malgos2 06.04.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Bo jak tak do 500 to biore w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.04.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 http://img512.imageshack.us/img512/4914/malach3.jpg to onyks is? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Obstawialabym malachit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 No jasne, ze malachit. Onyks tez mozna trzasnac, ale mnie malachit powalil. Zakochalam sie w malzu po raz kolejny, ze taki zdolny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.04.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Cześć Piękny ten malachit, piękny Małgoś, do Rzymu lecisz? bo ja tylko ostatnią stronę przeczytałam Na długo? na odpoczynek czy jakoś służbowo? Zazdroszczę, raz byłam i chciałabym wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Wszelki Duch Pana Boga chwali! Lece na konferencje historyczna do Spoleto i na 2 dni zatrzymam sie w Rzymie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Oj tam chwali od razu.... Co 2 tygodnie mam neta wieczorem w pracy to mogę.Ale masz fajowo, ja nawet na 2 dni do Rzymu mogłabym jechać....mmmm..byłaś już kiedyś? czy 1 wizyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Oj tam chwali od razu.... Co 2 tygodnie mam neta wieczorem w pracy to mogę. Ale masz fajowo, ja nawet na 2 dni do Rzymu mogłabym jechać....mmmm..byłaś już kiedyś? czy 1 wizyta? Nie bylam nigdy, dlatego tak sie podniecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.04.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 ja tez sie podniecam... Twoja wizyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Sluchajcie, tylko tam kurcze trzesie, gdzie jade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 malgos to ze strachu ze tam jedzies sie butek trzesie jedz tam in cognito:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ale sobie fajnego filma obejrzałam "czwarte piętro" - znacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 niee ale ja dzisiaj ogladałem W stronę morza (Mar adentro) - Alejandro Amenabar naprawde wcale wcale ...w skali od 1-5 mocna 4rka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 niee ale ja dzisiaj ogladałem W stronę morza (Mar adentro) - Alejandro Amenabar naprawde wcale wcale ...w skali od 1-5 mocna 4rka a coś bliżej mi powiesz ? szukam dobrych filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 http://w.strone.morza.filmweb.pl/polecam jeszcze jabłka adama http://jablka.adama.filmweb.pl/ mam obie rzeczy na plytkach ale wiez malka dobry film to dla kazdego cos innego u mnie zalezy od klimatu:))jakie lubisz..ja ogladam od hulk vs wolverin..poprzez..star wars po kazana..czy własnie te dwie pozycje..amanda quick tez nie gardze czy klasyka zalezy jaki ..duszek ma klimacik w jaki dzionek nioooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Z dobrych filmow Polanski w zasadzie caly, zwlaszcza wczesny - lata 60-te, np. Wstret, mozna sie zesikac ze strachu. I Mechaniczna Pomarancza. I Lucky Man (Szczesciarz chyba sie w PL nazywal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Z dobrych filmow Polanski w zasadzie caly, zwlaszcza wczesny - lata 60-te, np. Wstret, mozna sie zesikac ze strachu. I Mechaniczna Pomarancza. I Lucky Man (Szczesciarz chyba sie w PL nazywal) dobrze gadasz, ale ja nie bardzo lubie ciagle i od nowa to samo, ostatnio do tyłu jestem z filmem i tak sobie łaże między półkami i szukam.....dzis mam jeszcze "białego oleandra" - książka była zacna, zobaczymy czy film choć trochę dorówna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 http://w.strone.morza.filmweb.pl/ polecam jeszcze jabłka adama http://jablka.adama.filmweb.pl/ - biorę oba jeśli tylko będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Z dobrych filmow Polanski w zasadzie caly, zwlaszcza wczesny - lata 60-te, np. Wstret, mozna sie zesikac ze strachu. I Mechaniczna Pomarancza. I Lucky Man (Szczesciarz chyba sie w PL nazywal) dobrze gadasz, ale ja nie bardzo lubie ciagle i od nowa to samo, ostatnio do tyłu jestem z filmem i tak sobie łaże między półkami i szukam.....dzis mam jeszcze "białego oleandra" - książka była zacna, zobaczymy czy film choć trochę dorówna. Problem w tym, ze ostatnio takich "dobrych, dobrych" filmow to niewiele jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 malgos no wlasnie tak masz racje.. malka jakby niue bylo daj adres podesle..zero stresu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts