malgos2 05.04.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Oj, a my to straszne pijaczki jestesmy, co nie Anja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Oj, a my to straszne pijaczki jestesmy, co nie Anja? o tak Malgos i ja tez 7ma rocznice slubu za nmiesiac opijac bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Oj kobiety, ja nie wiem, co się ze mną stanie, kiedy się w końcu z Wami spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Oj, a my to straszne pijaczki jestesmy, co nie Anja? o tak Malgos i ja tez 7ma rocznice slubu za nmiesiac opijac bede Bedzie sie dzialo. W zeszlym roku mielismy 1 rocznice i smy sie niezle sake urzadzili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 W zeszlym roku mielismy 1 rocznice i smy sie niezle sake urzadzili... też brałam slub w 2007 r co zdziwione ja młoda ,mężatka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 W zeszlym roku mielismy 1 rocznice i smy sie niezle sake urzadzili... też brałam slub w 2007 r co zdziwione ja młoda ,mężatka jestem Nie. Nie zdziwione... Ja w sierpniu - ladna data byla 07.08.07. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 W zeszlym roku mielismy 1 rocznice i smy sie niezle sake urzadzili... też brałam slub w 2007 r co zdziwione ja młoda ,mężatka jestem Nie. Nie zdziwione... Ja w sierpniu - ladna data byla 07.08.07. a my w lipcu jeszcze ładniejsza data 07.07.07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 W zeszlym roku mielismy 1 rocznice i smy sie niezle sake urzadzili... też brałam slub w 2007 r co zdziwione ja młoda ,mężatka jestem Nie. Nie zdziwione... Ja w sierpniu - ladna data byla 07.08.07. a my w lipcu jeszcze ładniejsza data 07.07.07 No niezle. To chyba z 10 lat wczesniej rezerwowaliscie? Nam sie nie udalo, zreszta podjelismy decyzje na tydzien przed slubem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.04.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 W kwietniu przyszła pierwsza myśl, że może nadszedł czas i na nas w maju (gdzieś tak w połowie) załatwialismy formalności, na poczatku czerwca wyłaliśmy zaproszenia, a na poczatku lipca powiedzieliśmy "tak". Ot cała magia dwa miesiące - nie 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 W Stanach byly kolejki do urzedow na ta date. A my zjechalismy winda do kaplicy w ogrodzie hotelowym, umowilismy sie na za 2 godziny, przebralismy sie, powiedzielismy "I do" i... w tango po kasynach. Malz wygral 28 dolarow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.04.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 No i git. Mnie tak generalnie wkur... latanie przez dwa lata za papierkami, tortem kieckami, krawatem i innymi ujami mujami .... szkoda czasu i nerwów. Pewnie jakbyśmy nawert pół roku wcześniej zaczęli cokolwiek załatwiać - to mielibyśmy czas by sie rozmyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Na znalezienie sukienki mialam 2 h, w przelocie kupilam se jeszcze torebke i szaliczek a chlopu muszke i juz bylam gotowa. Aaa, i obraczki. Srebrne u Chinczyka kupilismy - jakies 20 minut to trwalo. Za to w kaplicy dostalam niebieska podwiazke, naprawde nie wiem po co, ale zalozylam ja na butelke po slubnym szampanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.04.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Oj, a my to straszne pijaczki jestesmy, co nie Anja? na szczescie ja za duzo nie piję... witam..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Oj, a my to straszne pijaczki jestesmy, co nie Anja? na szczescie ja za duzo nie piję... witam..) No tak, ktos nas przeciez zawsze musi odwiezc do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.04.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 no ale Ty malgos ze mna to juz dopiro mosz doswiadczenie..nudzic to my sie nie nudzimy nie hehe w zwiazku z planowanym koncertem tego zespołu ..pstanowilem rozpropagować ich twórczość prosze obejrzec do konca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Cześć Gosia, byłam u Ani, ale Ona znowu poszła się napić która Ania?? Chyba nie ja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 dzien dobry, ale tematy.... dlatego ja wole juz od ANi te slicze dzieciaczki odchowane wziac nie przyjechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 no ale Ty malgos ze mna to juz dopiro mosz doswiadczenie..nudzic to my sie nie nudzimy nie hehe w zwiazku z planowanym koncertem tego zespołu ..pstanowilem rozpropagować ich twórczość prosze obejrzec do konca... Doswiadczenie... No nie wiem, czy mozna to nazwac doswiadczeniem, ale na pewno mozna nazwac duza przyjemnoscia. I na pewno sie nie nudzimy. Zespol... Ma wspanialy kontakt z publicznoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.04.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 jaki to jezyk finski???? a sabatona szwedzki zespol jak spiewa o wiznie znacie??http://www.youtube.com/watch?v=KBwwFsKTJGs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Sabatona znalam. I tak, to jest finski zespol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts