "bezalkoholowych". No więc byliśmy "przygotowani" na wszystko. Ale, może o dziwo, a może nie - butelek po kątach nie było, ludziska bawili się wyśmienicie i do upadłego. A największą frajdę mieli ( to głównie młodzież), kiedy podnosili literatki z wodą mineralną i udając, że to wódka, wołali: "No to chlup w ten głupi dziób" :lol:

Orkiestra, kiedy poszliśmy płacić, powiedziała tylko: "Nie powiem, że nie jesteśmy zaskoczeni. Gratulujemy!"

Tak tylko chciałam się podzielić, bo mi się skojarzyło, jak wspomniałyście o piciu :wink:

Nie namawiam. Pokazuję tylko, że i tak można :wink:

A swoją drogą to dawne czasy (7 lat już temu :roll: )

Teraz jestem "dojrzałą kobietą" hi hi 8) i lubię sobie chlapnąć (to jest sączyć)...... kieliszeczek NALEWKI BABUNI (byle gęste) :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol: