Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol: :lol: :lol: Jak sie tak skoro swit wstanie, to dzien bardzo dlugi sie robi. :wink: Tylko mnie sie szybko nie skonczy, bo lekcje mam do nocy. :-? Ale fakt, ze szybko wszystko mi dzisiaj idzie - sru, sru powywalam wszystkie buty, ktore sie do mnie ladnie nie usmiechnely, a facet na parkingu pod urzedem skarbowym byl w szoku, bo zalatwilam wszystko w mniej niz 20 min. (pierwsze 20 min. jest za darmo). :o

Manicure mam w srode, ale juz bylam umowiona wczesniej. 8)

Podobno niezle jaja z tym trzesieniem. Mam nadzieje, ze mnie nie wytrzesie za bardzo.

Dla slabo zainteresowanych historia, wstrzasnietych piosenka: http://pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82adys%C5%82aw_Raginis Najsmutniejsze jest to, ze do lat 70-tych ci ludzie byli "zaplutymi karlami reakcji". :-?

Jutro bede miec podobnie. Zobaczycie. :p

ale chyba przed 10tą nie wstaniesz? :wink:

A jak tak to co? Zawalu dostaniecie? :lol: :lol: :lol:

no co TY!? a kiedy ostatnio wstałaś o takiej porze :o ?

Nie notuje tego codziennie, wybacz Kasia. Bywalo, ze co tydzien wstawalam o 4:30 zeby zdazyc na pociag 5:56, a cale 5 lat liceum chodzilam do szkoly na 7:10, wiec naprawde wiem, jak slonce wyglada. :lol: :lol: :lol:

Nie notuje tego codziennie, wybacz Kasia. Bywalo, ze co tydzien wstawalam o 4:30 zeby zdazyc na pociag 5:56, a cale 5 lat liceum chodzilam do szkoly na 7:10, wiec naprawde wiem, jak slonce wyglada. :lol: :lol: :lol:

czyli jednak nie tylko nocny tryb życia prowadzisz :) ja to zupełnie odwrotnie do Ciebie mam... wstaję o 5.45 -i już się tak przestawiłam, że nawet w weekend budze się najpóźniej o 7ej :x a spac mi się chce już o 21ej :roll: ...

czyli jednak nie tylko nocny tryb życia prowadzisz :) ja to zupełnie odwrotnie do Ciebie mam... wstaję o 5.45 -i już się tak przestawiłam, że nawet w weekend budze się najpóźniej o 7ej :x a spac mi się chce już o 21ej :roll: ...

Zauwazylam. :lol: :lol: :lol:

Nie ukrywam, ze najszczesliwsza jestem w nocy i nawet jesli wstane wczesnie to kolo 11 wieczorem ozywam i do 4 siedze. :roll:

:

Nie ukrywam, ze najszczesliwsza jestem w nocy i nawet jesli wstane wczesnie to kolo 11 wieczorem ozywam i do 4 siedze. :roll:

ja też tak mam, ale "kryzys" przychodzi wcześniej tak ok 21-22, a potem to juz z górki :D

zazwyczaj wstaję ok 7, teraz mam luz bo młody siedzi w domu więc wstajemy ok 9.

A 4 to taka zwyczajowa moja godzina kursu na łóżko :D

choć lubię spać i jak mogę to śpię do bólu, ale jeśli trzeba wstawać - to nie ma zmiłuj