magi 16.06.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... jak ja nie lubię siebie na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 czyli urodzinki oblane?? złóż mężowi szczere życzonka wszystkiego najlepszego i podziękuj w moim imieniu za to, że pomimo takiego święta Cię do nas puścił To pewnie dlatego tak szybko uciekłaś do domu... Ucieklam co by moc zarobic na chleb (beton) w niedziele. Teraz pijemy myszowaty koniak, ktory dostal w prezencie. Bardzo nie lubie, ale trudno, musze wypic. ważne, że procent ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... jak ja nie lubię siebie na zdjęciach Dawaj fote!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... jak ja nie lubię siebie na zdjęciach Dawaj fote!!! kogo chesz tylko powiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... jak ja nie lubię siebie na zdjęciach no... na kolorowych zwłaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... jak ja nie lubię siebie na zdjęciach no... na kolorowych zwłaszcza kolorowe, cz-b porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... jak ja nie lubię siebie na zdjęciach Brrr, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 czyli urodzinki oblane?? złóż mężowi szczere życzonka wszystkiego najlepszego i podziękuj w moim imieniu za to, że pomimo takiego święta Cię do nas puścił To pewnie dlatego tak szybko uciekłaś do domu... Ucieklam co by moc zarobic na chleb (beton) w niedziele. Teraz pijemy myszowaty koniak, ktory dostal w prezencie. Bardzo nie lubie, ale trudno, musze wypic. ważne, że procent ma... Oj ma... Ale myszami traci okropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... jak ja nie lubię siebie na zdjęciach Dawaj fote!!! kogo chesz tylko powiedz zgadnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... jak ja nie lubię siebie na zdjęciach Brrr, ja też a tu teraz Cię pełno na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... jak ja nie lubię siebie na zdjęciach Dawaj fote!!! kogo chesz tylko powiedz zgadnij szczelaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... jak ja nie lubię siebie na zdjęciach Brrr, ja też a tu teraz Cię pełno na zdjęciach Niooo, miałam Dzień Dobroci dla Forumowiczów A teraz patrzę i brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... jak ja nie lubię siebie na zdjęciach Dawaj fote!!! kogo chesz tylko powiedz zgadnij szczelaj Twoją?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... jak ja nie lubię siebie na zdjęciach Dawaj fote!!! kogo chesz tylko powiedz zgadnij szczelaj Dawaj swoje foty!!! Do Trzebini przyjechac sie nie chcialo, to teraz cierpiec trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... jak ja nie lubię siebie na zdjęciach Brrr, ja też a tu teraz Cię pełno na zdjęciach Niooo, miałam Dzień Dobroci dla Forumowiczów A teraz patrzę i brrr no co Ty.. wyglądasz na młodszaą niż ja... tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... jak ja nie lubię siebie na zdjęciach Brrr, ja też a tu teraz Cię pełno na zdjęciach eee tam pełno miała chwilę słabości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 to Ty miałaś aparat?? jak zwykle musiałam coś mówić, zamiast ładny usmiech strzelić... jak ja nie lubię siebie na zdjęciach Brrr, ja też a tu teraz Cię pełno na zdjęciach Niooo, miałam Dzień Dobroci dla Forumowiczów A teraz patrzę i brrr no co Ty.. wyglądasz na młodszaą niż ja... tylko pozazdrościć Co by nas pogodzic, na zdjeciach wszystkie wygladamy na tak samo piekne i mlode (wg mojego malzona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 no.... co racja to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.06.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 poleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 czekaj, czekaj... zaraz doleci i wróci na forum oczywiście... udanej podróży Magosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts