Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol: :lol: :lol: Wiedzialam, ze tak napiszesz. Mizoginia to choroba, owszem... Dotyka glownie mezczyzn. :wink: Dobranoc. 8)

to, że głównie, nie znaczy, że wyłacznie :lol:

Malka...te baterie to troche duzo zakamarkow maja....cholerstwo ciezkie do czyszczenia bedzie, gdy kamien z wody zacznie sie osadzac....

miód na moje serce (portfel :lol: ) -tak mi mów :D

szukam czegoś w wersji light-ale w ten deseń

Małgoś - dzwonił fachman mój - z bateria nr 1 nie ma problrmu - na chwile obecną jie ma tej kolorystyki (jest chrom i brąz antyczny)- ta jest taniutka :D, ponoć robia złocone ale na zamówienie (czas oczekiwania 3-4 tyg), no i juz cena nie ta, bo kryja to 24 kar, złotem -ot taka fanaberia

nr 2 tu już może być mały roblem, ale jeszcze będzie dzwonił .

Czesc kochani. Jak tu beze mnie wytrzymujecie? :lol: :lol: :lol: Nie spalam cala noc, wstalam skoro swit o 11, polecialam do US, oczywiscie pani kierowniczka od czwartku se nie moze podpisac decyzji o NIPie, ale przynajmniej mam number - tak wiec jedyne 3 miesiace i firme mam zarejestrowana. :D Bylam u notariusza, na zakupach przedwyjazdowych - zakupilam piekna bransoletke dla kolezanki mojej mamy, u ktorej bede spac w Rzymie, zalatwilam recepty, umowilam sie na wizyte u alergologa i... pedicure. Czekam na telefon od kolezanki "butowej". Aaaa, i wyrzucilam cala gigantyczna reklamowke starych butow w ramach robienia miejsca na nowe. To chyba tyle. 8)

Malka, a ta pierwsza - zlocona bateria to ile mniej wiecej kosztuje? Bo moze cena mnie nie zabije od razu. :roll: