ghost34 06.04.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Cześć śpiochy Wstawać szybciutko Nowy piękny, słoneczny dzionek nastał jaaasssnne dobrze bedzie jak przed poledniem wstanie.. witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Cześć śpiochy Wstawać szybciutko Nowy piękny, słoneczny dzionek nastał jaaasssnne dobrze bedzie jak przed poledniem wstanie.. troszkę jej tego późnego wstawania w tygodniu zazdraszczam ja mogę tylko tak długaśnie w weekend pospać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.04.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 ja tez zazdraszczam, chociaz dzis wstalam przed budzikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.04.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 nigdy mi się nie udało wstać przed budzikiem mam zawsze nastawione 2 a i tak jeszcze dosypiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.04.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzien Dobry!! Malgos, a tutaj znowu pijanstwo?!? Ja wiem ze niektorzy zalewaja sie na mur...ale zeby tak na beton? Malka...te baterie to troche duzo zakamarkow maja....cholerstwo ciezkie do czyszczenia bedzie, gdy kamien z wody zacznie sie osadzac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Wiedzialam, ze tak napiszesz. Mizoginia to choroba, owszem... Dotyka glownie mezczyzn. Dobranoc. to, że głównie, nie znaczy, że wyłacznie Malka...te baterie to troche duzo zakamarkow maja....cholerstwo ciezkie do czyszczenia bedzie, gdy kamien z wody zacznie sie osadzac.... miód na moje serce (portfel ) -tak mi mów szukam czegoś w wersji light-ale w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Małgoś - dzwonił fachman mój - z bateria nr 1 nie ma problrmu - na chwile obecną jie ma tej kolorystyki (jest chrom i brąz antyczny)- ta jest taniutka , ponoć robia złocone ale na zamówienie (czas oczekiwania 3-4 tyg), no i juz cena nie ta, bo kryja to 24 kar, złotem -ot taka fanaberia nr 2 tu już może być mały roblem, ale jeszcze będzie dzwonił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 1,12h sposnioooonnnaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 1,12h sposnioooonnnaaaa daj jej jeszcze ze 2 h, siedziała po nocy i opisywala swoje kłopoty zdrowotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 łona wi ze jo wim ze łona wi ze my fiemy wis??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 łona wi ze jo wim ze łona wi ze my fiemy wis??? wim, wim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 jaki to jezyk finski???? a sabatona szwedzki zespol jak spiewa o wiznie znacie?? http://www.youtube.com/watch?v=KBwwFsKTJGs Nie znalam, szczerze to mialam ciary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 taki number nie??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Nawet o Wiznie nic nie wiedzialam ale polaczenie metalu z tekstem o polskim wojsku hmm niezle niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 wiźnie wiźnie..noo markoto moze lubiłaś fizyke ..i mate a nie historie..kazdemu wolno http://pl.wikipedia.org/wiki/Obrona_Wizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Fakt, ze wolalam matme ale chyba nawet nie wspominali o tej bitwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.04.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja wolałam pisać karteczki z chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 a ja na dlugiej przerwie wyzerac owoce..z toreb dziefcynek nazyfalisma to akcja fitamina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.04.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 ja mamtematyke uwiebialam i sie duzo uczylam - pamietam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Czesc kochani. Jak tu beze mnie wytrzymujecie? Nie spalam cala noc, wstalam skoro swit o 11, polecialam do US, oczywiscie pani kierowniczka od czwartku se nie moze podpisac decyzji o NIPie, ale przynajmniej mam number - tak wiec jedyne 3 miesiace i firme mam zarejestrowana. Bylam u notariusza, na zakupach przedwyjazdowych - zakupilam piekna bransoletke dla kolezanki mojej mamy, u ktorej bede spac w Rzymie, zalatwilam recepty, umowilam sie na wizyte u alergologa i... pedicure. Czekam na telefon od kolezanki "butowej". Aaaa, i wyrzucilam cala gigantyczna reklamowke starych butow w ramach robienia miejsca na nowe. To chyba tyle. Malka, a ta pierwsza - zlocona bateria to ile mniej wiecej kosztuje? Bo moze cena mnie nie zabije od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts