Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W zeszlym roku mielismy 1 rocznice i smy sie niezle sake urzadzili... :roll: :roll: :roll:

też brałam slub w 2007 r :D

co zdziwione :lol: :lol: :lol: ja młoda ,mężatka jestem :D

Nie. Nie zdziwione... Ja w sierpniu - ladna data byla 07.08.07. :roll:

a my w lipcu jeszcze ładniejsza data 07.07.07 :lol:

W zeszlym roku mielismy 1 rocznice i smy sie niezle sake urzadzili... :roll: :roll: :roll:

też brałam slub w 2007 r :D

co zdziwione :lol: :lol: :lol: ja młoda ,mężatka jestem :D

Nie. Nie zdziwione... Ja w sierpniu - ladna data byla 07.08.07. :roll:

a my w lipcu jeszcze ładniejsza data 07.07.07 :lol:

No niezle. To chyba z 10 lat wczesniej rezerwowaliscie? Nam sie nie udalo, zreszta podjelismy decyzje na tydzien przed slubem... :lol: :lol: :lol:

W kwietniu przyszła pierwsza myśl, że może nadszedł czas i na nas :D w maju (gdzieś tak w połowie) załatwialismy formalności, na poczatku czerwca wyłaliśmy zaproszenia, a na poczatku lipca powiedzieliśmy "tak".

Ot cała magia :D dwa miesiące - nie 10 lat :lol: :lol:

No i git. :D

Mnie tak generalnie wkur... latanie przez dwa lata za papierkami, tortem kieckami, krawatem i innymi ujami mujami .... szkoda czasu i nerwów.

Pewnie jakbyśmy nawert pół roku wcześniej zaczęli cokolwiek załatwiać - to mielibyśmy czas by sie rozmyślić :lol: :lol:

Na znalezienie sukienki mialam 2 h, w przelocie kupilam se jeszcze torebke i szaliczek a chlopu muszke i juz bylam gotowa. Aaa, i obraczki. Srebrne u Chinczyka kupilismy - jakies 20 minut to trwalo. :lol: :lol: :lol: Za to w kaplicy dostalam niebieska podwiazke, naprawde nie wiem po co, ale zalozylam ja na butelke po slubnym szampanie. :roll:

:lol: :lol: :roll: no ale Ty malgos ze mna to juz dopiro mosz doswiadczenie..nudzic to my sie nie nudzimy nie :wink:

hehe w zwiazku z planowanym koncertem tego zespołu ..pstanowilem rozpropagować ich twórczość prosze obejrzec do konca...

:lol: :lol: :lol:

Doswiadczenie... No nie wiem, czy mozna to nazwac doswiadczeniem, ale na pewno mozna nazwac duza przyjemnoscia. I na pewno sie nie nudzimy. :wink:

Zespol... :lol: :lol: :lol: Ma wspanialy kontakt z publicznoscia. :lol: :lol: :lol: